sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

VIDEO. Multiplul CONDAMNAT INTERNAȚIONAL Danci Ioan – TIOARĂ din Borșa, AMENINȚĂRI cu MOARTEA acasă la Familia lui Dumitru și Daniela Timiș din Borșa. Proaspăt ieșit din PUȘCĂRIE, a INFRUNTAT o femeie bătrână la miezul nopții. Mare viteaz!

VIDEO. Multiplul CONDAMNAT INTERNAȚIONAL Danci Ioan – TIOARĂ din Borșa, AMENINȚĂRI cu MOARTEA acasă la Familia lui Dumitru și Daniela Timiș din Borșa. Proaspăt ieșit din PUȘCĂRIE, a INFRUNTAT o femeie bătrână la miezul nopții. Mare viteaz!

Detectivul de Presă ȘOC! continuă dezvăluirile cu privire la cazul care a oripilat opinia publică prin prisma gravității faptelor publicate în exclusivitate și care arată cum o haită de bandiți, condamnați internațional, bat cu bestialitate un bărbat, în urgența Spitalului din Borșa, de față cu mai mulți polițiști. Se întâmpla în anul 2017, luna iulie. De atunci băieții o dau dintr-o nelegiuire în alta și sunt în continuare liberi ca și cum, părtași la faptele lor le-ar fi chiar sistemul judiciar care ar trebui să-i plaseze la pușcărie.

Este vorba de Dumitru Timiș, care se afla la spital pentru că soția sa, Daniela Timiș, era internată după ce mașina i-a fost acroșată de către temutul interlop Nicoară Grec – Horincă. Printre protagoniștii bătăii ca-n vestul sălbatic s-au numărat și Roli Grec – Horincă, Ionuc Mândrulan, Colț Alb și Porcu’, dintre ei vedete ai cazului “Buldozerul”, cunoscut la nivelul întregii Europe.

Vezi AICI povestea și filmul interzis pe rețelele de socializare din cauza scenelor de o violență extremă, chiar dacă imaginile sângeroase au fost blurate. Doar realizarea emisiunilor pe o aplicație profesională și plătită de ziar, a făcut posibilă salvarea acestui filmuleț, șters de Facebook și de Youtube.

Difuzarea acestuia a pus pe tapet adevărul crud al unor fapte despre care se spunea că nu s-au întâmplat sau că nu au fost chiar așa, sau că nu a fost decât o banală ceartă. Detectivul de Presă ȘOC! este singura publicație din România care le-a publicat pentru că cineva trebuie să facă lucrurile grele.

La momentul acela, cumnatul lui Nicoară Grec – Horincă, nimeni altul decât un obișnuit al tribunalelor din Italia, Belgia și România și al unor condamnări pentru fapte oripilante, Danci Ioan – Tioară se afla, unde credeți? În închisoare. Desigur, nu-i de mirare, unui asemenea bandit nici nu-i șade parcă bine în libertate, pentru că efectiv, cazierul său bogat, ne arată că nici nu-i prea place pe afară.

Numai că Tioară și-a intrat repede în rolul său de a amenința, prin diverse metode, pe cine vrea, când vrea și la orice oră din zi și din noapte. Așa se face că în 6 ianuarie 2022, Tioară, aflat la volanul unei mașini, având muzica dată la volum mare și folosind claxonul pe post de sirenă s-a dus la domiciliul familiei Dumitru și Daniela Timiș. Timp de aproximativ 20 de minute, a plecat și s-a reîntors de mai multe ori. A dat geamul jos, a strigat, a amenințat. La un moment dat se dă jos din mașină, merge în spatele acesteai și abia se ține pe picioare. Este nevoie să se rezeme cu o mână de autoturism. Și la o altă coborâre, echilibrul, la miez de noapte, îi dă de furcă. De ce oare?

După mult tam-tam, Tioară reușește să o trezeasză pe mama Danielei Timiș, o femeie în etate și suferindă de mai multe afecțiuni. În plângerea la adresa lui Danci Ioan Tioară, familia spune că s-au temut că a vrut să le dea foc la casă sau chiar să-i omoare, mai ales că după bătaia de la spital, în două rânduri, utilaje ale lui Dumitru Timiș au fost incendiate iar autorii încă sunt parcă protejați de către polițiști ca și atunci la spital, pentru că dosarele lor stau în sertarele Poliției dar și în instanțele de judecată, unde, mafioții, se joacă cu magistrații, așa cum le place să se laude, prin amânări și amânări nejustificate.

Vezi AICI filmul incendierilor!

Mergem mai departe. Ce a vorbit vitezul Tioară, condamnat și pentru și folosire ilegală de arme și arme de foc cu femeia bătrână? I-a spus să o cheme pe fica acesteia, Daniela Timiș și pe ginerele său, Dumitru Timiș. I-a spus mamei Danielei că vrea să-l omoare pe ginerele său dar și pe restul familiei așa cum surse ale Detectivului de Presă ȘOC! au declarat ziarului, sub protecția legală a anonimatului.

Femeia i-a spus să nu-i vorbească în acest mod că-i bătrână, bolnavă și că e suficient că s-a speriat din somn la scandalul făcut de el. Atunci Tioară a urlat și mai tare și a început să gesticuleze ca la circ iar bătrâna s-a dus tremurând în casă, acuzând un șoc emoțional care persistă încă. Pentru că i-a amenințat cu moartea prin împușcare, familia Timiș crede că acesta ar fi putut avea o armă asupra sa mai ales că în cazierul său, astfel de fapte sunt la loc de cinste.

Previous Gheorghe Șimon, deputat PSD: „România educată a liberalilor este o poveste de adormit copiii!”
Next Începe o nouă campanie pentru colectarea deșeurilor voluminoase!

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

PROFItabila afacere a SPĂGARILOR BĂII MARI. Toți se tem să o demoleze. Cătăline, ÎNCOTRO ne ÎNTORCI (VII)

Despre Magazinul Profi din Ferneziu de pe strada Barajului, s-a scris în mai multe rânduri. Suma ilegalităților în ceea ce privește funcționarea acestui magazin este fără precedent de mare precum

Dezvaluiri 0 Comments

Erika Czigler, CASIERĂ LA VITAL – în schimbul mărturiei MINCINOSE și FAVORIZĂRII inculpatului Cătălin Cherecheș

Erika Czigler, una din cele două martore mincinoase ale lui Cătălin Cherecheș din dosarul trimis în judecată de către procurorii DNA trece prin momente groaznice tocmai când credea că a

Dezvaluiri 0 Comments

Deputatul Sorin Bota, IMPARȚIAL. ATAC la Praktiker, pentru CODUL FISCAL. NICIUN atac la ceilalți care procedează la fel

A trecut ușor de la Senat la Camera Deputaților. Face mult zgomot dar nu duce multe până la capăt. Lansează dezbateri la care nu participă. Este superficial. O INTERPELARE CU

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply