sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ȘOC! Priviți cum BAT un bărbat în URGENȚA Spitalului din Borșa, cei din Clanul HORINCĂ, al TÎLHARILOR și CONDAMNAȚILOR la nivel european, sub NEPĂSAREA POLIȚIȘTILOR

ȘOC! Priviți cum BAT un bărbat în URGENȚA Spitalului din Borșa, cei din Clanul HORINCĂ, al TÎLHARILOR și CONDAMNAȚILOR la nivel european, sub NEPĂSAREA POLIȚIȘTILOR

Pentru VIDEO, intrați aici: https://fb.watch/fcrIbf3sA8/

ȘOC! Priviți cum BAT un bărbat în URGENȚA Spitalului din Borșa, cei din Clanul HORINCĂ, al TÎLHARILOR și CONDAMNAȚILOR la ​​nivel european, sub NEPĂSAREA POLIȚIȘTILOR.Polițiștii NU folosesc unul dintre ei, O POLIȚISTĂ, este trântită de chiar.

De 6 ani, conducerea Poliției Maramureș nu a făcut nimic împotriva acestor INFRACTORI la nivel european care terorizează comunitatea borșeană de o viață. După ce a accidentat-o, prin acroșare, pe Daniela Timiș din Borșa, banditul Nicoară Grec HORINCĂ, a fugit de polițiști, s-a urcat pe un gard unde s-a accidentat și un alt INTERLOP de talie europeană, Grec Roli Horincă a spus că el a condus mașina, fapt ce i-a atras un dosar penal pentru mărturie mincinoasă.

Și ca totul să fie ca la carte, acești IMPOSTORI cu averi colosale, care nu au nicio oră în cartea de muncă dar le este plin podul de condamnări, s-au dus la spital unde era internată Daniela Timiș. Aici l-au bătut pe soțul acesteia, Dumitru Timiș până l-au lăsat pe jos în propriul sânge, fiind târât într-un salon, cu greu, de către un medic și încă doi angajați ai spitalului. Nimeni nu ia probe, conform procedurilor, sângele este spălat mai apoi cu mopul și deci multe dovezi.

Unul dintre polițiști se ia de cap când intră clanul după care se face că nu vede, un altul fuge practic afară ca MAFIOȚII să-l poată bate pe Dumitru Timiș și doar polițista ce mai face puțin balet printre animalele care au dezlănțuit IADUL la urgențe. Fiul familiei Timiș a reușit să fugă din spital pe un geam. Cei doi INFRACTORI fac parte din Dosarul Buldozerul, al uneia din cele mai temute haite de tâlhari la nivelul Europei. La bătaie au mai participat și Colț Alb, Porcu’, Ionuc Mândrulan, la fel de celebri pentru fărădelegile lor.

După acest episod, Dumitru Timiș a fost transferat la un spital din Târgu Mureș iar la întoarcerea cu ambulanța, vă vine sau nu să credeți, interlopii l-au așteptat, din nou, la spital. A fost nevoie de o stratagemă a celor de pe salvare pentru a-și introduce pacientul pe ușa din spate. Ce a făcut poliția și atunci? Nimic! Într-un episod viitor, imagini cu o faptă a lui Ioan Danci, pe care nu o crede nimeni dar Detectivul de Presă ȘOC! v-a spulbera orice urmă de îndoială.

www.detectivuldepresasoc.ro

Pentru că cineva trebuie să facă lucrurile grele!

https://youtu.be/iHWSpfe5axM

Previous Hotel Romanița. VARĂ la PISCINA cu ce mai CURATĂ apă. ELEGANȚA și liniștea definesc acest loc SUPERB
Next Separă deșeurile la sursă pentru a evita sancțiunile!

About author

You might also like

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply