sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Video. ȘOC! OZN-uri filmate deasupra Maramureșului. Un COLABORATOR ne-a trimis FILMULEȚUL! Dacă ai FILMAT și tu, trimite-ne imagini să afle toată lumea

Video. ȘOC! OZN-uri filmate deasupra Maramureșului. Un COLABORATOR ne-a trimis FILMULEȚUL! Dacă ai FILMAT și tu, trimite-ne imagini să afle toată lumea

Mai mulți maramureșeni susțin că în seara acestei nopți, cu puțin după ora 18:00, au văzut, din diferite puncte, OZN-uri deasupra județului Maramureș.

Un grup de prieteni, aflați la vânătoare, l-au sunat pe colaboratorul Detectivului de Presă ȘOC! și i-au spus să se uite pe cer pentru că aproximativ 100 de luminite, aliniate, trec de la Est la Vest, pe ruta Cavnic-Sighetu Marmației.

Colaboratorul nostru, care se afla acasă la Dănești, a ieșit repede și a apucat să vadă, un al doilea val de luminițe, mai puține.

Ele pot fi observate, în imagine, sub porțiunea ȘOC! a logo-ului Detectivului de Presă ȘOC!

Ioachim Mihai Rus a făcut și o postare pe Facebook în speranța că va mai obține și alte imagini de la persoane care au observat și surprins fenomenul cunoscut sub numele de OZN (Obiecte Zburătoare Neidentificate).

În exclusivitate, el a declarat pentru Detectivul de Presă ȘOC! că luminițele nu produceau sunet fiind probabil în afara atmosferei Pâmântului

Ioachim Mihai Rus este un foarte cunoscut meșter popular și se bucură de o largă credibilitate chiar la nivel național. În alte condiții nu am fi dat curs acestei informații și nu am fi publicat imaginile surprinse cu telefonul mobil. Din această cauză OZN-urile se observă foarte greu.

Fotografia din deschidere are doar caracter ilustrativ (Nota redacției)

Previous MIZERABILUL. Șoc în politica LOCALĂ! Senatorul Iustin Talpoș s-a ÎNSCRIS în PNL Maramureș. În acest mandat a mai fost în PMP, PSD, UNPR
Next Președintele PSD Maramureș își apără clientela politică plătită din bani publici

About author

You might also like

3 Comments

 1. Dedrius
  March 27, 23:56 Reply
  Si eu am vazut ceva suspect saptamana trecuta intro seara in baia mare in zona depozitelor aproximativ de fosta fabrica de bere o lumina care pulsa si stralucea mai puternic dupa care a disparut. Nu mai tin minte data si ora exacta dar presupun ca era pe la ora 23. Mentiune stau intrun bloc cu 10 etaje si am o panorama inspre depozite si inspre spitalul mare. Mai vreau sa fac o precizare ca am mai vazut asemenea fenomene in trecut atit in baia mare si in alte locuri.
 2. xcx
  April 02, 23:24 Reply
  http://astrofotografieluna.blogspot.com/2012/01/lumini-peste-baia-mare-pe-1-ianuarie.html?m=1#ixzz5xmf1dCdF (ozn baia mare-search google)
 3. Baubau
  October 03, 21:43 Reply
  Trebuie intrebat gunoaiele criminale americane care nu inceteaza in a provoca Moscova. Sa nu uitam de jocul si rolul criminal pe care-l au acestia in dezbinarea si crimele din Ucraina.

Leave a Reply