sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

CITY-BREAK la Londra pentru cei care-l AJUTĂ pe IONUȚ

CITY-BREAK la Londra pentru cei care-l AJUTĂ pe IONUȚ

Dar din dar se face. CAMPANIE de întrajutorare

Un demers extraordinar de întrajutorare se desfășoară în aceste zile pe Facebook, de către Asociația Părinți Salvatori, prin INIMOSUL Vasile Vlașin, un salvator adevărat care în ultimii ani a ajutat foarte multe persoane aflate în cele mai delicate situații de VIAȚĂ sau MOARTE. Vasile și-a dedicat o mare parte a vieții pentru ALȚII. Pentru salvarea CELORLAȚI. A ORICUI i-a cerut acest lucru. Este vorba de operații în țară și străinătate, în sume COLOSALE strânse de fiecare dată în timpi record. Mai vorbim de medicația a sute de persoane aflate în dificultate, de recuperări de specialitate și nu în ultimul rând de șansa la VIAȚĂ și de multă, foarte multă speranță. Este și cazul lui IONUȚ, pentru care se strâng în acestă perioadă bani pentru recuperarea după multele operații. Ionuț, cel declarat MORT la naștere dar care TRĂIEȘTE și luptă să nu moară. S-au strâns 32.115 euro din necesarul de 41.500 de euro, într-un timp pe care doar Vasile Vlașin îl putea gestiona. Acestui demers FENOMENAL, pe lângă donatorii în bani, s-a alăturat și Diana Iluț, prin agenția sa de turism Sfara TOURS Baia Mare. Pentru că dar din dar se face, Sfara TOURS Baia Mare oferă un city-break la Londra, prin tragere la sorți, unuia dintre cei care au donat sau care vor dona pentru IONUȚ. Iată detaliile acestui demers, ce cuprinde city-breakul dar și POVESTEA TULBURĂTOARE a lui Ionuț.

Detectivul de Presă ȘOC!

TOȚI cei care au donat, precum și cei care vor mai dona până la atingerea obiectivului necesar, vor participa la o tragere la sorți pentru un city-break, pentru 2 persoane, la Londra.

Donațiile se pot face, CU CARD bancar, la linkul acesta:
https://www.facebook.com/donate/578154519215002/1741275075893351/

Cei care NU AU CARD bancar pot depune donația direct în conturile deschise la CEC Bank:
RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 – cont în lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 – cont în euro – cod BIC (Swift) CECEROBU sau CECEROBUXXX
Titular cont: Asociația pentru Educație și Caritate – Cod Fiscal 9373178

Gestul acesta este posibil prin bunăvoința agenției de turism Sfara Tours din Baia Mare.

CITY BREAK LONDRA

‘’Calatoriile au tendinta de a intensifica toate emotiile umane.’’ – Peter Hoeg

 Lasa-te cucerit de Londra,  capitala Angliei si a Regatului Unit. Este cel mai important centru politic, financiar, cultural si artistic al Regatului Unit, si unul din cele mai importante orase ale lumii. tocmai de aceea, acest oras este un punct turistic ce merita bifat pe lista dvs. de calatorii.

MAI 11  Satu Mare – Londra Luton  20:05 – 20:55

MAI 14  Londra Luton – Satu Mare  14:50 – 19:30

Hotel Ibis Slyles London Excel 3*

Site: https://www.accorhotels.com/gb/hotel-8712-ibis-styles-london-excel/index.shtml

Hotelul ibis Styles London Excel se află vizavi de centrul de expoziții ExCel, lângă stația de metrou Custom House DLR. O2 Arena este la 20 de minute de mers cu mijloacele de transport public. Hotelul ibis Styles pune la dispoziție sală de mic dejun, cafenea care servește baghete și cafea, restaurant și pub englezesc tradițional, care oferă mâncăruri și băuturi. Dimineața, oaspeții pot savura micul dejun continental.

2 adulti in camera dubla cu mic dejun inclus

Servicii incluse: Zbor cu avionul  Satu Mare-Londra Luton-Satu Mare, pt 2 persoane, 1 bagaj mic de mana/ persoana, de maxim 10 kg cu dimensiunile 55x40x23 cm, transfer aeroport-hotel-aeroport,  cazare 3  nopti cu regimul de masa indicat.

Servicii neincluse: asigurare medicala si storno, excursii sau intrarile la punctele turistice etc.

POVESTEA lui IONUȚ

În urmă cu aproape 10 ani, la naștere, Ionuț a fost declarat mort. Ulterior medicii au constatat ca el se luptă să trăiască si i-au acordat îngrijiri medicale prelungite.

Din nefericire, diagnosticul lui Ionuț este destul de complex și descurajator: paralizie cerebrală infantilă stadiul III GMFCS, stadiul III MACS, terapareză formă spastic-diskinetică, retrad psihic și de limbaj, epilepsie. Însă părinții lui Ionuț, Ileana și Ghiță Dobroschi, nu sunt descurajați și duc această luptă, alături de Ionuț, de aproape 10 ani…

Spitalul si centrele de recuperare sunt pentru familia Dobroschi a doua lor casă. Ionuț a avut 4 operații și a trebuit să urmeze sesiuni de recuperare, de câte 2 săptămâni în fiecare lună, la Alba Iulia, Hunedoara, Buziaș sau la Barcelona, în Spania.

E foarte important că în urma sesiunilor de recuperare, Ionuț face progrese vizibile.
Pentru el există o șansă enormă, ca în cadrul Centrului Medical ESSENTIS din Barcelona, să continue terapiile începute în anul 2016 și în urma cărora Ionuț a reușit să facă PRIMII PAȘI.

Pentru că merită. Pentru că e un luptător. Pentru că noi, cei sănătoși, putem să îi oferim această șansă!

Previous Daniela Onița-Ivașcu: “A fost o zi a armoniei, prieteniei și a respectului față de portul nostru drag”
Next Un oraș în ruină - prima impresie a turiștilor. Intrările în Baia Mare, Capitala Tineretului din România.

About author

You might also like

Social 0 Comments

Sână Mihăiță Pamfil (Coaliția Pentru Maramureș). (I) Domenii PRIORITARE în vederea sprijinirii cetățenilor ROMÂNI APARŢINÂND minorității RROME. Azi, despre SĂNĂTATEA bărbaţilor, femeilor și copiilor rromi

“E TIMPUL să începem să REUȘIM împreună” Dragi prieteni, în calitate de candidat al Partidei Romilor, pe listele Coaliției Pentru Maramureș, la funcția de cosilier în Consiliul Local Baia Mare,

Social 0 Comments

Fără HÂRTII la Vital! CONTRACTE ȘI CERERI ONLINE pentru furnizorul de apă

Venind în întâmpinarea solicitărilor dumneavoastră, clienții noștri, vă oferim posibilitatea de a încheia contracte și de a depune anumite cereri on-line. Pentru a beneficia de această funcționalitate trebuie să îndepliniți câteva condiții

Social 0 Comments

INUNDAȚII. Călin Bota, deputat PNL: “Au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundații”

În ședința de Guvern de ieri au fost alocați Maramureșului 8,7 milioane de lei pentru refacerea infrastructurii afectate de inundațiile care au avut loc în prima parte a anului în

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply