sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

RECUNOȘTINȚĂ. Pentru CREDINȚĂ, DĂRUIRE și IUBIRE față de BISERICĂ și de aproapele său, Doamnei LUDOVICA PÂRVU i s-a acordat distincția “Iustinian Arhiepiscopul”

RECUNOȘTINȚĂ. Pentru CREDINȚĂ, DĂRUIRE și IUBIRE față de BISERICĂ și de aproapele său, Doamnei LUDOVICA PÂRVU i s-a acordat distincția “Iustinian Arhiepiscopul”

Un eveniment emoționant s-a petrecut azi la Catedrala Episcopală “Sfânta Treime” din Baia Mare. Doamna Ludovica Pârvu, înconjurată de credincioși, prieteni și familie, a primit distincția “Iustinian Arhiepiscopul” din partea Episcopiei Maramureșului și Sătmarului, înmânată de preasfinția sa, PS Iustin.

I-a fost alături și primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș.

Recunoștința vine după ani de dăruire prin susținerea unor proiecte și demersuri care au dus la consolidarea Episcopiei în special dar și a Bisericii Ortodoxe din România, în general. Cu credință și discreție a făcut toate acestea, în contrast față de cariera sa profesională, cea de procuror, avocat, subprefect și lider de partid. Asta și pentru că, Doamna Ludovica Pârvu știe că iubirea față de semeni, prin biserică și nu numai, se face în liniște pentru că și sufletului celui care primește binele îi place să tacă în semn de mulțumire.

Din acest punct de vedere, o enumerare a multitudinii acestor acțiuni ar fi pe neplacul doameni Pârvu și de aceea prefer să lăsăm totul precum niște cărți atent așezate într-o bibliotecă a faptelor mari și bune.

Ludovica Pârvu a avut o carieră juridică emblematică. Prietenii, apropiații dar și mulți admiratori îi mai spun și azi “Mami”, după un slogan dintr-o campanie electorală. La începutul anilor 2000, Ludovica Pârvu a devenit repede un reper din toate punctele de vedere, profesional și social. S-a îngrijit parcă mai mult de ceilalți decât a făcut-o pentru propria persoană. Cei care o cunosc spun că era un procuror atât de corect că și-ar fi dat singură “amendă” dacă ar fi fost nevoie. Nu a iertat pe nimeni dar în viața de zi cu zi și-a iertat și cei mai redutabili dușmani, care i-au făcut zile negre și nopți albe. Era un adversar de temut dar nu făcea o armă din arta răzbunării.

A dominat scena administrativă și politică ani buni, alături de alte nume mari din domeniu. Nu știam atunci că reprezintă o generație cum nu avea să mai apară nici până azi. În instanțe a reprezentat gratuit foarte multe persoane, a făcut donații și a avut grijă de două fete orfane de la o casă de copii, ani la rând. Deci a fost cu adevărat “Mami” pentru cei care aveau nevoie de afecțiune și ajutor și nu doar în campanii electorale așa cum este la modă mai mereu.

S-a retras, de multă vreme, din lumina reflectoarelor dar a rămas în Lumina lui Dumnezeu iar distincția “Iustinian Arhiepiscopul” vine ca o mulțumire din partea Bisericii și, implicit, a societății.

Mulțumim și felicitări, Mami!

Previous „PROIECTUL REGIONAL DE DEZVOLTARE A INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI APĂ UZATĂ ÎN JUDEȚUL MARAMUREȘ” de 401.210.579 Euro. Contribuția Vital SA (NFG) este de 119.113.805,24 lei
Next Spitalul Județean Baia Mare. NIVEL SUPERIOR DE ACREDITARE. MUNCĂ, ECHIPĂ, PROFESIONALISM

About author

You might also like

Editorial 0 Comments

De ce o PASĂRE pe care o distrugi cu PRAȘTIA poate doborî un AVION?

NU VĂ CRED! Nu ați inventat o sită care să oprească o CIOARĂ să nu intre la motorul unui avion de pasageri și să-l DOBOARE dar ați inventat avioane de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply