sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Tăuții Măgherăuș. TABĂRA PRIETENIEI și Tabăra “Rugăciunea din sufletul copiilor”

Tăuții Măgherăuș. TABĂRA PRIETENIEI și Tabăra “Rugăciunea din sufletul copiilor”

Tinerii din parohiile Măgherăuș, Bozânta Mare și Nistru, îndrumați de domnii preoți Ioan Alexandru Chânța , Pop Ioan, respectiv Filip Dorin, au petrecut o zi frumoasă, plină de activități la Lacul Nistru.

Jocurile educative au fost oferite de voluntarii American International School of Transylvania , cu sprijinul UAC si a Primăriei Tăuții-Măgherăuș.

Tot la Tăuții Măgherăuș a avut loc și Tabăra “Rugăciunea din sufletul copiilor” organizata de Asociația Tinerilor Ortodocși Sfântul Mina Tăuții de Jos, după cum ne-a informat primarul Marinescu Dumitru.

Previous ,,Trecui dealul la Băiuț”

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

GER cumplit și în Maramureș din această NOAPTE. Se va ajunge și la – 20° în Estul Transilvaniei

Interval de valabilitate: 16 ianuarie, ora 02:00 – 20 ianuarie, ora 10:00Fenomene vizate: nopți și dimineți geroase. În intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopților

Actualitate 0 Comments

INEDIT. Aplicație de mobil pentru colectarea deșeurilor

ADIGIDM Maramureș a lansat aplicația de mobil ADI DEȘEURI MM. În funcție de telefonul pe care-l aveți vă rugăm să descărcați aplicația de pe unul din următoarele link-uri: Google Play:

Actualitate 0 Comments

PNL Maramureș: PSD minte din nou: creșterea porcilor în gospodării nu va fi interzisă

PSD a început o nouă campanie de dezinformare și manipulare, de data aceasta pe tema creșterii porcilor în gospodăriile individuale. Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) nu

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply