sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Călin Bota, economistul băimărean care se va bate în Parlament pentru finanțarea proiectelor  din Planul   lui  Bogdan: „Fondurile   europene   reprezintă   garanția   că Maramureșul și România se vor dezvolta într-un ritm accelerat”

Călin Bota, economistul băimărean care se va bate în Parlament pentru finanțarea proiectelor din Planul lui Bogdan: „Fondurile europene reprezintă garanția că Maramureșul și România se vor dezvolta într-un ritm accelerat”

Călin Ioan Bota este Secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene și președinte PNL Baia Mare. Un om foarte bine pregătit din punct de vedere profesional, care face parte din cea mai bună echipă, echipa PNL Maramureș, este hotărât să meargă în Parlamentul României și să reprezinte cu cinste județul.

Călin a făcut parte din conducerea campaniilor care au dus Partidul Național Liberal la victorie, de-a lungul timpului. Prezența sa activă în campaniile pentru alegerile prezidențiale, europarlamentare și – poate cele mai importante alegeri pentru Maramureș  – cele locale, unde l-a sprijinit pe Ionel Bogdan să devină președintele Consiliului Județean, arată că este un om de echipă, loial maramureșenilor și care nu se dă înapoi de la muncă.

Obiectivul lui Călin Bota în Parlament

Importanța acestor alegeri depășește cu mult sfera politicului obișnuit, iar Partidul Național Liberal vine în fața maramureșenilor cu oameni tineri și, totodată, bine pregătiți, capabili să facă față unor astfel de vremuri. Călin își prezintă viziunea, enunțând punctele sale forte: „Experiența mea în administrație și în proiectele cu finanțare europeană îmi va ajuta la realizare obiectivului meu în Parlamentul României, și anume dezvoltarea Maramureșului cu ajutorul fondurilor europene.”. Prin colaborarea pe linie liberală, între Consiliul Județean, Guvern și Parlament, se poate construi bunăstarea pe care toți maramureșenii și-o doresc, aici, acasă.

„Știu că Maramureșul are potențial, fiecare zonă din județul nostru poate fi dezvoltată cu bani europeni, de aceea mă voi implica pentru a aduce aici fonduri europene care să ajute la procesul de dezvoltare al județului.”, continuă Călin Bota, întărind importanța atragerii de investiții și crearea de locuri de muncă bine plătite.

Planul lui Bogdan sprijinit din Parlament

Ionel Bogdan și PNL au câștigat alegerile venind în fața maramureșenilor cu Planul lui Bogdan – cel mai ambițios program de guvernare locală – prin urmare, echipa PNL Maramureș pentru Parlament are datoria morală de a sprijini toate proiectele care se regăsesc în plan. Călin Bota este omul capabil să atragă investiții, să inițieze proiecte legislative și să construiască consens politic în jurul proiectelor pentru Maramureș.

În urma negocierilor purtate de Președintele Iohannis la Uniunea Europeană, România va primi fonduri europene în valoare de 80 miliarde de euro, dintre care 45,56 miliarde de euro fonduri nerambursabile din Bugetul multianual al UE pentru perioada 2021 – 2027 (pentru Politica de Coeziune și Politica Agricolă Comună) și 33,5 miliarde de euro din NextGenerationEU, fondul pentru relansare economică. „Fondurile europene reprezintă garanția că Maramureșul și România se vor dezvolta într-un ritm accelerat. Trebuie să ne folosim de acești bani europeni pentru a construi un județ modern, pentru a construi drumuri și spații industriale și pentru a le oferi oamenilor un nivel de trai ridicat. Știu cum putem aduce fonduri europene în Maramureș și sunt hotărât să mă implic pentru a duce județul nostru în topul celor mai dezvoltate județe din România!” spune Călin Bota.

Următorul pas

Acum, Călin Ioan Bota este parte din echipa care candidează pentru Parlamentul României. Are lângă el alți tineri, dar și oameni cu experiență și cu reputație în domeniile în care activează. Toți sunt plini de energie și vor să schimbe locul în care trăiesc și în care vor să-și crească și copiii, și nepoții.  „Administrația publică locală trebuie să fie aproape de cetățeni și de operatorii economici. Cozile de la ghișee și dosarele cu șină trebuie să dispară, iar interacțiunea cetățean – instituție trebuie simplificată. Vom digitaliza administrația cu ajutorul banilor europeni! Românii trebuie să scape de statul la cozi la ghișee și de dosarele cu șină!”.

Mai mult, Călin Bota și PNL Maramureș, alături de oameni, vor contribui la dezvoltarea infrastructurii. „Cu ajutorul banilor europeni vom lega Maramureșul de rețeaua de autostrăzi a României, mai precis de Autostrada Transilvania. Drumul expres Baia Mare – Jibou, un proiect așteptat de foarte mult timp de maramureșeni, va fi construit din fonduri europene, prin Planul Național de Relansare și Reziliență. Studiul de fezabilitate al drumului este estimat la aproximativ 3,5 milioane de euro, iar proiectul propriu-zis va costa aproximativ 350 milioane de euro.”  

Călin Bota afirmă, pregătit fiind să intre în lupta politică din Parlament, „Cu sprijinul unui Guvern PNL, cu o administrație liberală puternică și hotărâtă să muncească pentru Maramureș și cu o majoritate parlamentară PNL care va susține proiectele, vom reuși să dezvoltăm Maramureșul! Veniți alături de noi la alegerile din 6 decembrie!”

PNL Maramures, Cod AEP- 11200025.

Previous Deputatul Adrian TODORAN: Programul de guvernare al PMP are aproximativ 200 de proiecte și măsuri pentru dezvoltarea României
Next PRO România, garantul guvernării prin susținerea echidistantă a tuturor românilor

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/www/cvo4880/wp-content/themes/trendyblog-theme/includes/single/post-tags-categories.php on line 7

About author

You might also like

Politica 0 Comments

ULTIMA ORĂ! Cristian Anghel este NOUL PREȘEDINTE al ALDE Maramureș. Află și noua structură de conducere validată AZI la BUCUREȘTI

Răsturnare de situație și de putere în ALDE Maramureș. De azi, partidul lui Călin Popescu Tăriceanu are o nouă conducere în județul nostru. Fostul primar Cristian Anghel, actualmente consilier județean

Politica 0 Comments

Coaliția pentru Maramureș a lansat candidații la primăriile din comunitățile de pe Valea Tisei

Candidații Coaliției pentru Maramureș pentru funcțiile de primar în localitățile de pe Valea Tisei: Săpânța, Sarasău, Câmpulung la Tisa și Remeți au fost lansați în cursa electorală, în Săpânța, în

Politica 0 Comments

Deputatul Gabriel Zetea: INTERZICEM utilizarea făinii de insecte în produsele tradiționale românești!

Prin proiectul de lege depus azi, în Parlament, de către liderii PSD vom proteja produsele românești! Astfel, făina de insecte nu va putea fi utilizată în prepararea produselor prevăzute în

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply