sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Prioritățile legislative ale Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților în perioada februarie-iunie 2024

Prioritățile legislative ale Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților în perioada februarie-iunie 2024

În noua sesiune parlamentară, Grupul Parlamentar PNL – Camera Deputaților va susține noi proiecte importante pentru dezvoltarea României.

🔷 Prioritățile legislative ale Grupului Parlamentar PNL din Camera Deputaților în perioada februarie-iunie 2024 sunt următoarele:

🔹 În vederea consolidării unui sistem de pensii sustenabil, vom iniția un proiect de lege privindcreșterea plafonului pentru impozitarea pensiilor la 3.000 lei și eliminarea dublei impozitări a acumulărilor la Pilonul II de pensii.

🔹 Oprirea flagelului păcănelelor prin eliminarea publicității la jocurile de noroc.

🔹 Protejarea tinerilor prin adoptarea măsurilor necesare pentru combaterea consumului de droguri și sprijinirea recuperarătii psiho-comportamentale şi sociale a persoanelor cu dependenţă.

🔹 Nu în ultimul rând, suntem determinați să adoptăm cele mai bune măsuri pentru stimularea absorbției #fondurilorEuropene. Programul Național de Redresare și Reziliență rămâne principala prioritate a Grupului Parlamentar #PNL din Camera Deputaților. Vom insista pentru transpunerea în lege și adoptarea în procedură de urgență a proiectelor care sunt jaloanele PNRR, astfel încât România să poată beneficia de fondurile alocate prin acest program.

🔷 Avem convingerea că proiectele noastre vor întruni majoritatea în Parlament și se vor bucura de sprijinul societății civile, pentru că suntem hotărâți să consolidăm economia și să sprijinim cetățenii.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Deputatul Florin Alexe: Începe o nouă sesiune parlamentară, în care Grupul Parlamentar PNL - Camera Deputaților va susține noi proiecte necesare pentru dezvoltarea României
Next Deputatul Florin Alexe: Combatem traficul și consumul de droguri

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: Aleșii locali reprezintă motorul schimbării României

Aleșii locali reprezintă motorul schimbării României. Împreună cu Ionel Bogdan, președintele CJ Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator și Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș, am avut o întâlnire consistentă cu aleșii

Politica 0 Comments

Femeile liberale din Maramureș, implicate în campania de prevenție a cancerului la sân

Organizația Femeilor Liberale din Maramureș se implică într-o amplă campanie de informare, conștientizare și prevenție a cancerului mamar, în condițiile în care circa 80 la sută din cazuri sunt depistate

Politica 0 Comments

PNL, 300 de amendamente la Legea Bugetului de stat

La ultima întâlnire cu jurnaliștii, reprezentantanții PNL Maramureș au abordat câteva teme sensibile în cee ace privește viața tuturor românilor. Una dintre ele a fost legată de Legea bugetului de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply