sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ȘOC! Ce spun OFICIALII despre ÎMBULZEALA “fără număr”, de azi, de la DEDEMAN

ȘOC! Ce spun OFICIALII despre ÎMBULZEALA “fără număr”, de azi, de la DEDEMAN

Azi, o fotografie publicată de către Detectivul de Presă ȘOC!, primită de la un cititor, a șocat pur și simplu opinia publică, fapt reflectat prin mesajele și distribuirile pe care le-a avut pe Facebook.

A fost vorba de haosul din Dedeman, unde lumea s-a călcat practic în picioare la casele de marcat. Până și circulația în zona magazinului a fost paralizată, fiind necesare chiar 30 de minute, pentru a traversa prin zonă, potrivit altor cititori ai Detectivului de Presă ȘOC! Am semnalat aspectul Poliției Municipiului Baia Mare dar și CJSU Maramureș. Ca urmare, la fața locului a fost trimis un echipaj de poliție. Pentru că am avut deja o poziție fermă vizavi de acest aspect, vă public comunicatul oficial, fără alte comentarii, al CJSU către Detectivul de Presă ȘOC!:

“A fost chemat seful de tura/responsabilul de la firma de paza si securitate. S-a solicitat inchiderea usii de acces la intrarea in magazin. Era afisat la intrare, numarul maxim de persoane care pot avea acces in magazin, conform prevederilor legislatiei in vigoare (suprafata/asigurare 4 mp pt clienti).

Nu a fost depasit numarul maxim de clienti permis in magazin. Pe raioane se respecta de catre clienti si angajati masurile/regulile de protecție individuala. Casele de marcat erau deschise toate, aici nu se pastra distanta fizica de protectie sanitara.

Echipajul de interventie a solicitat clientilor sa respecte distanta de 1,5 metri. S-au dispus masuri angajatilor si firmei de paza sa respecte normele de sanatate publica. Firma de paza a desemnat personal propriu care a ramas in zona caselor de marcat pentru a evita ulterioare aglomerari de persoane.

In vederea remedierii situatiei din zona caselor de marcat, accesul in magazin s-a permis clientilor doar in functie de numarul clientilor care paraseau magazinul pe traseul unidirectional stabilit.”

Reprezentanții DEDEMAN nu au putut fi contactați telefonic pentru un punct de vedere. Fac un nou apel la cititori să facă fotografii în zona caselor de marcat să vedem dacă există marcaje care să indice clar distanța dintre clienți așa cum există în alte magazine.

Previous COMENZI: 0262 214 913! Mâncare la PACHET pentru ACASĂ – Rivulus DELIVERY & takeaway. Cu Andrei Hoban, absolvent al celei mai prestigioase școli culinare din lume cu sediul central la Paris, "Le Cordon Bleu"
Next După un mandat cu peste 130 de proiecte legislative, deputatul Adrian Todoran știe ce are de făcut pentru Maramureș

About author

You might also like

Social 0 Comments

25 de MILIOANE de lei de la CJ pentru ÎNTREȚINEREA drumurilor județene

Bugetul propriu pe anul 2018 al județului Maramureș a prevăzut, pentru întreținerea drumurilor județene, suma de 25.000 mii lei, bani care vor asigura o bună întreținere a arterelor de circulație.

Social 0 Comments

Bărbatul cu TUMORA GIGANT extirpată A IEȘIT DIN SPITAL CU BINE

Teodor B. de 54 de ani care a suferit o grea operație de extirpare a unei tumori gigant de 20 de centimetri este acum bine și a ieșit din spital

Social 0 Comments

Ionel Bogdan: “Piețele în aer liber rămân deschise pentru producători”

Guvernul a decis ca piețele în are liber vor rămâne deschise pentru producătorii români, restricțiile vizând doar  piețele aflate în spațiu închis. De asemenea, primăriile vor putea organiza pieţe volante

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply