sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

România solicită Ucrainei asigurarea respectării depline și promovării drepturilor identitare ale etnicilor români

România solicită Ucrainei asigurarea respectării depline și promovării drepturilor identitare ale etnicilor români

România solicită Ucrainei asigurarea respectării depline și promovării drepturilor identitare ale etnicilor români.

➤ Ministerul Afacerilor Externe a transmis că regretă adoptarea de către Ucraina a legii minorităților naționale fără consultarea Comisiei de la Veneția și fără o consultare temeinică cu comunitatea română, potrivit caleaeuropeana.ro.

➤ În continuare, solicităm autorităților ucrainene să consulte Comisia de la Veneția și să pună în aplicare, pe deplin, recomandările acesteia.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Gabriel Zetea: Fără pensionări la 40 ani și nicio pensie mai mare ca salariul!
Next Federația FAIR-MediaSind vă urează Crăciun fericit cu sănătate, împliniri, pace și fericire alături de cei dragi! LA MULŢI ANI!

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Senatorul Țâgârlaș: “Am votat pentru alegerea primarilor și a președinților de consilii județene în două tururi de scrutin”

Ieri am votat pentru alegerea primarilor și a președinților de consilii județene în două tururi de scrutin. Proiectul de lege urmează să intre în plen, pentru vot pozitiv de admitere.

Politica 0 Comments

Vasile Moldovan a pornit în cursa pentru Primăria Sighetu Marmației având alături conducerea Coaliției pentru Maramureș

Numeroase discursuri de susținere au fost prezentate la lansarea lui Vasile Moldovan, candidatul Coaliției la Primăria Municipiului Sighetu Marmației. Fostul prefect al Județului Maramureș candidează pentru cea mai importantă funcție

Politica 0 Comments

Proiectele pentru extinderea și modernizarea Aeroportului Internațional Maramureș au susținerea premierului Nicolae Ciucă

Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă, se află în aceste zile într-o vizită oficială în județul Maramureș. La sosirea pe Aeroportul Internațional Maramureș a premierului, oficialii prezenți au susținut o conferință de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply