sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Veste excelentă: Încă o jucătoarea de Fotbal Feminin din Baia Mare, Nadia Coreniuc, convocată  în  premieră la Naționala României U15 !

Veste excelentă: Încă o jucătoarea de Fotbal Feminin din Baia Mare, Nadia Coreniuc, convocată  în  premieră la Naționala României U15 !

Începutul de an 2024 vine cu o veste excelentă pentru fotbalul feminin băimărean: tânăra jucătoare Nadia Coreniuc  (14 ani) a fost convocată în premieră la Naționala României U15!

După ce alte 2 jucătoare au participat anul trecut (2023) la acțiunile echipelor naționale de junioare, Anamaria Samok (U17) şi Andreea Cândea (U15), clubul fanion al județului, ACS Fotbal Feminin Baia Mare trimite şi a treia jucătoare la Națională: Nadia Coreniuc, în vârstă de doar 14 ani, născută la Sighetu Marmației, un adevărat talent la categoria ei de vârstă şi care joacă pe postul de mijlocaş . Nadia a fost remarcată de mai mulți antrenori profesionişti în domeniu şi în perioada 8-11 februarie a făcut pasul cel mare, participând la convocarea de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, acolo unde a avut loc acțiunea de selecție a naționalei României U15 (antrenor principal Ionuț Florea).

Felicitări clubului ACS Fotbal Feminin Baia Mare care a reuşit performanța să trimită deja şi a 3-a jucătoare la Națională, situație unică în fotbalul din județul Maramureş! Este încă o dovadă a seriozității celor din club, astfel încât se confirmă faptul că fotbalul feminin are viitor în Baia Mare.

Previous Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu - ”Construire și dotare centru de seniori Regina Elisabeta în comuna Băiuț, județul Maramureș”
Next Valer Zetea, deputat PSD: Românii nu sunt interesați de subiectul comasării alegerilor

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Performanța sportivă a fost premiată la ”Top Sport Maramureș 2023”

Consiliul Județean Maramureș a alocat suma de 504.100 de lei pentru evenimentul “Top Sport Maramureș 2023”, în cadrul căruia au fost premiați sportivii și antrenorii din județul nostru, care au

Actualitate 0 Comments

“Aero-Planul” lui Bogdan șeful PNL-ului în Maramureș!

“Ionelu-lele” sunt sigur că ai mințit maramureșenii cu acel “plan “, care seamănă mai degrabă cu un borcan de gogonele, decât cu realitatea. Nu-l vei pune niciodată în practică! Întrebarea

Actualitate 0 Comments

Curse CLANDESTINE provoacă VICTIME ÎN SLovenia

Aceasta este imaginea unui accident care se putea termina tragic din cauza incompetentei autoritătilor românești și indiferenței unor inconștienți care trateaza călătorii veniți din Italia ca pe niște sclavi…ca să

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply