sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

“Zimbrii” de la CSM Știința Baia Mare, distinși de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan: “Să fiți în continuare pe primul loc, așa cum vreau eu să pun Baia Mare pe primul loc!”

“Zimbrii” de la CSM Știința Baia Mare, distinși de președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan: “Să fiți în continuare pe primul loc, așa cum vreau eu să pun Baia Mare pe primul loc!”

Consiliul Judeţean Maramureș premiază în fiecare an elitele sportului maramureșean, în semn de respect pentru performanțele lor, pentru determinarea, ambiția, dar mai ales sursa de inspirație pe care o aduc celor mai tineri din comunitatea maramureșeană. În anul 2023, echipa CSM Știința Baia Mare a fost declarată cea mai bună echipă din Maramureș. În același timp, Jason Tomane a fost declarat MVP-ul echipei.

Sportivii au fost premiați în cadrul galei ”Top Sport Maramureș 2023”, însă zimbrii nu au putut fi prezenți la manifestare. Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș i-a vizitat luni, 8 aprilie, pentru a le oferi diplomele de excelență și a transmite un mesaj de susținere și încurajare pentru cei care, prin modul în care ne reprezintă și performanțele obținute, sunt ambasadori onorifici ai municipiului Baia Mare și ai județului Maramureș.

“I-am premiat, așa cum e firesc să facă administrația județeană cu ambasadorii săi onorifici. Oameni care luptă pentru Baia Mare și pentru Maramureș, care ne onorează mereu cu rezultatele obținute și duc renumele nostru departe!

În ultimii patru ani, Consiliul Judeţean Maramureș a fost alături și de rugbiști, la fel cum am fost alături de toți sportivii care ne onorează prin performanțele lor, la fel cum susținem și olimpicii, elevii și profesorii care generează excelență la nivel educațional.

Mă bucur că avem această colaborare între Consiliul Județean și CSM Știința Baia Mare. Este foarte important să dezvoltăm sportul maramureșean, pe lângă susținerea acestei echipe etalon a județului. Chiar dacă îmi voi schimba traiectoria în administrație pe viitor, asta nu înseamnă că nu voi mai continua să îi susțin, dimpotrivă.” – Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

În 2023 au fost alocați peste 500.000 de lei pentru evenimentul “Top Sport Maramureș 2023”, în cadrul căruia au fost premiați sportivii și antrenorii din județul nostru, care au obținut performanțe deosebite. Au fost premiați 112 sportivi, de la juniori până la seniori cu vârste respectabile, dar și 39 de antrenori.

Aceste premii reprezintă un stimulent și o sursă de inspirație pentru generațiile viitoare de sportivi din Maramureș, încurajându-i să își urmeze visurile și să își dezvolte potențialul la cel mai înalt nivel posibil.

“Concret, administrația județeană aloca între 2 și 3 milioane de lei până în 2020 inclusiv, pentru sport, iar anul acesta, cu tot cu premiere, am ajuns la aproape 7 milioane de lei. Mai mult, am susținut și alte echipe, unele dintre ele în premieră, pentru că nu au mai beneficiat până acum de sprijin. Asta înseamnă susținere pentru sport!” – Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

La rândul său, președintele CSM Știința Baia Mare, Călin Matei, a apreciat susținerea pe care Consiliul Județean Maramureș o oferă rugbiștilor, sportului în general.

“Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, un om care, timp de 4 ani, el și prin instituția pe care o reprezintă, au fost principalii oameni care au fost alături de echipa noastră. Când zic principalii, zic numărul unu, pentru că bugetul obținut de la Consiliul Județean pentru echipă a fost mai mare și decât de la forul care ne tutelează, Ministerul Tineretului și Sportului.

Și noi am onorat instituția Consiliului Județean cu patru titluri consecutive, și noi și sportul maramureșean vă mulțumim pentru ceea ce ați făcut pentru sport și în special pentru echipa noastră de rugby. În numele băieților și a echipei eu vă mulțumesc pentru ce ați făcut în acești patru ani și sper din tot sufletul să beneficiem de ajutor domnului Ionel Bogdan și din funcția de primar al orașului”. – Călin Matei, președintele CSM Știința Baia Mare.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

Previous Încep lucrările pentru introducerea rețelei de gaz la Coroieni. Președintele Ionel Bogdan și primarul Gavril Ropan au semnat contractul de execuție
Next Acțiunile umanitare și de asistență pentru dezvoltare ale Județului Maramureș, factori de promovare și afirmare la nivel național și internațional

About author

You might also like

ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 victorie categorică împotriva echipei CSM Unirea Alba Iulia U15

Azi, 30 martie, pe terenul din Ferneziu, echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare U15 și-a început returul în forță, obținând o victorie zdrobitoare împotriva echipei CSM Unirea Alba Iulia U15.

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, în perioada 10-14 martie a acestui

Deputatul Adrian Todoran (PMP): ”Toate sălile de sport trebuie redeschise. Pentru sănătatea noastră”

Pandemia de coronavirus continuă să facă victime în țară și în întreaga lume, cele mai afectate persoane fiind cele cu comorbidități. În contextul în care se știe că activitatea fizică

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply