sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

URBIS. Bilete și abonamente prin aplicația Baia Mare Online

URBIS. Bilete și abonamente prin aplicația Baia Mare Online

Aplicația Baia Mare Online, prin opțiunea Bilete și abonamente, facilitează călătoria cu mijloacele de transport în comun din Baia Mare și localitățile învecinate. Cetățeanul achiziționează online bilete sau abonamente de autobuz pe care le păstrează și vizualizează într-un portofel virtual, utilizându-le la nevoie.

Prin intermediul aplicației Baia Mare Online, cetățeanul depune o cerere de creare cont, care va fi procesată de către un operator din Primăria Municipiului Baia Mare. În urma acceptării acesteia, va primi un mail cu utilizatorul și parola generată, pe care o va schimba ulterior, la prima autentificare, cu una cunoscută lui, primind astfel acces la funcționalitățile dorite.

Aplicația Baia Mare Online este disponibilă pentru sistemele de operare Android – versiune minim 5 și IOS – versiune minim 12, și poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store.

SAU

Scaneaza codurile de bare pentru a descarca aplicatia Baia Mare Online

 

Instrucțiuni de utilizare:

  1. Din modulul Bilete și abonamente transport – opțiunea Cumpără bilet – selectează tipul de bilet, completează adresa de email – pe care se va primi dovada plății biletului, apoi Plătește – unde se vor introduce datele cardului. Dacă plata se finalizează cu succes, biletul achiziționat se va regăsi în portofel, opțiunea Biletele mele.
  2. Similar, pentru abonamente – opțiunea Cumpără abonament – selectează tipul de abonament și perioada, completează adresa de email – pe care se va primi dovada plății abonamentului, apoi Plătește – unde se vor introduce datele cardului. Dacă plata se finalizează cu succes, abonamentul achiziționat se va regăsi în portofel, opțiunea Abonamentele mele.
  3. La urcarea în autobuz cetățeanul utilizează/validează biletul de călătorie – accesează opțiunea Activare bilet, alege tipul de bilet pe care dorește sa-l utilizeze din cele disponibile, apoi Scanează și folosește biletul, prin scanarea codului QR afișat pe autobuz. Dacă operațiunea se finalizează cu succes, va primi și un mesaj în acest sens.
  4. În cazul unui control, biletul utilizat la urcarea în autobuz se regăsește în Bilete activate, primul în listă, cetățeanul prezentând controlorului codul QR asociat acestuia.

Informații SC URBIS SA

Previous Florin Alexe, deputat PNL: Se instituie posibilitatea obţinerii, de către unităţile administrativ-teritoriale, a dreptului de exploatare, în limita a 2000 de mc de agregate minerale, în cazuri de urgenţă
Next Răspundem CITITORILOR: VITAL. Actualizarea contractului pentru furnizarea apei, persoane fizice

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Mircea Cirț – SCRISOARE ȘOC către băimăreni: “Cu bugetul Băii Mari, de 400 mil euro, pe 4 ani, se poate construi un ORAȘ NOU”

Într-o scrisoare adresată cetățenilor Băii Mari, consilierul local PNL Mircea Cirț le vorbește despre transparență decizională, pe care trebuie să și-o însușească atât edilul Cătălin Cherecheș cât și întreg aparatul

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan: Construim 17 stații noi de încărcare a vehiculelor electrice în județul Maramureș

Pentru a reduce consumul de carburanți poluanți și pentru a dezvolta infrastructura existentă la nivelul județului Maramureș pentru reîncărcarea automobilelor electrice, aleșii județeni au votat în cadrul ședinței de astăzi

Actualitate 0 Comments

Cum se procedează în cazul în care un imobil este vândut și noul proprietar dorește să încheie contract cu SC VITAL SA? Răspundem CITITORILOR

Conform alin. 6.10, art.6, cap. IV- Drepturile și obligațiile utilizatorului, din Contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, utilizatorul are obligația să solicite rezilierea contractului

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply