sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Băimărenii cer, Doru Dăncuș și funcționarii publici dedicați din Primăria Baia Mare, fac! Am dat startul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere în cartierul Săsar!

Băimărenii cer, Doru Dăncuș și funcționarii publici dedicați din Primăria Baia Mare, fac! Am dat startul lucrărilor de reabilitare a infrastructurii rutiere în cartierul Săsar!

În cartierul Săsar, în apropierea complexului Albina, am început lucrările pentru amenajarea unei parcări. Vom continua în această zonă cu reabilitări ample ale domeniului public, mult așteptate. În primul rând, în spatele pieței Albina, pentru care au fost multe solicitări de la cetățeni.

Cum am spus la întâlnirea pe care am avut-o în acest cartier împreună cu colegii mei din Primărie și cu cetățenii: începem lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere. Vremea ne permite acum să intervenim pentru parcare, iar când condițiile meteo vor fi mai favorabile, vom continua cu lucrări de reabilitare spre strada Narciselor și apoi spre Ghioceilor.

Prima dată decopertăm, apoi împănăm cu piatră, pregătim bordurile unde este cazul, iar când vremea ne permite, intrăm cu asfaltarea. Inclusiv iluminatul public va fi regândit! Împreună cu colegii de la Direcția de utilități, care sunt alături de mine, care supervizează direct lucrările, să știți că vom face investiții de calitate.

Creștem numărul locurilor de parcare. Este una dintre nevoi și aici. Pe șantierul organizat lângă complex, vom avea cel puțin 20 de noi locuri de parcare, la fel și spre piață, unde vom reface inclusiv toate aleile adiacente.

Cum am spus la toate întâlnirile din cartier: tot ce se poate face, facem! Și eu, și colegii mei din Primărie, suntem oameni de cuvânt. Tot ce am spus la întâlniri că se poate, rezolvăm! Vom ajunge peste tot, în fiecare cartier, inclusiv la reabilitarea curților interioare, locuri de parcare moderne, numerotate, pe care apoi le vom scoate la licitație pentru închiriere.

Dacă am fost azi în cartierul Săsar, am intrat și până în Piața Albina. Am stat de vorbă cu comercianții și am rezolvat câteva probleme pentru îmbunătățirea condițiilor în care își desfășoară activitatea. Facem demersurile pentru îmbunătățirea condițiilor de expunere și depozitare a mărfii, diminuarea cuantumului chiriei, dar vom intra mai hotărât și pentru salubrizarea și igienizarea spațiului în care își desfășoară activitatea.

Până la urmă, chiar dacă acești comercianți sunt din zonele adiacente orașului nostru, clienții sunt băimărenii! Tuturor trebuie să le asigurăm cele mai bune condiții.

Ioan Doru Dăncuș, primar municipul Baia Mare

Previous MODERNIZĂM rețeaua de ELECTRICITATE
Next PNL = BANI EUROPENI

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

ALDE despre PROTOCOALELE dintre SRI/Parchetul General și dintre Parchet și Ministerul Mediului

PROTOCOLUL SRI-Parchetul General din 2016. Parchetul General a publicat un protocol încheiat în anul 2016 cu SRI, valabil şi azi, ce prevede condiţiile concrete de acces la sisteme tehnice ale

Actualitate 0 Comments

Deputatul Alexe (PNL): Dacă vrem să lăsăm următoarelor generații o planetă sănătoasă, avem datoria să ne implicam în lupta pentru un sistem alimentar echitabil, sănătos și prietenos cu mediul

Sub egida Directoratului General privind Clima al Comisiei Europene, Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară şi Mediu “Ernest Lupan” a găzduit dezbaterea “Obiceiuri alimentare și de consum”. ➤ Modelele actuale

Actualitate 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș: 103,9 MILIOANE LEI PENTRU COLECTAREA SELECTIVĂ A DEȘEURILOR ÎN LOCALITĂȚILE DIN MARAMUREȘ

Proiectul, în valoare totală de 103,9 milioane lei, a fost depus astăzi spre finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM. Prin acest proiect vom achiziționa: pubele negre – 90.023

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply