sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Călin Bota, deputat: PRIMA TRANȘĂ DIN PNRR, ÎN VALOARE DE 2,6 MILIARDE EURO, A FOST APROBATĂ DE COMISIA EUROPEANĂ

Călin Bota, deputat: PRIMA TRANȘĂ DIN PNRR, ÎN VALOARE DE 2,6 MILIARDE EURO, A FOST APROBATĂ DE COMISIA EUROPEANĂ

Misiune îndeplinită cu succes. Eforturile echipei guvernamentale conduse de premierul liberal Nicolae Ciucă au primit confirmare oficială de la Bruxelles, unde președintele Comisiei Europene, Ursula von Der Leyen, a anunțat aprobarea primei cereri de finanțare prin PNRR, în valoare de 2,6 miliarde euro. Oficialul european a apreciat progresele bune și rapide în punerea în aplicare a primului set de reforme şi investiții din cadrul PNRR.

✅Suma va merge spre proiecte de infrastructură de transport (rutieră și feroviară) și în infrastructura educațională. Pentru aprobarea acestei plăți, au fost îndeplinite 21 de ținte și jaloane.

✅Următoarea cerere de plată va fi depusă în luna octombrie, iar pentru aprobarea tranșei de 3,2 miliarde euro trebuie îndeplinite 51 de jaloane și ținte.

✅E important ca întreaga echipă guvernamentală se se mobilizeze în continuare pentru îndeplinirea jaloanelor și a criteriilor din PNRR, deoarece doar astfel putem accesa toți banii pe care UE îi oferă României.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Deputatul Florin-Alexandru Alexe: Aleșii locali reprezintă motorul schimbării României
Next Deputatul Gabriel Zetea: Am VOTAT pentru SALARIUL MINIM EUROPEAN

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Reacție la mitingul PSD. Ionel Bogdan: ,,În ce țară normală la cap, partidul de guvernământ realizează astfel de demonstrații publice?”

În cadrul conferinței de presă a PNL Maramureș, președintele Ionel Ovidiu Bogdan și-a exprimat părerea cu privire la mitingul organizat de PSD, un miting contra abuzurilor, un miting împotriva statului

Politica 0 Comments

Bogdan Pop a câștigat un nou mandat în fruntea organizației PSD Oarța de Jos!

Am avut, la finalul acestei săptămâni, alegeri în organizația locală social-democrată Oarța de Jos, acolo unde primarul Bogdan Pop a fost reconfirmat de colegii săi în fruntea PSD Oarța de

Politica 0 Comments

Organizațiile TNL Maramureș și Clubul Studenților Liberali vin în ajutorul tinerilor maramureșeni

În cadrul conferinței de presă a PNL Maramureș din data de 25 mai, liderii organizațiilor: TNL(Gabriel Ștețco) și ai Clubului Studenților Liberali(Bianca Cosma) ne-au vorbit despre obiectivele care se află

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply