sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Video-ȘOC! “Bătrânelul” BĂTUT de primarul din Cavnic RECUNOAȘTE că NU ARE NIMIC în ciuda actelor MEDICALE ce-l dau “LOVIT” 9 zile și spune că este BOLNAV PSIHIC!

Video-ȘOC! “Bătrânelul” BĂTUT de primarul din Cavnic RECUNOAȘTE că NU ARE NIMIC în ciuda actelor MEDICALE ce-l dau “LOVIT” 9 zile și spune că este BOLNAV PSIHIC!

Detectivul de Presă ȘOC! este singurul ziar care face o inestigație în cazul bărbatului care îl acuză pe edilul din Cavnic, Vladimir Petruț, de faptul că a intrat peste el în casă și l-a bătut. Mai mult, Ioan Ghoerghe Todoran din Cavnic, căruia prietenii îi spun Nelu are și un certificat medico-legal din care reiese că sunt necesare de 8-9 zile de îngrijiri medicale, deci nu-i de glumit.

Pentru că nu fac jurnalism de birou, m-am deplasat azi acasă la victimă și după postările sfâșietoare de pe Facebook, culminând cu postarea belicoasă a președintelui PSD, Gabriel Zetea, m-am așteptat ca la ușă să apară așa-zisul bătrânel, cu fața spartă și pansamentele de rigoare.

ȘOC! însă. Inițial am avut impresia că bărbatul bine, curat ca lacrima la obraji și în zonele unde acuză lovituri nimicitoare ale primarului Petruț, este cineva din familie. Dar, nu! Nici vorbă de un bunicuț cu răni, ochi umflați ori pansamente!

Cu un aspect de interlop, cu foarte multe tatuaje, lanțuri la gât, brățări și inele m-a întâmpinat tocmai cel despre care se spune că este un moșulică rupt în bătaie de Vladimir Petruț! Adică, Nelu Todoran, care după certificatul medico-legal eliberat acum două zile (21 august), este în a treia zi de convalescență și mai are încă 6 zile în care se află în atenția medicilor și a tratamentelor! Măi, să fie!

ȘOC!ul continuă în dialogul cu acesta. Ne povestește și cum a luat bătaie. Ne oprim asupra aspectelor care ne interesează cel mai mult: loviturile acelea care au oripilat opinia publică dar pe care nu le-a văzut nimeni!

Simplu, liniar, cu un ton suspect de calm, ne explică tot, cu acordul soției și alături de ea, fără puterea de a minți de această dată. Am aflat și motivul probabil: e sub tratament psihiatric, după propriile afirmații dar și ale soției.

Ne arată că a fost lovit în buză. Buza, privită cu lupa, părea lovită de un herpes, cândva!

Apoi ne arată urmele loviturilor care nu se mai văd, repet, a treia zi din cele nouă zile grele de tratament! “În fine”, este concluzia victimei furiei primarului Vladimir Petruț.

Desigur, printre multele tatuaje se pot observa cicatrici urâte și mari. Trecutul său este unul tumultos și chiar ni l-a împărtășit. Pe lângă multele accidente și operații, printre care care și două căzături în cap, Nelu Todoran este un obișnuit pacient al saloanelor de psihiatrie, după cum a fost de acord să ne mărturisească.

A fost internat și se află sub tratament în secții de specialitate din Maramureș dar și în sanatorii din Tulgheș și Lucet, în total de vreo 5 ori, că nici nu-și mai aduce bine aminte.

În fine, zic și eu, dar cu imaginea primarului Vladimir Petruț cum rămâne, nea Nelu? Că vânătăi nu ai, pansat nu ești, medicamente pentru loviturile pe care nu le-a văzut nimeni nu iei, dar certificat de la doctor ai.

Cine instrumentează toată această mascaradă după ce primarul Vladimir Petruț, greșind poate că s-a dus la ușa omului să se înțeleagă cu el, a anunțat investiții uriașe tocmai de la Guvernul PSD, tocmai de la guvernul condus de partidul din care nu mai face parte, social-democrat. Ce coincidență stranie, în fine, vorba lui Nelu!

Vă spun, nu în ultimul rând, că politicianul care s-a bucurat înainte de vreme și-i cânta prohodul edilului Vladimir Petruț, a fost tocmai Gabriel Zetea, vicepreședinte PSD la vivel national și președinte PSD Maramureș.

Gabi, l-ai vizitat pe bătrânelul din imagini, din fotografii? Să-i duci un pansament de care nu are nevoie, un medicament care nu-i trebuie, să-i vezi rănile inexistente? Da’ ce, ești nebun s-o faci?

Detectivul de Presă ȘOC! (Va urma)

Previous PNL: Iată că apar și primele rezultate la nivel de investiții ale vizitei președintelui Klaus Iohannis în SUA
Next PNL Maramureș: “Gata, e OFICIAL, Viorica Dancilă este candidatul PSD la PREȘEDINȚIE, deși este cel MAI SLAB candidat al partidului de 30 de ani încoace”

About author

You might also like

Dezvaluiri 0 Comments

Video EXCLUSIV. Reacția premierului Ludovic Orban vizavi de SCANDALUL Piața Izvoare Baia Mare – Kaufland. Alfă ADEVĂRUL despre MANEVRELE lui Cătălin Cherecheș!

Premierul Ludovic Orban s-a aflat la finele săptămânii trecute în Maramureș la Târgu Lăpuș și Cicârlău, tocmai în ziua în care proiectul de Hotărâre de Consiliu Local care prevedea concesionarea

Dezvaluiri 0 Comments

ȘOC! Primarul Liviu Tămaș din Budești, naș la BOTEZ cu mai mult de 8 persoane! Au EXPUS MINORI riscului de îmbolnăvire cu COVID-19

Controversatul primar din Budești, Liviu Tămaș (îmbrăcat în negru, primul din dreapta, rândul de sus) se dă din nou în stambă, a doua oară doar de când este situație de

Dezvaluiri 0 Comments

COVID-19, BUDEȘTI. Dorința ”PREOTESEI” Nănăștean, secretara primăriei: “Doamne dă să vă INFECTEZ!”. Detectivul a sunat la 112 și i-a făcut 3 PLÂNGERI

Detectivul de Presă ȘOC! a participat, joi, 9 iulie 2020, la ședința Consiliului Local unde a fost apostrofat pentru că relatează aspectele mafiote ale grupului de șemecheri din jurul primarului

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply