sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Senatorul Țâgârlaș (PNL) despre proiectul “Revitalizare spații  publice urbane, îmbunătățirea serviciilor educaționale și sociale în orașul Târgu Lăpuș, județ Maramureș”

Senatorul Țâgârlaș (PNL) despre proiectul “Revitalizare spații publice urbane, îmbunătățirea serviciilor educaționale și sociale în orașul Târgu Lăpuș, județ Maramureș”

Atragerea fondurilor europene cu ajutorul cărora reabilităm, construim și dezvoltăm comunitățile maramureșene reprezintă o prioritate pentru fiecare administrație publică condusă de către colegii mei liberali.


Înn cadrul unei vizitei la Târgu Lăpuș, alături de Vlad Herman și Mircea Pop, am vizitat șantierele în lucru și am discutat despre proiectele majore aflate în desfășurare.


În cadrul proiectului “Revitalizare spații publice urbane, îmbunătățirea serviciilor educaționale și sociale în orașul Târgu Lăpuș, județ Maramureș”, care are o valoare totală de 19.936.804,11 RON, au început lucrările pentru construirea unui bloc de locuințe sociale și a unei grădinițe, care va avea 4 săli de grupă, dotate la standarde europene.

De asemenea, în cadrul proiectului, se vor realiza și lucrări pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere și pietonale a orașului.
De asemenea, în satul Rogoz, oraș Târgu Lăpuș au început lucrările de reabilitare și extindere a grădiniței cu program normal, proiect în valoare de 2.084.732,76 RON, dar și construirea unei baze sportive, cu o valoare totală de 6.700.949,68 RON.


Felicitări domnului primar Mitru Leșe pentru realizările sale și pentru interesul de care dă dovadă zilnic, în munca sa pentru cetățeni. Mă bucur că administrația publică a orașului Târgu Lăpuș se implică activ în atragerea de fonduri europene cu ajutorul cărora modernizează infrastructura rutieră, școlară și sportivă, contribuind astfel la creșterea calității vieții cetățenilor.

Cristian Niculescu Țâgârlaș, deptat PNL Maramureș

Previous PNL: PRIMĂRIILE au fonduri europene de 500 de milioane euro să își producă energie din surse regenerabile

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Gabriel Zetea: Candidații PSD Maramureș pentru alegerile parlamentare s-au întâlnit cu locuitorii din Seini

Gabriel Zetea: Candidații PSD Maramureș pentru alegerile parlamentare s-au întâlnit cu locuitorii din Seini   Candidații PSD Maramureș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie continuă întâlnirile cu oamenii din fiecare

Politica 0 Comments

Cele 2500 de VOTURI MAGICE

Am trecut prin viață, confruntându-mă atât cu lucruri bune, dar și cu cele mai puțin plăcute. Depinde din ce unghi privești problemele. Din perspectiva pesimistului sau cea a optimistului? Sunt

Politica 0 Comments

Scene HALUCINANTE. PSD folosește elevii din școli pentru imaginea partidului

Scene halucinante s-au petrecut săptămâna trecută la Sighetu Marmației, unde zeci de elevi de la Liceul Tehnologic ,,Marmația,, din oraș au fost aduși încolonați, chiar de către directorul școlii, pentru

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply