sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Primarul comunei Poienile de sub Munte, Alexa Chifa s-a alăturat echipei PNL Maramureș

Primarul comunei Poienile de sub Munte, Alexa Chifa s-a alăturat echipei PNL Maramureș

Echipa PNL Maramureș devine pe zi ce trece mai puternică. Tineri, seniori, profesioniști din diverse domenii, dar și cetățeni simpli se alătură echipei care a dovedit în ultimii ani că nu doar vrea, ci și poate să dezvolte Maramureșul.

Printre oamenii din administrația locală care s-au alăturat liberalilor se numără primarul Alexa Chifa din comuna Poienile de sub Munte.

Oameni harnici, serioși și demni se alătură zilnic echipei PNL Maramureș! Alexa Chifa este unul dintre maramureșenii care și-a căutat rostul peste hotare. S-a întors acasă convins că poate pune umărul la schimbarea pe care cu toții ne-o dorim. În mandatul său de primar, cu sprijinul viceprimarului liberal Ioan Holdiș, a dovedit o altfel de abordare în administrație.

Cei doi au reușit să genereze proiecte atât de necesare pentru comună și au răspuns nevoilor comunității. Se consultă cu locuitorii, se implică admirabil pentru a genera dezvoltarea comunei. De astfel de oameni este nevoie în administrația locală pentru a pune localitățile pe drumul dezvoltării!

Au avut și până acum susținerea mea și a Consiliului Județean Maramureș. O vor avea și de acum, inclusiv prin Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului, pe care îl susținem la alegerile locale pentru președinția Consiliului Județean Maramureș“, a transmis Ionel Bogdan, președintele Consiliului Judeţean Maramureș/PNL Maramureș, candidatul susținut pentru alegerile locale din 9 iunie pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare.

Printre proiectele susținute se numără asfaltarea drumului de pe Luhei, o zonă din Poieni unde locuiesc 1200 de oameni și care era din piatră, impracticabil, dar și extinderea alimentării cu energie electrică în cătunul Cornățea unde locuiesc 130 de suflete, dintre care 30 sunt copii.

Alexa Chifa este unul dintre cei mai destoinici primari din Maramureș și sunt mândru că s-a alăturat familiei liberale. Un lider tânăr, cu viziune pe termen lung, Alexa Chifa a arătat din primul mandat că performanța în administrația publică este posibilă și la Poienile de sub Munte.

Împreună cu președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan, am avut o colaborare foarte bună cu liderii Primăriei Poienile de sub Munte. Primarul Alexa Chifa și viceprimarul Ioan Holdiș fac o echipă foarte bună și au proiecte importante pentru dezvoltarea comunității.

În calitate de administrator public al Județului Maramureș, le-am oferit tot sprijinul de care au avut nevoie și am siguranța că vom munci și în viitorul mandat la fel de bine, pentru că maramureșenii au nevoie de oameni implicați, pentru care bunăstarea cetățenilor este pe primul loc“, a afirmat Gabriel Bogdan Ștețco, administratorul public al județului și candidatul susținut de PNL la alegerile locale din 9 iunie pentru președinția Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al PNL Maramureș

Previous Acțiunile umanitare și de asistență pentru dezvoltare ale Județului Maramureș, factori de promovare și afirmare la nivel național și internațional
Next Festival Madrigal la Baia Mare, în perioada 15 - 28 aprilie 2024

About author

You might also like

Politica 0 Comments

S-a VOTAT în Senat. Proprietarii de “PĂCĂNELE” trebuie să-și mute SĂLILE la peste 300 de metri de ȘCOLI. Au UN AN la dispoziție. Senatorul Țâgârlaș: “Elevii trebuie protejați de tentațiile care produc dependență și le poate afecta viitorul lor!”

Plenul Senatului a votat proiectul de Lege pentru modificarea OUG nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc, lege care prevede că nu se pot obține autorizații pentru jocurile

Politica 0 Comments

CLOWNII POLITICI

A fost CIRC politic la un CORT de evenimente. Mai mulți CLOWNI au produs doar hohote de râs asistenței. Politică deloc. Strategii deloc. VIITOR ZERO al unui partid istoric. Din

Politica 0 Comments

O zi remarcabilă pentru România și pentru Timișoara, devenită, de astăzi, Capitala Culturală Europeană 2023!

O zi remarcabilă pentru România și pentru Timișoara, devenită, de astăzi, Capitala Culturală Europeană 2023! Este o nouă pagină de istorie din parcursul european dinamic al României, care se va

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply