sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

URBIS Baia Mare. ABONAMENTE la 9 lei pentru STUDENȚI!

URBIS Baia Mare. ABONAMENTE la 9 lei pentru STUDENȚI!

Studenții cu vârsta sub 30 de ani, înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, în cadrul UTCN Centrul Universitar Nord, beneficiază de abonament cu reducere de 90%, pentru transportul public local de pe raza Municipiului Baia Mare, pe tot parcursul anului calendaristic. 

    Abonamentele de călătorie vor fi eliberate, cu valabilitate de 30 de zile,  la toate chioșcurile de vânzare bilete și abonamente ale S.C.URBIS S.A., pe baza carnetului de student vizat pe anul universitar in curs / a adeverinței eliberate de secretariatul universității si a cartii de identitate / pasaportului in original. 

Carnetul de student / adeverinta trebuie sa aiba scris numarul matricol al studentului.

Studenții orfani sau proveniți din casele de copii, cu domiciliul în Baia Mare, înmatriculați la forma de învățământ cu frecvență, în cadrul UTCN Centrul Universitar Nord, beneficiază de abonament gratuit, pentru transportul public local de pe raza Municipiului Baia Mare.

Abonamentele de călătorie vor fi eliberate, cu valabilitate de 30 zile,  la toate chioșcurile de vânzare bilete și abonamente ale S.C.URBIS S.A., pe baza cărții de identitate și a adeverinței eliberate de secretariatul universității, care va menționa inclusiv faptul că studentul este orfan sau provenit din casele de copii.

SC URBIS SA

Previous URBIS Baia Mare. Concurs pentru ocuparea unui post de operator curățenie. Află condițiile de participare
Next Viitorul agriculturii românești rămâne o prioritate pentru PNL!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Diana Iluț, CANDIDEAZĂ: “Ei bine, deși tot spun că nu candidez …iată că o fac!”

Diana Iluț, manager Sfara Tours Baia Mare candidează, din nou, pentru o prezență în Consiliul Director al ANAT (Asociația Națională a Agențiilor de Turism). Ea și-a anunțat candidatura și faptul

Actualitate 0 Comments

PROIECT – Construirea unui Complex Corecțional nou la Penitenciarul Baia Mare

În data de 20.03.2024, începând cu ora 09:00, Penitenciarul Baia Mare va organiza Evenimentul regional de diseminare și promovare a rezultatelor Proiectului „Correctional”, la sala Silver a Hotelului Romanița, în

Actualitate 0 Comments

Primarul Ioan Mătieș: “Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa!”

Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa!

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply