sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Un întreținut de nevastă caută de lucru prin PNL Maramureș. Nu-l recomandă nimic decât niște eșecuri

Un întreținut de nevastă caută de lucru prin PNL Maramureș. Nu-l recomandă nimic decât niște eșecuri

Așa arată un întreținut de nevastă. Un pierde vară. Un domn închipuit care poartă sacou, cravată și care se dă reprezentantul președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan. Își dă ochii peste cap ca o curvă când dă telefoane în numele șefului județului care de fapt nu l-a delegat niciodată, nicăieri. Deci vorbim de un impostor care își arogă funcții publice că doar, doar l-o băga cineva în seamă. La țară i s-ar spune techergheu dar pentru că freacă menta, fară serviciu, la oraș i se poate spune cerșetorul de serviciu, limbistul oricui i-ar putea da o pâine.

Deocamdată așteaptă ceva firimituri de la PNL. Din păcate nu-l recomandă nimic decât eșecul de la o mare firmă din Baia Mare unde nu a mai făcut față și de la un service din cadrul unui dealer auto dar Zeița Fortuna l-a prins cu șmenuri. O să le luăm pe rând. Dar povestea frumoasă este cea de la echipa de fotbal Recea unde limbricul ăsta a săpat groapa echipei. Ce vreau să spun e că Detectivul de Presă ȘOC v-a monitoriza felul în care ar putea prinde, din partea PNL, un os supt deja de vreun alt cățel.

Nelule, ți-o garantez, ori vei fi perfect pentru funcție ori nu vei fi nimic. Pe Facebook, Nelu este un onanist campion. Vorbește pe grupul de WatsApp al PNL despre valori liberale și trădări. Ai uitat, vierme, că ai lovit în omul care te-a sponsorizat pe când era în SUA și acum îi porți sâmbetele? Ai uitat cine ți-a întins o mână la Recea, iar tu, Iudă, ai avut iluzia că datorită valorii tale ți se dă o șansă? Nu, Nelule, din milă s-au petrecut toate acestea, iar mila e dragoste în oboseală. Numai că eu nu cunosc mila. Acum ai mai coborât o treaptă, de la milă la silă.

Așteaptă mult și bine să urci unde nu ai fost de fapt niciodată. Putoare, până și ultimii oameni lucrează undeva. Tu rupi din banii de coafor ai soției să te prostituezi politic, să ștergi cururi după care pui pe tine un pic de parfum și te visezi om politic. Ne auzim curând cu povestea cum un rahat, echipa din Recea a îngropat.

Previous Raport de activitate parlamentară, CĂLIN IOAN BOTA - deputat PNL
Next Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș: "Un proiect istoric pentru dezvoltarea județului nostru, conducta de transport gaz natural Sighetu Marmației- Vișeu de Sus- Borșa"

About author

You might also like

Cancan 0 Comments

VIDEO. DELIRUL lui Cătălin Cherecheș (I) – “Grațierea” lui Marinel Rob

Ieri în sala Millennium din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, primarul despre care legile din România nu ne pot clarifica dacă mai este sau nu primar a ținut o conferință de

Cancan 0 Comments

Cinic și Narcisist. Ca “ULTIMA” VĂDUVĂ DE VETERAN de război cu care s-a fotografiat Gabriel Zetea MAI SUNT 900!

Din ciclul “Politicienii fac postări trăznite” se poate scrie o carte numai cu cei din Maramureș. Gabriel Zetea S-A DAT DIN NOU ÎN STAMBĂ pe Facebook și a făcut-o lată,

Cancan 0 Comments

VIDEO. RÂZI cu lacrimi de PARALELUL Vlad DURUȘ din Parlamentul României. Dar LIMBA ROMÂNĂ ce ți-a făcut, domnule deputat?

Vlad Emanuel Duruș sau STRĂBĂTUND în loc de străbătând, INVESTICE în loc de investiție, PREZENTACI în loc de prezentați, CAZNIC în loc de casnic, TURIZM în loc de turism precum

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply