sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PSD, ÎNFRÂNT la Sighet. Primarul Horia Scubli NU-I MAI REPREZINTĂ pe sigheteni de 3 ședințe CONSECUTIVE. Vezi MOTIVELE incredibile!

PSD, ÎNFRÂNT la Sighet. Primarul Horia Scubli NU-I MAI REPREZINTĂ pe sigheteni de 3 ședințe CONSECUTIVE. Vezi MOTIVELE incredibile!


Situație incredibilă la Sighetu Marmației unde Partidul Social Democrat (PSD) este ÎNFRÂNT în Consiliul Local cu toate că la cârma orașului se află primarul Horia Scubli. De trei ședințe consecutive, sighetenii nu mai sunt reprezentați în Consiliul Local (CL), după ce primarul a părăsit dezbaterile în timpul desfășurării lor iar în cea de ieri a plecat pur și simplu după votarea ordinii de zi. ÎNFRÂNGEREA de vineri a fost USTURĂTOARE: din cele 29 de propuneri de Hotărâri de Consiliu Local (HCL) au trecut doar 12! Cum este posibiul așa ceva? Iată motivele INCREDIBILE până nu de multă vreme.
Detectivul de Presă ȘOC!

Scaunul GOL – Imaginea ÎNFRÂNGERII
Am așteptat cu nerăbdare ședința de ieri a Consilului Local Sighetu Marmației după ce în ultimele două, primarul PSD, Horia Scubli a părăsit dezbaterile, furios și ÎNFRÂNT că nu i-au trecut propriile proiecte. Ceea ce păreau două întâmplări ce țin de o oarecare strategie s-a transformat în CERTITUDINE. PSD a pierdut majoritatea iar cei care conduc acum destinele comunității în forul local sunt consilierii PNL – 7, UNPR – 2 și 1 independent, adică 10 consilieri din totalul de 19. Imediat după începerea ședinței, primarul Horia Scubli a plecat fără o motivare a gestului său, după ce în celelalte două ieșiri în decor a motivat că este nemulțumit de faptul că PSD și el personal rămân cu firimituri după aprobarea în plen a HCL-urilor. Au fost 26 de proiecte la care s-au adăugat 3 suplimentare. Doar 12 au primit girul noii PUTERI majoritare PNL-UNPR-Independent. Scaunul rămas GOL este o imagine foarte sugestivă a înfrângerii PSD și a pierderii puterii de către primarul care are acum mari probleme de imagine. Liderul noii majorități simple din CL, av. Daniela Onița-Ivașcu, președinte PNL Sighet ne-a declarat: “Este adevărat ce mă întrebați. Primarul Horia Scubli a părăsit sala de consiliu, a treia oară consecutiv. Aici avem o nouă majoritate simplă formată din liberali, uneperiști și un independent. La inițiativa mea și a colegilor din PNL am format acest grup pentru că suntem nemulțumiți, noi dar și cetățenii, de modul în care domnul primar administrează orașul și pentru a-i stopa derapajele. Este vorba de faptul că sesizările cetățenilor cu privire la curețenia orașului, la câinii comunitari și drumuri nu sunt rezolvate. Nemulțumirile sunt și pentru că nu atragem fonduri europene pentru infrastructură, de care avem atâta nevoie. Noi vom vota toate proiectele care vizează binele orașului și al cetățenilor”.

Horia Scubli: “E forma mea de protest”
Contactat telefonic de către Detectivul de Presă ȘOC!, primarul Horia Scubli ne-a declarant că este adevărată supărarea sa pe votarea ordinii de zi în CL și că opozanții săi au interese politice personale. “E forma mea de protest. Doamna Ivașcu vrea să ajungă viceprimar. Nu au lăsat pe ordinea de zi proiecte importante cum ar fi o finanțare la o școală. Nici nu citesc proiectele înainte să le voteze. Doar cred ei că au majoritate”.

Ce NU au VOTAT vineri consilierii
Consilierii PNL-UNPR-Independent au STOPAT după plecarea primarului în timpul ședinței mai multe proiecte care îi deranjau pe cetățeni și care le-ar fi făcut viața mai grea. De asemenea au aprobat unele care îi mulțumesc, proiectul privind aprobarea SCUTIRII la plată a unor majorări de întârziere aferente obligațiilor fiscale principale, restante la 31.12.2017 și au respins proiectul privind aprobarea INDEXĂRII impozitelor și taxelor locale aplicabile în municipiul Sighetu Marmației în anul 2018. Daniela Onița-Ivașcu ne-a declarat că nu se vor mai aproba proiectele care vizează majorări de taxe sau impozite.

Previous DORIS Călăuz, implicată în REZOLVAREA sesizărilor cetățenilor Băii Mari (I). Azi, despre colectarea deșeurilor
Next VIDEO. George Moldovan A CERUT-O pe Andreea de soție la Veneția. “SĂRACUL de el, NOROCOASA de ea!”, au glumit prietenii din jur

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Reacție după ACHITARE. Daniela Onița-Ivașcu: “Lui Ludovic Orban i s-a facut dreptate”

Președintele PNL Sighetu Marmației, av. Dniela Onița-Ivașcu a reacționat după achitarea președintelui PNL, Ludovic Orban de către Înalta Curte de Justiție și Casație în dosarul în care era acuzat de

Politica 0 Comments

Președintele PSD Maramureș își apără clientela politică plătită din bani publici

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a ieșit din nou la rampă cu un val nou de dezinformări privind angajații din unitățile școlare maramureșene. În urma adoptării Ordonanței de urgență care

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan și PNL obțin o victorie categorică în Maramureș

Ionel Bogdan este viitorul președinte al Consiliului Județean, după cum arată rezultatele parțiale. El este și cel mai tânăr președinte de CJ din țară, după victoria detașată a liberalilor în

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply