sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Senatorul Țâgârlaș: Parlamentul României susține cauza Ucrainei!

Senatorul Țâgârlaș: Parlamentul României susține cauza Ucrainei!

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”Am votat astăzi, în plenul celor două camere ale Parlamentului, o declarație comună de condamnare a invaziei militare declanșată de Rusia împotriva Ucrainei și de susținere a poporului ucrainean, care astăzi își apără cu dârzenie țara. ”

Parlamentarii români și-ai afirmat public poziția de susținere a Ucrainei privind integrarea in Uniunea Europeană, aspirație firească a unui popor care vrea să urmeze calea spre civilizație și progres. Solicitarea președintelui Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy se adresează statelor membre ale UE în condițiile crizei generate de agresiunea militară a Federației Ruse ordonată de președintele Vladimir Putin, realitate ce impune o decizie de urgență care poate contribui la dezamorsarea starii de război, soldată deja cu numeroase victime de ambele părți și distrugeri materiale imense.

”Nu putem accepta agresiuni militare sau rescrierea istoriei așa cum își dorește astăzi Kremlinul. Poporul ucrainean are dreptul să își aleagă drumul său, iar Parlamentul României susține pe deplin aspirațiile Ucrainei de a fi țară membră a Uniunii Europene și a NATO.”

România ca țară membră cu drepturi depline a UE a dat, prin intermediul Parlamentului său, un semnal puternic de solidaritate și susținere față de tragedia pe care o traversează poporul ucrainian, nu doar prin ajutoare financiare cât mai ales prin susținerea politică publică, a reprezentanților poporului român.

”România, țară care a trecut prin ororile comunismului și prin politica dictată de Moscova, are datoria, astăzi, de a fi alături de Ucraina și de a susține toate aspirațiile europene și euroatlantice ale ucrainenilor” a concluzionat  senatorul liberal Cristian Niculescu-Țâgârlaș

Previous Ionel Bogdan: Luăm toate măsurile necesare pentru a sprijini cetățenii ucraineni în aceste momente dificile
Next Călin Bota, deputat PNL: Războiul din Ucraina - test pentru solidaritate

About author

You might also like

Uncategorized 0 Comments

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș: ”Coaliția pentru Maramureș pune maramureșenii pe primul loc”

La începutul săptămânii, Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații din Țara Chioarului pentru alegerile locale, evenimentul fiind organizat pe terenul de sport din orașul Șomcuta Mare. Primari în funcție, viceprimari

Social 0 Comments

Corespondență. CIPRIOȚII își iubesc MĂGARUL. Noi de ce nu ne iubim OAIA?

Suveniruri. Magneți de frigider, șepci, tricouri și chiar genți de plajă cu …. măgari. Asta putem găsi din plin în Cipru. De puțină vreme, ministrul agriculturii din România, Petre Daea

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply