sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, și-a lansat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean în alegerile locale din această toamnă

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, și-a lansat candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean în alegerile locale din această toamnă

În cadrul evenimentului organizat în Piața Libertății din municipiul Baia Mare, candidații la primăriile din județ și invitații speciali, lideri naționali ai PNL, și-au declarat susținerea pentru Planul lui Bogdan.

Liderul PNL Maramureș a criticat modul dezastruos în care, în ultimii ani, administrația PSD  a condus județul, iar azi, actualul președinte de Consiliu Județean se laudă că a reușit în 4 ani să facă doar 15 km de drumuri și a dezvoltat turismul doar acordând titlul de ambasador al turismului lui Liviu Dragnea. În tot acest timp, Maramureșul a ajuns pe ultimul loc din regiunea Nord-Vest la dezvoltare, iar în vreme ce alte județe progresează, județul nostru stagnează. ”Maramureșul  este oprit în timp. La Consiliul Județean doar se caută vinovați. Nu de văicăreli avem nevoie. Avem nevoie de proiecte europene, avem nevoie de investiții private, avem nevoie bani privați și europeni, de locuri de muncă bine plătite, de oameni care vor să muncească pentru binele comunității.”

Totodată, liderul PNL a prezentat Planul său pentru Maramureș, prin care s-a angajat să aducă 1 miliard de euro pentru investiții. Acesta a menționat faptul că Drumul Expres Baia Mare – Petea a fost introdus deja pe lista proiectelor strategice de către guvernul liberal.  ”Până în 2027, Maramureșul poate să aibă un drum expres care să ne scoată din izolare.”, a declarat Ionel Bogdan. Realizarea Centurii Rutiere pentru Baia Mare și Sighetu Marmației, construirea de parcuri industriale, construirea unui terminal nou al Aeroportului Baia Mare, reabilitarea DN 18B Târgu Lăpuș – Baia Mare, deschiderea de noi puncte de trecere a frontierei cu Ucraina sunt alte proiecte majore de infrastructură prevăzute în Planul lui Bogdan, importante nu doar pentru o mai bună conectivitate cu restul țării și Europa, dar și pentru atragerea investitorilor, dezvoltarea turismului și crearea de noi locuri de muncă mai bine plătite. 

Candidatul PNL la Consiliul Județean a spus că iubește Maramureșul, așa cum a fost învățat de părinți, bunici, profesori și vrea să pună umărul la reconstrucția acestuia. ”Maramureșul și România trebuie reclădite, sat cu sat, oraș cu oraș, stradă cu stradă, om cu om. România poate renaște prin comunități și oameni, prin gânduri bune și lucrul bine făcut.”În încheiere, Ionel Bogdan a declarat că are alături de el o echipă frumoasă, care are expertiza, dorința, voința și perseverența necesare să facă toate aceste lucruri.  ”Împreună, reclădim România și punem Maramureșul pe roate!”, a spus candidatul PNL la Consiliul Județean Maramureș. 

Susținător al Planului lui Bogdan este și candidatul PNL la Primăria Baia Mare, Mircea Cirț. Acesta a declarat că are încredere în Ionel Bogdan, că împreună vor mișca lucrurile și vor face lucruri mărețe. ”Sunt încrezător. Pe 27 septembrie avem ocazia și trebuie să generăm schimbarea.”, a punctat Mircea Cirț. 

La eveniment au fost prezenți și lideri PNL de la nivel național, secretarul general al partidului, Robert Sighiartău, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș și europarlamentarul Rareș Bogdan. 

Secretarul general al PNL a spus că:” În 27 septembrie mai facem un pas decisiv pentru Maramureșul modern, Maramureșul liberal. Din 27 septembrie, Maramureșul are șansa unei administrații PNL la Baia Mare cu Mircea Cirț, a unei majorități în Consiliu Județean și a unui președinte PNL, cu colegul meu de generație, Ionel Bogdan, într-o guvernare cu PNL, condusă de Ludovic Orban.”

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, s-a declarat prieten al Maramureșului și a mărturisit că are încredere în Ionel Bogdan și în planul său, pentru că îl știe ca pe un om cu înțelepciune și chibzuință. ”Trei lucruri pot spune despre Planul lui Bogdan: 1-fonduri europene, 2- tot fonduri europene și 3- la fel, fonduri europene. Este posibil ca peste 4 ani să ne întâlnim într-un Maramureș al viitorului.”, a spus Marcel Boloș.

Invitat la eveniment a fost și prim-vicepreședintele PNL, europarlamentarul Rareș Bogdan. Acesta a vorbit despre încrederea pe care o are în candidatul PNL și în viziunea acestuia pentru Maramureș, pentru că este un manager foarte bun. ”Sunteți priviți ca români mândri, care nu au stat niciodată în genunchi, oameni care cred în dreptate, care sunt gospodari, exemple pentru toată națiunea.” Mai mult, acesta a spus că este în forța maramureșenilor să își schimbe soarta. ”Putem, împreună, să punem România și Maramureșul pe roate.”, a declarat Rareș Bogdan. 

La evenimentul din municipiul Baia Mare a fost prezentă și cunoscuta profesoară de limba română, Anca Hendea,  care a decis să se alăture echipei liberale din Maramureș și să candideze pe listele partidului la un mandat de consilier județean. 

Biroul de presă PNL Maramureș

Previous EXCLUSIV. Rareș Bogdan: “Vladimir Petruț CÂȘTIGĂ cu 75-80% pentru că a înțeles să DEZVOLTE orașul și să NU se oprească din DEZVOLTAREA acestuia”
Next ȘOC! Coltău. Au ieșit la PESCUIT și la SCĂLDAT în BĂLTOACELE de pe STRADĂ! Primarul Cendeș Lajos le REFUZĂ o investiție de 2,7 miliarde de lei din propriile buzunare după ce, tot pe banii lor, și-au introdus și GAZUL

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Călin Bota, deputat PNL: La Aeroportul Maramureș, 37 de echipamente noi în valoare de peste 54,6 milioane de lei

Aeroportul Internațional Maramureș va beneficia de echipamente moderne, la standarde internaționale, care vor crește gradul de siguranță aeroportuară, contribuind astfel la #modernizarea aeroportului și la dezvoltarea economică a municipiului Baia

Actualitate 0 Comments

Deputatul Alexe (PNL): Dacă vrem să lăsăm următoarelor generații o planetă sănătoasă, avem datoria să ne implicam în lupta pentru un sistem alimentar echitabil, sănătos și prietenos cu mediul

Sub egida Directoratului General privind Clima al Comisiei Europene, Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan” a găzduit dezbaterea “Obiceiuri alimentare și de consum”. ➤ Modelele actuale

Actualitate 0 Comments

Băimărenii cer, Doru Dăncuș și funcționarii publici dedicați din Primăria Baia Mare, fac! Am dat startul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere în cartierul Săsar!

În cartierul Săsar, în apropierea complexului Albina, am început lucrările pentru amenajarea unei parcări. Vom continua în această zonă cu reabilitări ample ale domeniului public, mult așteptate. În primul rând,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply