sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

SEMNAREA a 7 contracte de LUCRĂRI, SERVICII și FURNIZARE din cadrul proiectului “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă si apă uzată în județul Maramureș”

SEMNAREA a 7 contracte de LUCRĂRI, SERVICII și FURNIZARE din cadrul proiectului “Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de apă si apă uzată în județul Maramureș”

S.C. VITAL S.A. în calitate de Beneficiar al proiectului ”Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Maramureș”, cod SMIS 2021+ 322218, finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Dezvoltare Durabilă 2021 – 2027, a semnat astăzi 10 octombrie 2024 următoarele contracte:

  • Contracte de Lucrări (MM-CL-04, MM-CL-06, MM-CL-07, MM-CL-11),
  • Contracte de Servicii (MM-SER-01, MM-SER-02)
  • Contractul de Furnizare (MM-F1),

din cadrul proiectului “Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Maramureș” Cod SMIS 2021+ 322218.

Proiectul de peste 2,3 miliarde de lei vizează extinderea rețelei de apă și de canalizare în municipiul Baia Mare și în alte 30 de unități administrativ-teritoriale din Maramureș. La finalizarea lucrărilor  peste 78.600 de maramureșeni vor beneficia de rețele de apă și 56.556 de rețele de canalizare.

UAT-urile cuprinse în cadrul proiectului sunt:

  • 2 municipii: Baia Mare , Sighetu Marmației.
  • 8 orașe: Baia Sprie, Cavnic, Seini, Șomcuta Mare, Tăuții Măgherăuș, Târgu Lăpuș, Ulmeni, Vișeu de Sus
  • 19 comune: Ardusat, Bocicoiul Mare, Câmpulung la Tisa, Cicârlău, Coltău, Copalnic Mănăștur, Groșii Țibleșului, Mireșu Mare, Poienile de sub Munte, Recea, Remeți, Remetea Chioarului, Rona de Jos, Săcălășeni, Sarasău, Satulung, Șișești, Suciu de Sus, Vadu Izei.
  • Județ – Consiliul Județean.

Contractele semnate astăzi prevăd executarea de lucrări pentru extinderi şi reabilitări ale sistemelor de distribuţie a apei potabile (511 km ), precum realizarea mai multor stațiilor de tratare, staţii de pompare și stații de clorinare. În ce priveşte rețeaua de canalizare sunt cuprinse în contract lucrări pentru extinderi ale reţelelor de canalizare existente (280 km), precum stații de epurare, stații de pompare apă uzată și o instalație de tratare a nămolului, servicii de audit și pentru publicitatea proiectului, furnizare bunuri și echipamente.

Lucrările au fost adjudecate de o asociere de firme de construcții, iar perioada de execuție se întinde ca durată până la 31 decembrie 2029.

Executare lucrărilor va crea disconfort pentru beneficiari, însă îi asigurăm că la final va crește gradul de confort și calitatea serviciilor.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea calității serviciilor publice furnizate de operatorul SC Vital SA, îmbunătățirea infrastructurii de apă și apă uzată în localitățile din județul Maramureș ce sunt cuprinse în proiect, în vederea îndeplinirii obligațiilor stabilite prin Tratatul de Aderare a României la Uniunea Europeană și prin Directivele Europene relevante.

S.C. VITAL S.A.

Previous Românii DECEDAȚI în străinătate vor fi REPATRIAȚI pe cheltuiala statului
Next Două persoane RĂTĂCITE în pădure, GĂSITE de jandarmii maramureșeni

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

ÎNCEPE o nouă STAGIUNE la Teatrul Municipal Baia Mare. Vezi PROGRAMUL lunii septembrie

Dragii noștri, învăluiți în bucuria pe care fiecare început de stagiune ne-o aduce, vă oferim programul lunii septembrie. Pentru momente petrecute în tihnă și frumos, haideți la teatru! Bilete online:

Actualitate 0 Comments

George Moldovan, vicepreședinte CJ Maramureș: “REABILITĂM drumurile de pe Valea Ruscovei și Valea Izei”

Drumurile din Maramureș sunt în diferite stadii de reabilitare. Unele dintre ele nu au mai suferit reparații majore de dinainte de Revoluție. În toate mandatele din 1989 încoace, conducerile Consiliului

Actualitate 0 Comments

Cornelia Negruț (PRO Romania): Ministrul Tătaru trebuie să-și dea demisia de onoare, cu guvern cu tot!

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că 80% din managerii spitalelor din România ar trebui schimbaţi, iar coordonarea acestora ar trebui să revină la Ministerul Sănătăţii. Acesta a mai adăugat

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply