sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

EXCLUSIV. Se redeschid ȘTRANDUL și Aquaparcul din HAJDUSZOBOSZLO (Ungaria). Vezi ce MĂSURI de distanțare socială vor fi pe PLAJE și în BAZINE. La hotel, o CAMERĂ LIBERĂ între două ocupate

EXCLUSIV. Se redeschid ȘTRANDUL și Aquaparcul din HAJDUSZOBOSZLO (Ungaria). Vezi ce MĂSURI de distanțare socială vor fi pe PLAJE și în BAZINE. La hotel, o CAMERĂ LIBERĂ între două ocupate

Deși legile maghiare în vigoare au permis deschiderea băilor din 4 mai, Hajdúszoboszló optează pentru siguranța turiștilor, localnicilor dar și a angajaților.

Complexul Hungarospa se va deschide din 29 mai cu un program de la ora 09.00 până la 18.00 iar Aquaparcul cu tobogane în aer liber, la care se intră prin ștrand, se deschide din 30 mai.

Aquaparcul (foto jos) va fi deschis, doar în week-end, între orele 10:00 – 16:00 dar se va plăti doar un bilet promoțional de 2 ore.

Ștrandul în aer liber va fi deschis între 09:00 – 18:00

Băile termale și Palatul acvatic acoperit Aqua-Palce nu se redeschid deocamdata iar pe teritoriul ștrandului nu vor functiona piscinele cu sistem de golire a apei (apă termală).

“Și în aceste condiții putem asigura distracție familiilor cu copii, deoarece copiilor sub 14 ani chiar este contraindicată apa termală.

Avem un foarte mare avantaj. Pentru complex, cel mai mare din Europa, cu ștrandul situat pe 30 de hectare, este mult mai ușor să asigurăm distanțarea socială dar și în acest caz sunt restricții referitoare la numărul persoanelor care pot intra pe teritoriul ștrandului și în bazine.

Au fost luate măsuri stricte atât în cadrul hotelurilor cât și în cadrul complexului Hungarospa dar și în stațiune”, a declarat în exclusivitate pentru Detectivul de Preasă ȘOC!, Eniko Levay, Director al Agenției de Management al Destinației Hajdúszoboszló.

DISTANȚARE și între camere la HOTEL

Se dizinfectează cu soluții speciale și profesionale, se are în vedere distanțarea socială atât la recepțiile hotelurilor dar și la restaurante.  

Hotelurile vor comercializa 50% din totalul camerelor. O camera va fi liberă între 2 ocupate pentru a menține o distanță de protecție. Vor exista minimum 12 ore între check-out și check-in. Se simplifică procedura de check-in, fiind preferată cea de check-in online.

Agenția Maghiară de Turism a emis un manual Covid-19 separat pentru hotelieri și pentru operatorii de SPA, iar Centrul Național pentru Sănătate Publică a elaborat o recomandare privind „funcționarea, condițiile de igienă și controlul băilor publice în timpul epidemiei COVID-19”, care face propuneri de redeschidere.

“Hungarospa Hajdúszoboszló va respecta măsurile recomandate pentru siguranța oaspeților săi de la redeschiderea ștrandului pe 29 mai.

Conform recomandării, suprafața de relaxare pe plaje trebuie să fie de 16 m2/ persoană, iar în piscine trebuie să fie de 4m2/ persoană.

Respectarea și controlul strict al reglementărilor de tratare a apei pentru bazinele cu apa încalzită care circulă continuu.

Controlul clorului și al ph-ului se va face la fiecare 2 ore.

Dezinfectarea balustradelor din piscină, la fiecare 30 de minute

Suspendarea funcționării atracțiilor de apă și a elementelor de experiență. Trebuie menținută o distanță de protecție de 1,5 metri la casele de bilete și punctele de intrare.

După redeschiderea granițelor așteptăm cu drag și oaspeții din Romania, suntem la o distanta rutiera convenabilă de parcurs cu mașina”, ne-a mai declarat Eniko Levay

Alte măsuri la Hungarospa:

Furnizare de echipament de protecție pentru angajați (mască, mănuși). Deocamdata bazele de tratament nu se redeschid.

Verificarea temperaturii corpului la intrare.

Papucii sunt obligatorii.

Asigurarea igienei mâinilor cu săpun lichid virucid.

La intrare vor exista panouri informative despre măsurile epidemiologice și vom informa oaspeții online și prin intermediul sistemului sonor public.

Preturile în general vor ramâne același  dar vor fi hoteluri care vor avea pachete promoționale sau restaurantele se vor pregati cu un gest în plus: o salată sau o prajitură gratis.

“Până la mijlocul lunii august nu este permisă organizarea evenimentelor dar artiștii, formațiile de dans, majorete sau angajații ca și până nu de mult vor colora ad-hoc viața stațiunii în piețele și pe aleile stațiunii Hajdúszoboszló. Mesteșugarii vor fi prezenți cu articolele lor în apropierea ștrandului. Sperăm ca începând cu Ziua Nationala a Ungariei, din 20 august, toate evenimentele planificate se vor realiza. Vă așteptăm cu drag, cu ospitalitate și în siguranță”, a concluzionat pentru Detectivul de Presă ȘOC!, Eniko Levay, Director al Agenției de Management al Destinației Hajdúszoboszló.

Nota redacției: deocamdată granițele pentru ieșirea din România sunt închise fiind deschis doar sensul de intrare în țară dinspre Ungaria.

Previous ZETEA a propus MODELUL de mască pe care maramureșenii să-l poarte în continuare pe străzi. Moroșenii au mai propus un MODEL pe care vor să-l poarte BUCUROȘI
Next CARAGHIOSUL ăsta de la USR chiar are DREPTATE cu executarea PRIMĂRIEI doar că e tot un NIMURIC politic precum cei pe care-i CRITICĂ și vrea să fie primarul Băii Mari

About author

You might also like

Social 0 Comments

Cornelia Negruț, candidat PRO România Maramureș: „Nu există sentiment mai înălţător pentru noi, românii, decât iubirea de neam şi de ţară”

Nu există sentiment mai înălţător pentru noi, românii, decât iubirea de neam şi de ţară. Acest sentiment a atins punctul culminant în urmă cu 102  ani, atunci când Adunarea Naţională

Social 0 Comments

PSD: Coerența restricțiilor este compromisă atunci când închizi școlile, dar lași păcănelele deschise

PSD condamnă modul arbitrar și contradictoriu în care au fost decise restricțiile din Hotărârea de Guvern nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României. Guvernul nu poate fi

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply