sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

CARAGHIOSUL ăsta de la USR chiar are DREPTATE cu executarea PRIMĂRIEI doar că e tot un NIMURIC politic precum cei pe care-i CRITICĂ și vrea să fie primarul Băii Mari

CARAGHIOSUL ăsta de la USR chiar are DREPTATE cu executarea PRIMĂRIEI doar că e tot un NIMURIC politic precum cei pe care-i CRITICĂ și vrea să fie primarul Băii Mari

Dan Ivan, președinte USR Maramureș. Un escroc politic, un farsor al unei formațiuni în picaj după armatele de postaci au dat m**e tuturor contestarilor de pe Facebook.

În interiorul partidului a făcut jocuri mizerabile, a distrus organizații locale din interese personale și ale mafiei de la conducerea județului.

A profitat de oameni de valoare, de cuvânt și care au crezut că USR este salvarea României din punct de vedere politic și nu numai.

L-a executat pe jurnalistul Romeo Dobocan doar pentru este mai valoros decât el, are mai multă influență decât el și pentru că putea ajunge primar al Băii Mari în timp ce el este și va rămâne doar candidat.

Numai cu idei generale, fără vocabular, fără discurs, elefantul caraghios din magazinul de porțelanuri a dat aseară un comunicat de presă.

Nu contestăm textul, în care se expun grave probleme ale primăriei condusă de penalul și escrocul Cătălin Cherecheș și anume o executare silită a unității administrativ teritoriale după ce executorii judecătorești vor pune sechestru pe bunurile mobile și imobile ale instituției.

“De asemenea, solicit primarului (dr. ec.) Cătălin Cherecheș să vină și cu soluții pertinente de redresare a bugetului și economiei Băii Mari!”, se spune în finalul comunicatului.

Ceea ce vreau să vă spun că acest exemplar politic eșuat, candidat anunțat al USR la primăria Băii Mari, îi cere unui prost, soluții. Păi, nenea Ivan, dacă era deștept Cherecheș crezi că se ajungea aici? Tu lui îi ceri, mă? Păi a făcut ăsta ceva pentru oraș?

Nu cumva trebuia să ne spui tu care sunt soluțiile de redresare ca să vedem ce ai în căpuc? Păi vezi că ești la fel ca ceilalți? De aceea nu o să reușești, Ivane! Că nu înțelegi care este rolul tău! Dacă vrei să dai în nemernicul de Cherecheș nu ne spune că suntem în rahat pentru că o știm de mult. Spune-ne cum ieșim.

Numai și faptul că ai postat, vara trecută, fotografia cu care ai speriat litoralul ne demonstrează că valoarea haioșului din cutia ta craniană este mult mai mică decât valoarea haioșului care nu te lasă să-ți vezi instrumentul cu care te lăudai că ne-o dai pe Facebook.

Acum că tot îți știm toate dimensiunile, să ne pupi că voturi nu țuci de la noi.

(Nota redacției: acest material este un pamflet bazat pe fapte reale și trebuie tratat ca atare.)

Previous EXCLUSIV. Se redeschid ȘTRANDUL și Aquaparcul din HAJDUSZOBOSZLO (Ungaria). Vezi ce MĂSURI de distanțare socială vor fi pe PLAJE și în BAZINE. La hotel, o CAMERĂ LIBERĂ între două ocupate
Next Am SCĂPAT de DECLARAȚIE în oraș dar avem de completat FORMULAR la intrarea în Spitalul Județean. S-au reluat activitățile suspendate. COZI imense și nervi la TRIAJ

About author

You might also like

Cancan 0 Comments

Video EMOȚIONANT! Vezi ce au FILMAT polițiștii azi în legătură cu această VULPE! “E o infracțiune…”

Polițiștii maramureșeni au realizat azi un scurt material video, inedit. Patrula care se afla la post în zona benzinăriei de la poalele Dura au filmat și fotografiat o… vulpe. Șireată.

Cancan 0 Comments

Ai condamnare? Ai valoare – Zetea, PROTECTORUL PENALILOR DIN PSD

PROTECTORUL PENALILOR (I). Acest individ, președinte păpușar al PSD Maramureș, Gabriel Valer Zetea, e paravanul penalilor pușcăriabili din partid. Anul trecut, PSD a adoptat codul de integritate. Adică penalii să

Cancan 0 Comments

Iarba VERDE de acasă/ Au ARAT-O să nu iasă./ Iarba REA din holdă piară/ Piară FOTBALUL din țară… (pardon, din Recea)

Să ne înțelegem. Primarul trebuie să fie un om bun la toate. Să facă de toate. Adică să lase în urma sa ceva, dom’le. Să lase urme. Urme adânci în

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply