sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ordonanța militară nu-i pentru VIP-uri la Moisei. Ei sunt SOȚII COMAN, polițist și angajată a primăriei, care au organizat ÎNMORMÂNTAREA cu SUTE de persoane! În aceeași zi, ÎNMORMÂNTAREA lui Alexa CUCULUI s-a făcut cu 8 persoane!

Ordonanța militară nu-i pentru VIP-uri la Moisei. Ei sunt SOȚII COMAN, polițist și angajată a primăriei, care au organizat ÎNMORMÂNTAREA cu SUTE de persoane! În aceeași zi, ÎNMORMÂNTAREA lui Alexa CUCULUI s-a făcut cu 8 persoane!

Dezvăluirile făcute în exclusivitate de către Detectivul de Presă ȘOC! potrivit cărora un polițist din Borșa, cu soție angajată la primăria Moisei, și-a înmormântat mama, duminica trecută, la Moisei, cu alai de sute de persoane, au pus pe jar comunitatea dar și autoritățile.

La solicitarea Detectivului de Presă ȘOC!, CJSU a răspuns sec:

“Se fac verificări, tocmai ce am fost informați de asta.

Conducerea IPJ Maramureș a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele semnalate și luarea de măsuri în conformitate cu prevederile legislației în vigoare”.

MOISEI. Un POLIȚIST și-a ÎNMORMÂNTAT mama cu ALAI de SUTE de persoane, CONTRAR Ordonanței militare!

Dar să mergem mai departe cu elementele explozive din acest caz.

Mama polițistului Ioan Coman, poreclit Ion a Nuțului a murit joi, potrivit comentariilor de pe un grup de Facebook din Moisei. Cu toate că înmormântarea trebuia să aibă loc cel târziu a doua zi, cu o participare de maxim 8 persoane, conform Ordonanței militare în vigoare, familia înconștientă nu a ținut cont de toate acestea.

Dacă fiul e polițist, totul a fost posibil. Și când nora decedatei Călina lucrează la primărie, a fost și acordul verbal de-a dreptul halucinant al unității administrative teritoriale. Așa se face că lumea a știut că înmormântarea are loc cu acordul instituției, în cimitirul de pe Valea Polenilor.

Deci polițistul și soția sa, Coman Andreea Livia au premeditat ceea ce a urmat mai ales că au comandat între 200 și 250 de meniuri pentru pomană.

Deci avem tot tacâmul pentru întocmirea de dosare penale privind zădărnicirea combaterii răspândirii bolilor, în cazul nostru infectarea cu coronavirus. Vorbim aici de cel puțin 12 polițiști, un sobor de preoți, angajați ai primăriei Moisei, o armată de imbecili, de-a dreptul înconștienți de pericolul răspândirii virusului ucigaș care a îngenuncheat întraga omenire.

În aceeași zi, înmormântarea lui Alexa Cucului s-a ținut cu 8 oameni

Culmea nemerniciei, pe lângă culmea inconștienței în masă a moiseienilor participanți la înmormântare și nu numai, s-a petrecut în aceeași zi, la o altă înmormântare, pe Dealul Jurchii.

Alexa Cucului, om de vază în comună, a fost înmormântat tot duminica trecută dar cu respectarea legii. Adică au participat 8 persoane. Asta și pentru că, culmea, polițiștii s-au dus la familia decedatului să-i anunțe că trebuie să respecte legea! Adică o parte dintre polițiștii care, alături de alte sute de oameni, au participat la înmormântarea mamei colegului lor.

Deci Alexa moare sâmbătă și este înmormântat duminică iar Călina a decedat joi și a fost îngropată duminică, la trei zile de la deces. Două Românii, una iresponsabilă și o alta suferindă, ultima respectând legea în astfel de momente grele. Două Românii cu două tipuri de oameni. Oameni fără de lege dar cu epoleți și statut de angajați la stat și oameni care respectă legea și își văd în tăcere de suferință.

Dar mai marii oameni ai legii, cei peste oamenii legii care, în mod premeditat, au periclitat viața celorlalți, a întregii comunități și chiar a județului, ce vor face?

Așteptăm răspunsuri și aprige pedepse.

Câtă mizerie, câtă iresponsabilitate! Câte dosare penale se vor face aici? Devenim precum Suceava? Întrebarea e “când” și nu “dacă” mai ales că la Baia Mare avem cazul Stelei Săsăran, pacient VIP cu coronavirus, care s-a plimbat infectată la trei spitale, venind în contact cu zeci de medici, asistente și personal auxiliar.

Previous MOISEI. Un POLIȚIST și-a ÎNMORMÂNTAT mama cu ALAI de SUTE de persoane, CONTRAR Ordonanței militare! 3 zile de PRIVEGHI cu camere burdujite de oameni! NORA decedatei lucrează la PRIMĂRIE
Next Moisei. DRACII în sutană. PREOȚII au TRATAT diferit cele două ÎNMORMÂNTĂRI de la Moisei. 25 de amenzi pentru participanții la înmormântarea mamei polițistului Ion a Nuțului

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

SELFIE cu pacienta “deschisă” pe MASA DE OPERAȚII! DOCTORII-MĂSCĂRICI

“Unii se distrează și alții lucrează cu responsabilitate. Fie ca sentimentele materne ale mamei Mântuitorului sa înflorească in sufletele voastre.”, este mesajul doctorului Vasile Bodnar, medic specialist de Obstretică-Ginecologie din

Dezvaluiri 0 Comments

Baia Mare. CREȘTERE URIAȘĂ a impozitelor și taxelor pentru 2021! Acestea sunt efectele subdezvoltării orașului. Ce faci, Cătăline? Ești OK? Consilierul local Mircea Cirț a luat atitudine

Detectivul de Presă ȘOC! vă prezintă “factura” subdezvoltării municipiului Baia Mare sub bagheta monstuoasă a edilului Cătălin Cherecheș și a camarilei sale. Orașul nu produce nimic cu excepția unor datorii

Dezvaluiri 0 Comments

BUDEȘTI. Primarul Liviu Tămaș în CÂRDĂȘIE cu Ocolul Silvic Mara AU FURAT din PĂDUREA budeștenilor. “Ne LUĂM pădurea înapoi dar și BANII”, spune consilierul Simion Pop

Șirul de nedreptăți la care sunt supuși locuitorii comunei Budești, continuă. Localitatea nu s-a putut dezvolta, fiind căpușată de interese de grup asociate primarului Liviu Tămaș (foto jos), de 20

1 Comment

  1. Ale
    March 31, 20:23 Reply
    Asta e giovanni urechiosu (ioan coman ) in urma cu cativa ani intr o noapte fiind in stare de ebrietate avansata si a facut nevoile in intersectia din centrul orasului borsa sau cum zic altii sa căcat in intersesctia din oras in miez de noapte atunci a fost luat repede de colegi lui si gata nimeni nimic a naibi de câcăcios!

Leave a Reply