sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Senatorul Țâgârlaș: reducerea TVA la 5% pentru anumite categorii de produse pentru copii și sugari și patru zile pe lună de acasă, în regim de telemuncă

Senatorul Țâgârlaș: reducerea TVA la 5% pentru anumite categorii de produse pentru copii și sugari și patru zile pe lună de acasă, în regim de telemuncă

 Împreună cu senatorii și colegii mei din PNL, am inițiat două propuneri legislative importante pentru dezvoltarea unui sistem previzibil și stabil de facilități și asistență, menit să ofere un ajutor real părinților și persoanelor care au în întreținere copii.

📍 ACUM avem nevoie de fapte concrete, de soluții rapide și eficiente.

📈 Statisticile arată că, până în anul 2050, România 🇷🇴 este în pericol să aibă o populație de doar 15 milioane, din care o treime vor fi pensionari.

⚠️ De peste 30 de ani, țara noastră se confruntă cu fenomene negative, precum scăderea numărului de nou-născuți și creșterea numărului de decese, precum și migrația masivă a populației în ultimii ani.

👨‍👩‍👧‍👧 Având în vedere această situație, susținerea familiilor constituie una dintre cele 4 direcții strategice prioritare stabilite prin Programul de guvernare 2021 – 2024.

🏛️ În acest sens, Partidul Național Liberal a depus în Parlamentul României două proiecte de lege importante.

🔖 Primul proiect prevede reducerea TVA la 5% pentru anumite categorii de produse pentru copii și sugari, cum ar fi laptele praf, articolele de îmbrăcăminte, accesorii de îmbrăcăminte și încălțăminte, șervețele, scutece pentru copii și scaune auto pentru copii.

🔖 Al doilea proiect vizează completarea Codului muncii și oferă părinților care au copii cu vârsta de până la opt ani posibilitatea de a munci patru zile pe lună de acasă, în regim de telemuncă.

Această propunere legislativă are ca scop asigurarea echilibrului între viața profesională și cea privată a familiilor care au copii până la opt ani și transpune, totodată, prevederile Directivei (UE) 2019/1158 a Parlamentului European și a Consiliului din 20 iunie 2019 privind echilibrul dintre viața profesională și cea privată a părinților și îngrijitorilor.

Îmi doresc ca aceste propuneri legislative să fie adoptate cât mai curând de Parlamentul României și să contribuie semnificativ la sprijinirea familiilor din țara noastră.

#PropuneriLegislative#SustinereaFamiliilor#DirectiiStrategice#ParlamentulRomaniei#PNL#SenatorDinMaramures

Previous EARLY BOOKING: SPANIA (Santa Susanna) prin Sfara Tours Baia Mare
Next Deputatul Gabriel Zetea: INTERZICEM utilizarea făinii de insecte în produsele tradiționale românești!

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Cosmin Butuza: ”PSD are programe de susținere pentru a face față haosului din educație”

Elevii, părinții și profesorii din România au nevoie de susținere și programe suport pentru a putea face față haosului din educație, haos care a fost creat de pandemie, iar apoi

Politica 0 Comments

Ionel Bogdan și PNL obțin o victorie categorică în Maramureș

Ionel Bogdan este viitorul președinte al Consiliului Județean, după cum arată rezultatele parțiale. El este și cel mai tânăr președinte de CJ din țară, după victoria detașată a liberalilor în

Politica 0 Comments

AGRICULTURA- o PROBLEMĂ stringentă ce nu mai suferă amânare

În cadrul Conferinței de presă a PNL Maramureș din 12 februarie, europarlamentarul Daniel Buda a adus în discuție problemele cu care se confruntă sectorul agricol din regiunea NV a țării.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply