sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

PRO România, garantul guvernării prin susținerea echidistantă a tuturor românilor

PRO România, garantul guvernării prin susținerea echidistantă a tuturor românilor

Programele de guvernare ale PNL, PSD și USR-PLUS referitoare la domeniul economic sunt „grandioase”, însă doar dacă le tratăm cu doza de umor necesară unor asemenea angajamente. O simplă lectură a creșterii economiei naționale în viziunea celor trei formațiuni politice este în măsură să-i lămurească pe români că respectivele promisiuni electorale sunt nule, neavenite și imposibil de îndeplinit.

Este cât de poate de limpede că PNL, PSD și USR-PLUS dau dovadă de o totală lipsă de viziune economică și de realism atunci când lansează asemenea baliverne nefirești, bune doar de trecut la capitolul „praf în ochii oamenilor”.

Atât personal, cât și în numele Partidului PRO România, dezavuez astfel de modalități ipocrite de a face politică, conform principiului desuet și cinic de a minți pentru a fura voturi.

Consider, pe de altă parte, că românii trebuie să se documenteze temeinic, în zilele rămase până la alegerile parlamentare din 6 decembrie, cu privire la promisiunile partidelor care le cer votul de încredere. Prioritățile declarate de formațiunile care doresc să asigure viitoarea guvernare a României contează pentru fiecare român, indiferent dacă va merge sau nu la urne. Din această cauză, este extrem de important ca oamenii să citească programele electorale și să asculte ceea ce promit partidele înainte de alegeri.

O scurtă trecere în revistă a modului în care PNL, PSD și USR-PLUS abordează trei indicatori economici vitali, respectiv cu cât va crește PIB, cu ce preț va crește PIB și cum anume va crește PIB, indică un populism feroce ale acestor formațiuni politice. Practic, programele politice ale celor trei partide nu fac altceva decât să vândă populației blana ursului din pădure, enunțându-se creșteri exponențiale ale economiei naționale, care, în ciuda efectelor dezastruoase ale pandemiei, va dudui imediat ce ele se vor instala la guvernare. Cum se va întâmpla acest lucru nu ne spun cele trei partide, iar măsurile urgente ce trebuie luate din prima zi de guvernare sunt, de asemenea, necunoscute.

Soluția pentru români și maramureșeni este, în schimb, PRO România, care vine în fața oamenilor cu un program viabil, pragmatic, constructiv și pe deplin aplicabil. PROmisiunea noastră este un pachet aplicabil din prima zi de guvernare: un venit minim de criză pentru toți românii care au venituri sub 2000 lei/lunar, sprijinul economic de criză pentru companiile mici și mijlocii, deschiderea tuturor școlilor, programul național de testare, precum și redarea demnității și respectului datorat hainei militare, prin aplicarea integrală a Legii 223/2015.

PROmisiunea PRO România este legată și de crearea unui climat sănătos de responsabilitate socială, indispensabil în aceste vremuri grele prin care trecem cu toții.

PRO România este garantul faptului că statul român nu-i va uita pe români, indiferent unde trăiesc, muncesc sau studiază, deoarece este capital ca o bună guvernare să fie echidistantă prin susținerea tuturor cetățenilor ei.

Cornelia NEGRUȚ, Candidat Senat PRO România Maramureș

Previous Călin Bota, economistul băimărean care se va bate în Parlament pentru finanțarea proiectelor din Planul lui Bogdan: „Fondurile europene reprezintă garanția că Maramureșul și România se vor dezvolta într-un ritm accelerat”
Next Gabriel Zetea (PSD): Proiectul consilierilor județeni PSD, ”Donează plasmă, salvează vieți!” NU s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Maramureș

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Conferința Medicina de Urgență Azi a adus în Maramureș elita lumii medicale

După remarcabilul exercițiu de salvare și prezentarea unor lucrări de interes, care au avut loc în prima zi a Conferinței Medicina de Urgență AZI, evenimentul a continuat și vineri, 31

Actualitate 0 Comments

24 de ORE. 177 de maramureșeni au intrat în ȚARĂ și în AUTOIZOLARE la domiciliu. Amenzi pentru NERESPECTAREA izolării. ZECI de oameni ai legii au desfășurat ACȚIUNI specifice stării de alertă

Echipaje mixte alcătuite din polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali au executat, pe raza unităților administrativ-teritoriale, 48 de misiuni în sistem integrat, în ultimele 24 de ore. Cele

Actualitate 0 Comments

Maramureșul a fost ieri popas al unirii simbolice a regiunilor istorice românești

Printr-o acțiune desfășurată la nivel național, care își propune să marcheze 100 de ani de la Marea Unire, TNL Maramureș a desfășurat un tricolor de dimensiuni mari în Municipiul Baia

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply