Adrian Todoran candidat primaria Baia Mare

Romeo Dobocan Candidat pentru Președinția Consiliului Județean Maramureș Banner

Gabriel Zetea candidat pentru Președinția Consiliului Județean Maramureș

Ioan Maties Primarul Comunei Miresul Mare

ȘOC! PLEACĂ medicii de la RADIOLOGIE de la Spitalele TBC și Județean Baia Mare în plină LUPTĂ cu COVID-19!

ȘOC! PLEACĂ medicii de la RADIOLOGIE de la Spitalele TBC și Județean Baia Mare în plină LUPTĂ cu COVID-19!

Detectivul de Presă ȘOC! a intrat în posesia unor informații ascunse de către autorități. De teama că vom ajunge precum Suceava, personalul medical începe să dea bir cu fugiții în lupta cruntă cu noul coronavirus, dintr-un motiv sau altul.

La Spitalul TBC, dr. Maria Prună a preferat să plece de pe post cu toate că putea să accepte o prelungire a contractului pentru care în alte condiții ar fi fost bătaie la propriu. Numai că în caz de “pace”, un astfel de post este mină de aur iar în timp de război, la propriu, cu noul coronavirus un loc de muncă la radiologie este mai rău ca ciuma.

Un alt medic valoros, dr. Ioana Drăgoi, potrivit surselor Detectivului de Presă ȘOC! și-a dat pur și simplu demisia și nu ar mai fi stat nici măcar în preaviz, după ce Spitalul TBC a devenit unitate suport pentru cei infectați cu COVID-19.

Dr. Ioana Drăgoi a ocupat postul vacant cu normă întreagă de specialist în Radiologie și imagistică medicală în cadrul laboratorului de specialitate al spitalului, în ultima lună a anului 2019.

Și la Spitalul județean Baia Mare, un mare medic, dr. Teodora Zăgrean a intrat pe foaie de boală tocmai când este mai multă nevoie de cei mai buni dintre cei buni în bătălia cu temutul virus ucigaș. Aici avem însă și motive credibile. Dr. Teodora are vârsta de 65 de ani, este bolnavă, având în antecedente și un transplant iar expunerea în noul context epidemiologic este una riscantă. Numai că și până acum existau riscur dar și… salariu uriaș!

Una peste alta ne lasă medicii și este vorba de medicii cei mai buni. Cât de justă poate fi în continuare, în astfel de condiții, lupta cu CODIV-19?

Previous Video. DISTRIBUIȚI să vadă CADRELE MEDICALE din Maramureș că le suntem ALĂTURI. Acțiune și MESAJ fără precedent a colegilor din celelalte structuri
Next Breaking News! Sunteți NEBUNI? 50 de MĂȘTI a primit Spitalul Județean Baia Mare în lupta cu CORONAVIRUS, pe ultimul ordin al prim-ministrului! “Ajung pentru 30 de minute dacă le dăm unul altuia”

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Video EXCLUSIV. Reacția premierului Ludovic Orban vizavi de SCANDALUL Piața Izvoare Baia Mare – Kaufland. Alfă ADEVĂRUL despre MANEVRELE lui Cătălin Cherecheș!

Premierul Ludovic Orban s-a aflat la finele săptămânii trecute în Maramureș la Târgu Lăpuș și Cicârlău, tocmai în ziua în care proiectul de Hotărâre de Consiliu Local care prevedea concesionarea

Dezvaluiri 0 Comments

Polițiștii ȘPĂGARI de la circulație rămân în AREST. Dorin Gherman, ȘEFUL MAFIEI polițiștilor șpăgari nu este anchetat. Ce a făcut Sorinel Leș. Contestațiile le-au fost RESPINSE.

Ieri, Curtea de Apel Cluj a respins ca nefondate, contestațiile polițiștilor șpăgari de la Serviciul Rutier Maramureș aflați în arest pentru 30 de zile cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de

Dezvaluiri 0 Comments

REFUZĂ să o INTERNEZE să nu fie arestați. Discuție TERIFIANTĂ cu medical curant. Nu se mai poate ridica, i s-a înnegrit fruntea și a reapărut vasculita, distrugerea sistemului venos

Începând cu 28 februarie 2020, ziua în care Sorina m-a sunat și mi-a sus că DNA este la ea în birou, viața ei s-a schimbat radical. Pe parte judiciară, desigur

Mirce Cirț Noul Primar Baia Mare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply