sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Călin Bota, deputat PNL: “Măsuri importante care vin în sprijinul comunităților locale, în vederea creșterii accesului acestora la banii europeni”

Călin Bota, deputat PNL: “Măsuri importante care vin în sprijinul comunităților locale, în vederea creșterii accesului acestora la banii europeni”

În calitate de membru al Comisiei de buget finanțe din Camera Deputaților, am prezentat ieri, în plen, Raportul suplimentar al Comisiei la Proiectul de Lege pentru modificarea alin.(7) al art.4 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.60/2020 privind unele măsuri financiare în vederea implementării proiectelor de infrastructură fazate din perioada de programare 2007-2013, finanţate din fondurile Uniunii Europene aferente perioadei de programare 2014-2020.

Am lucrat la textul ordonanței alături de ministrul Marcel Boloș, când ocupam funcția de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și am militat pentru introducerea principiului descentralizării managementului programelor operaționale. În acest sens, actul normativ prevede ca organisme intermediare să elaboreze și să implementeze strategii de investiții teritoriale integrate (ITI), cu asistență din partea a două Agenții de Dezvoltare Regională, Centru și Nord-Est.

Asociațiile de Dezvoltare Intercomunitară vor elabora strategiile pentru ITI, urmând ca pregătirea și implementare proiectelor să revină asociațiilor grupate pe județe, membre ale Asociațiilor de Dezvoltare Regională respective. Sunt măsuri importante, care vin în sprijinul comunităților locale, în vederea creșterii accesului acestora la banii europeni.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Spital MODULAR în BAIA MARE. CONTRACT de FINANȚARE de peste 14 MILIOANE de lei din FONDURI EUROPENE
Next Senatorul PNL, Cristian Niculescu Țâgârlaș: Prioritățile Partidul Național Liberal sunt guvernarea, pandemia, controlul inflației și nevoile reale ale românilor

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

PNL: Prelungim cu încă trei luni măsura compensării prețului carburanților

“Prelungim cu încă trei luni măsura compensării prețului carburanților. Am adoptat astăzi, în ședința de Guvern, un act normativ care prevede aplicarea compensării până la finele anului. Măsura pe care

Actualitate 0 Comments

Deputatul Călin Bota: PÂRTIA DE SCHI DE LA BORȘA, UN OBIECTIV ASUMAT ÎN FAȚA MARAMUREȘENILOR, A FOST INAUGURATĂ ASTĂZI

Astăzi a fost inaugurat primul obiectiv finalizat din planul de dezvoltare pe care ni l-am asumat în fața maramureșenilor, pârtia de schi de la Borșa, împreună cu telegondola care are

Actualitate 0 Comments

Ziua MARINEI Române: George Moldovan, vicepreședinte CJ Maramureș: “Spectacolul naval oferit întregii țări este grandios și binevenit”

Azi este Ziua Marinei Române și mă bucur că este sărbătorită simultan la Constanța, Mangalia, Brăila, Tulcea și nu numai. Spectacolul naval oferit întregii țări dar și lumii care este

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply