sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Regionala organizațiilor liberale din Țara Lăpușului a fost una constructivă, de succes

Regionala organizațiilor liberale din Țara Lăpușului a fost una constructivă, de succes

Discursurile susținute alături de președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, de deputatul Florin-Alexandru Alexe, de prefectul Rudolf Stauder, de vicepreședintele Consiliului Județean, Doru Lazăr , și de secretarul general al partidului, Ioan Muntean au stârnit emoție printre cei prezenți, în condițiile în care această echipă și-a asumat câștigarea alegerilor în toată Țara Lăpușului, în toate cele patru runde de alegeri. Țara Lăpușului va fi în întregime liberală!

Am discutat cu toți colegii liberali prezenți la întâlnire despre proiectele de dezvoltare a comunităților din Țara Lăpușului, despre proiectele implementate de Consiliul Județean, precum și despre măsurile luate de administrațiile liberale pentru creșterea nivelului de trai al maramureșenilor, fiind evidențiat nivelul diferit de dezvoltare a comunelor conduse de liberali în comparație cu cele conduse de reprezentanții altor partide politice.

Toți lăpușenii au observat diferențele de dezvoltare locală dintre comunele Coroieni, Groșii Țibleșului, Lăpuș, orașul Târgu Lăpuș și alte localități din zonă. Conducerea liberală aduce prosperitate pentru comunitate.

Mulțumesc pentru prezență primarilor Ropan Gavril, Nicolaie Burzo, Cristina Buda, respectiv Mitru Leșe, precum și viceprimarilor de la Cupșeni și Vima Mică, Nicolae Bude și Nicolae Ioan Oros.

Administrațiile liberale sunt performante în Maramureș și am încredere ca împreună, prin muncă și dedicare, vom scrie și în 2024 o pagină de succes pentru partidul nostru.

Împreună reușim!

Cristian Niculescu Țâgârlaș, senator PNL Maramureș

Previous ANUNȚ PUBLIC RIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE de către APM în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Centru județean pentru adăpostirea animalelor”
Next Primarul Ioan Stegeran s-a alăturat echipei liberale

About author

You might also like

Social 0 Comments

Trafic ilicit de porci în județul Maramureș

Deși am atenționat de nenumărate ori asupra pericolului la care se expun cei ce comercializează/transportă porci fără a deține documentele ce atestă proveniența și sănătatea animalelor, există samsari care ignoră/eludează recomandările

Social 0 Comments

Exclusiv. Pacientă cu CORONAVIRUS din zona VIP, transportată de URGENȚĂ din Baia Mare la un spital din Cluj

În acest moment la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, numărul pesoanelor internate, infectate ori suspecte de infecție cu coronavirus este de 22, cu unul mai puțin decât ieri.

Social 0 Comments

Călin Bota, deputat PNL: “O veste bună pentru comunitățile locale: împrumuturi de la stat în limită totală de 630 milioane de lei”

Guvernul a adoptat, ieri, o ordonanță de urgență care permite autorităților locale să ceară anul acesta împrumuturi de la stat în limită totală de 630 milioane de lei. Banii vor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply