Adrian Todoram Camera Deputatilor

Cornelia Negrut Senator de Baia Mare

Lucian Morar Senator de MaramuresCristian Tagarlas Candidat Senat

Lucian Angheluta Camera Deputatilor

ȘOC! PLEACĂ medicii de la RADIOLOGIE de la Spitalele TBC și Județean Baia Mare în plină LUPTĂ cu COVID-19!

ȘOC! PLEACĂ medicii de la RADIOLOGIE de la Spitalele TBC și Județean Baia Mare în plină LUPTĂ cu COVID-19!

Detectivul de Presă ȘOC! a intrat în posesia unor informații ascunse de către autorități. De teama că vom ajunge precum Suceava, personalul medical începe să dea bir cu fugiții în lupta cruntă cu noul coronavirus, dintr-un motiv sau altul.

La Spitalul TBC, dr. Maria Prună a preferat să plece de pe post cu toate că putea să accepte o prelungire a contractului pentru care în alte condiții ar fi fost bătaie la propriu. Numai că în caz de “pace”, un astfel de post este mină de aur iar în timp de război, la propriu, cu noul coronavirus un loc de muncă la radiologie este mai rău ca ciuma.

Un alt medic valoros, dr. Ioana Drăgoi, potrivit surselor Detectivului de Presă ȘOC! și-a dat pur și simplu demisia și nu ar mai fi stat nici măcar în preaviz, după ce Spitalul TBC a devenit unitate suport pentru cei infectați cu COVID-19.

Dr. Ioana Drăgoi a ocupat postul vacant cu normă întreagă de specialist în Radiologie și imagistică medicală în cadrul laboratorului de specialitate al spitalului, în ultima lună a anului 2019.

Și la Spitalul județean Baia Mare, un mare medic, dr. Teodora Zăgrean a intrat pe foaie de boală tocmai când este mai multă nevoie de cei mai buni dintre cei buni în bătălia cu temutul virus ucigaș. Aici avem însă și motive credibile. Dr. Teodora are vârsta de 65 de ani, este bolnavă, având în antecedente și un transplant iar expunerea în noul context epidemiologic este una riscantă. Numai că și până acum existau riscur dar și… salariu uriaș!

Una peste alta ne lasă medicii și este vorba de medicii cei mai buni. Cât de justă poate fi în continuare, în astfel de condiții, lupta cu CODIV-19?

Previous Video. DISTRIBUIȚI să vadă CADRELE MEDICALE din Maramureș că le suntem ALĂTURI. Acțiune și MESAJ fără precedent a colegilor din celelalte structuri
Next Breaking News! Sunteți NEBUNI? 50 de MĂȘTI a primit Spitalul Județean Baia Mare în lupta cu CORONAVIRUS, pe ultimul ordin al prim-ministrului! “Ajung pentru 30 de minute dacă le dăm unul altuia”

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Document EXPLOZIV. Fostul PUȘCĂRIAȘ Cristian Anghel DISTRUGE în mod DELIBERAT ALDE Maramureș. În INTERIOR a început RĂSCOALA (I). Cornelia Negruț, VICEPREȘEDINTE la nivel național

A preluat ALDE Maramureș din motive personale și de grup politic de tip mafiot. Este vorba de fostul primar Cristian Anghel, fost pușcăriaș, închis pentru fapte de corupție. În timp

Dezvaluiri 0 Comments

VIDEO. Candidatul “PROSTITUAT”. Dorin Sabo (independent) A PUPAT MÂNA PIRANDELOR până a fost dat afară de la un chef

Pentru a câștiga alegerile din Baia Sprie de duminică 11 iunie a.c., candidații sunt capabili de orice. Din păcate unii au ajuns să coboare ștacheta comportamentului civilizat și să se

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply