sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Răspundem CITITORILOR: Bilete și abonamente URBIS prin aplicația Baia Mare Online

Răspundem CITITORILOR: Bilete și abonamente URBIS prin aplicația Baia Mare Online

Aplicația Baia Mare Online, prin opțiunea Bilete și abonamente, facilitează călătoria cu mijloacele de transport în comun din Baia Mare și localitățile învecinate. Cetățeanul achiziționează online bilete sau abonamente de autobuz pe care le păstrează și vizualizează într-un portofel virtual, utilizându-le la nevoie.

Prin intermediul aplicației Baia Mare Online, cetățeanul depune o cerere de creare cont, care va fi procesată de către un operator din Primăria Municipiului Baia Mare. În urma acceptării acesteia, va primi un mail cu utilizatorul și parola generată, pe care o va schimba ulterior, la prima autentificare, cu una cunoscută lui, primind astfel acces la funcționalitățile dorite.

Aplicația Baia Mare Online este disponibilă pentru sistemele de operare Android – versiune minim 5 și IOS – versiune minim 12, și poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Din modulul Bilete și abonamente transport – opțiunea Cumpără bilet – selectează tipul de bilet, completează adresa de email – pe care se va primi dovada plății biletului, apoi Plătește – unde se vor introduce datele cardului. Dacă plata se finalizează cu succes, biletul achiziționat se va regăsi în portofel, opțiunea Biletele mele.
  2. Similar, pentru abonamente – opțiunea Cumpără abonament – selectează tipul de abonament și perioada, completează adresa de email – pe care se va primi dovada plății abonamentului, apoi Plătește – unde se vor introduce datele cardului. Dacă plata se finalizează cu succes, abonamentul achiziționat se va regăsi în portofel, opțiunea Abonamentele mele.
  3. La urcarea în autobuz cetățeanul utilizează/validează biletul de călătorie – accesează opțiunea Activare bilet, alege tipul de bilet pe care dorește sa-l utilizeze din cele disponibile, apoi Scanează și folosește biletul, prin scanarea codului QR afișat pe autobuz. Dacă operațiunea se finalizează cu succes, va primi și un mesaj în acest sens.
  4. În cazul unui control, biletul utilizat la urcarea în autobuz se regăsește în Bilete activate, primul în listă, cetățeanul prezentând contolorului codul QR asociat acestuia.

Pentru alte detalii: https://urbisbaiamare.ro/plata-bilete-abonamente-baia-mare-online.php

Informații obținute cu ajutorul SC URBIS SA

Previous Gabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Mirela Bârlea a ales echipa PSD pentru Poienile Izei”
Next Gabriel Zetea: Organizația PSD Baia Mare pregătită pentru alegerile din 9 iunie!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

De Sfânta Maria, TÂRGUL ”Bun de Maramureș” – ”Dorul pâinii de acasă”

Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Asociația Rădăcinilor Străbune, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș și Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, vă

Actualitate 0 Comments

ALDE despre PROTOCOALELE dintre SRI/Parchetul General și dintre Parchet și Ministerul Mediului

PROTOCOLUL SRI-Parchetul General din 2016. Parchetul General a publicat un protocol încheiat în anul 2016 cu SRI, valabil şi azi, ce prevede condiţiile concrete de acces la sisteme tehnice ale

Actualitate 0 Comments

A X-a ediție a Târgului ”Bun de Maramureș” va avea loc de Sfinții Constantin și Elena, în 20-21 mai

Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale ”Liviu Borlan” Maramureș și Organizația de Management al

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply