sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

ALDE. Scrisoarea lui Rudolf Giuliani TREBUIE ANALIZATĂ cu maximă seriozitate de președintele Iohannis

ALDE. Scrisoarea lui Rudolf Giuliani TREBUIE ANALIZATĂ cu maximă seriozitate de președintele Iohannis

Scrisoarea lui Rudolf Giuliani este un semnal deosebit de serios că protocoalele secrete au pus sub semnul întrebării statul de drept și respectarea drepturilor și libertății românilor.
Rudolf Giuliani a fost procuror general al statului New York, asistent al procurorului general al US și primar al New York. Deci un lider cu experiență vastă care înțelege sistemul de justiție și a cărui opinie contează, se rataă într-un comunicat al ALDE Maramureș, semnat de președintele Cornelia Negruț (foto).


Trebuie o REACȚIE URGENTĂ a instituțiilor statului
În plus, Rudy Guliani este un apropiat al președintelui Trump, deci această scrisoare trebuie analizată cu maximă seriozitate de președintele Iohannis. Scrisoarea trebuie citită într-un context mai larg, în care s-au înmulțit semnalele de la lideri importanți care au deținut poziții cheie în Statele Unite, cum este și fostul director al FBI, Louis Freeh, semnale care converg spre aceeași concluzie: în România, Justiția a fost și este folosită pentru a abuza cetățenii și interveni în procesul politic intern. În aceste condiții, ALDE consideră că trebuie să existe o reacție de urgență a instituțiilor statului. Un prim pas este cel pe care Parlamentul trebuie să îl facă și din acest punct de vedere, este necesară o ședință de urgență a Comisiei parlamentare de control a SRI, o ședință care să fie publică și în care toți românii să audă și să judece explicațiile oferite de conducerea SRI cu privire la noile protocoale secrete, semnate în decembrie 2016. Un alt pas, este cel anunțat de ministrul Justiției, privind evaluarea activității procurorului general al României.

Klaus Iohannis, PNL și USR fac un mare DESERVICIU țării
După semnalele venite din partea lui Rudy Giuliani și Louis Freeh, Klaus Iohannis nu se mai poate ascunde în spatele unor declarații vagi că ar avea încredere în semnatarii protocoalelor secrete. Nu poți da un cec în alb semnatarilor unor documente care ridică mari semne de întrebare cu privire la încălcarea principiilor statului de drept și a drepturilor și libertăților cetățenilor. Reacțiile PNL și USR fac un mare deserviciu României, pentru că sunt atacuri la persoană împotriva unor lideri care vor binele României. Mai mult, politicienii din PNL și USR au devenit campioni în negarea unor evidențe ale abuzurilor. Totul pentru a proteja câteva personaje de la vârf, care cred ei că le pot aduce victoria în alegeri.

George Maior NU A RESPECTAT uzanțele diplomatice
Poziția lui George Maior nu a respectat uzanțele diplomatice și nu a fost aprobată la nivelul centralei MAE sau Guvernului și nu reprezintă poziția MAE. Liniile de acțiune ale amabasadorilor sunt agreate la nivelul instituțiilor din România și orice abatere va atrage răspunderea acestora, conform procedurilor în vigoare.
În aceste condiții, anunțul MAE privind rechemarea lui George Maior este firesc, în orice stat democratic.

Cornelia Negruț, președinte ALDE Maramureș

Previous Tudorel Toader, rol de unealtă perfectă a lui Liviu Dragnea pentru a scăpa de procurorul general Augustin Lazăr
Next PNL Maramureș: "Rudolph Giuliani a fost PLĂTIT de un FUGAR urmărit internațional de către JUSTIȚIA din România"

About author

You might also like

Comunicate 0 Comments

Lucian Angheluță (PER) către PNL: “OPRIȚI-VĂ CRIMINALILOR. Ați scos de pe declarația pe propria răspundere ACHIZIȚIONAREA de MEDICAMENTE dar vreți să meargă lumea la vot”

Apel către PNL și guvernanți, în atenția opiniei publice PER Maramureș urmărește cu îngrijorare situația epidemiologică existentă la nivelul întregii țări și în special din județul nostru. Observăm că lucrurile

Comunicate 0 Comments

Consilierii PNL solicită CJ Maramureș alocarea unui milion de lei pentru cumpărarea de tablete pentru elevi

Un milion de lei pentru achiziționarea de tablete destinate elevilor din Maramureș pentru a putea urma lecțiile desfășurate online. Acesta este proiectul înscris în regim de urgență de consilierii PNL

Comunicate 0 Comments

La Muzeul Satului din Baia Mare: CLACĂ DE COASĂ ÎN SATUL DE PE DEAL

Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș și Primăria Groșii Țibleșului vă invită să participați la clacă de coasă. Miercuri, 9 iunie 2021,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply