sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

VIDEO! Am demontat cazul AGRESATULUI închipuit, victimă a primarului Vladimir Petruț! Sunetul FILMULEȚULUI agresiunii care nu a putut fi redat pe Facebook NU EXISTĂ! Vecinii l-au RECLAMAT la POLIȚIE pentru violarea INTIMITĂȚII. Filmarea a dispărut de la DOSAR!

VIDEO! Am demontat cazul AGRESATULUI închipuit, victimă a primarului Vladimir Petruț! Sunetul FILMULEȚULUI agresiunii care nu a putut fi redat pe Facebook NU EXISTĂ! Vecinii l-au RECLAMAT la POLIȚIE pentru violarea INTIMITĂȚII. Filmarea a dispărut de la DOSAR!

Vă mai amintiți cazul bătrânelului peste care primarul Vladimir Petruț a intrat în casă după ce l-a înjurat la ușa apartamentului ca la ușa cortului și căriuia i-a aplicat o bătaie de i-au rămas urme ca după ce l-ar fi lovit trenul?

Cel puțin așa avea să sune cazul fabricat împotriva edilului din Cavnic după ce acesta a anunțat că intră în cursa pentru Primăria Cavnic din partea PNL la scurt timp de la excluderea din PSD, pentru critici dure la adresa penalilor de aici.

Detectivul de Presă ȘOC! este singura publicație atentă la detalii, la minciunile aruncate în spațiul public și care verifică fiecare declarație. Așa am ajuns și la victima lui Petruț, Nelu Todoran, departe de moșulică descris într-o postare pe Facebook și care ar fi plin de urme de la lovituri aplicate de către edilul furios.

În materialul “Video-ȘOC! “Bătrânelul” BĂTUT de primarul din Cavnic RECUNOAȘTE că NU ARE NIMIC în ciuda actelor MEDICALE ce-l dau “LOVIT” 9 zile și spune că este BOLNAV PSIHIC!”, (video jos) am demonstrat că în atreia zi de la așa-zisa agresiune, omul nostru cu aspect de bișnițar e bine merci și nu are nicio lovitură, ne-a arătat chiar el! Cu toate că stătea ascuns în casă, tocmai pentru ca nimeni să nu-l vadă că nu prezintă leziuni și nici nu este un bunicuț fără apărare, Detectivul de Presă ȘOC! a reușit să realizeze un interviu-șoc! tocmai în casa papagalului care se declară și bolnav psihic, pe proprie răspundere. Bune ingredinete ale unei credibilități egale cu zero. Cu toate acestea mai avea din acel moment încă 6 zile de concediu medical. Pentru ce? Doar procurorii pot descoperi. Dar vă spune Detectivul, pentru nimic. Făcătură curată.

Niciun jurnalist nu a făcut aceste săpături. Nimeni nu l-a întrebat de sănătate. Nimeni nu l-a căutat. Nimeni nu i-a văzut vânătăile, pansamentele, umflăturile. NIMENI. Asta am lămurit-o. Din materialul video nu mai există nicio urmă de suspiciune.

Dar să mergem mai departe. Știți cum a început totul? Cu o postare în spațiul public. (foto jos). Cu o altă inducere în eroare a opiniei publice și a anchetatorilor despre care grupul de inițiativă pentru denigrarea primarului spune că sunt fraieri și că au mușcat-o. Nu știm dacă procurorii au mușcat-o, dar Detectivul, nu. Vă demonstrez în continuare tot.

Am primit și la Detectivul, filmulețul în cauză. FĂRĂ SUNET. În text se pune că sunetul este sub protecție și ni s-a explicat că nu poate fi redat din cauza injuriilor edilului Vladimir Petruț (foto jos). Că nu poate fi postat, am mușcat-o dar că nu ne-a putut fi trimis în privat, cu sunet, nu am mai crezut. Aici ni s-au aprins mai multe beculețe. Ne-am dat seama de făcătură. De aceea am căutat victima. Am crezut că descoperim bunicuțul bușit la față și că vom obține filmarea cu sunet care să-l incrimineze pe primar și pe care să o publicăm.

Ce am aflat este de-a dreptul șocant. Camera nu are sunet. Deci nu există înregistrare cu injuriile și amenințările. Adică în postare s-a mințit dar acest lucru fost elementul care a produs tăvălugul urii împotriva lui Petruț. Iar după ce chiar Nelu Todoran ne-a arătat că nu are leziuni, lucrurile au devenit clare.

Numai că lucrurile nu se opresc aici. Sursele Detectivului de Presă ȘOC! ne-au dezvpluit că de la dosar a dispărut înregistrarea tocmai pentru că cei care vor să-l înfunde pe primar nu au nicio dovadă, după ce am demonstrat că nu a avut nicio urmă pe față, a treia zi din 9 de concediu medical. Deci lucrurile se complică și pentru polițiști și vor răspunde dacă sunt complici la mascaradă.

Nea Nelu, tatuatul, cu lănțoi la gât și bolnav psihic după cum se laudă, are probleme și cu vecinii. Cauza? Tot camerele de supraveghere despre care mafia din poliția Cavnic spune că sunt legale dar nu sunt.

Doi vecini l-au reclamat la Poliție. O femeia a reclamat faptul că îi este violată intimitatea. Pe polițiștii care parcă au comenzi să-l protejeze îi doare în cot. Cine îl apără pe acest escroc? Cine îl pune pe acest mizerabil să-și sperie vecinii cu o a doua camereră care este falsă? Procurorii nu ar trebui să facă jocul murdar al polițiștilor din Cavnic. Detectivul de Presă ȘOC! va face demersurile necesare pentru aflarea adevărului până la capăt.

Din chiar spusele spionului de la bloc, acest bătrânel în toată puterea fizică, mai mulți locatari nu au semnat pentru instalarea camerelor de supraveghere. Legea este clară în acest sens. Nimeni nu poate supraveghea decât proprietatea proprie. Scara blocului este proprietate comună. Pentru că nu toți vecinii au semnat, camerele sunt ILEGAL ampalsate, este clar domnilor milițieini de la Cavnic?

Previous Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: ȘTIU ce trebuie făcut și împreună cu un guvern pro european, în jurul PNL-ului, vom face această muncă pentru români!
Next Președintele Klaus Iohannis i-a cucerit și pe olteni

About author

You might also like

Anchete 0 Comments

Unde sunt banii, DIAVOLE? Preotul Ioan Nechita și PRIMARUL din Recea, Pavel Octavian au transformat ALTARUL bisericii în PARAVAN pentru afaceri NECURATE

Acuzații din cele mai drăcești pentru un reprezentant al bisericii care a slujit în satul Săsar din Recea, în Parohia Duminica Minorosițelor. Sume de bani nejustificate pentru construcția bisericii noii

Anchete 0 Comments

SUBDEZVOLTAREA ȘI DECLINUL Băii Mari – Neactualizarea PUG-ului. Cătăline, ÎNCOTRO ne ÎNTORCI? (III)

Planul Urbanistic General (PUG) al Băii Mari a fost aprobat prin HCL 349/1999, având valabilitate de maximum 10 ani, conform art. 46 al Legii nr. 350/2001 care spune că “Fiecare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply