sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Ce PREMII pentru COLECTAREA GRATUITĂ a DEEE-urilor în Sighetu Marmației: spirator, cuptor cu microunde, coasă electrică, prăjitor de pâine, cafetieră, bormașină!

Ce PREMII pentru COLECTAREA GRATUITĂ a DEEE-urilor în Sighetu Marmației: spirator, cuptor cu microunde, coasă electrică, prăjitor de pâine, cafetieră, bormașină!

Sighetenii sunt așteptați vineri, 27 mai, și sâmbătă, 28 mai, să predea deșeurile electrice și electrocasnice. Se va colecta între orele 10:00 și 16:00 la mașinile de colectare care vor circula prin Municipiul Sighetu Marmației

Sâmbătă va fi amplasat și un punct de colectare pe str Unirii, lângă Loteria Română spre Plimob. Ajunge să te programezi la nr de telefon 0756 036 205 sau 0800 444 800 sau să completezi formularul de comandă https://thegreenproject.ro/comanda/ și o echipă va ajunge la adresa indicată pentru a prelua aparatele electrice pe care dorești să le predai spre reciclare.

Participanți la campanie vor fi înscriși automat în tombola care va cuprinde următoarele premii:

1 x Aspirator

1 x Cuptor cu microunde

2 x Coasă electrică

2 x Prăjitor de pâine

2 x Cafetieră

2 x Bormașină

Tragerea la sorți a premiilor va avea loc sâmbătă, la ora 16, la punctul de colectare de pe str Unirii!

Romeo Dobocan, director executiv ADI Deșeuri Maramureș

Previous CUM SE PROCEDEAZĂ ÎN CAZUL ÎN CARE UN IMOBIL ESTE VÂNDUT ŞI NOUL PROPRIETAR DOREŞTE SĂ ÎNCHEIE CONTRACT CU S.C. VITAL S.A. ?
Next ULTIMA ORĂ! La ULMENI încă NU este apă din cauză că stația nu are curent. Încă se lucrează la rețeaua electrică

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Deputatul PNL Călin Bota cere ministrului Transporturilor informații privind începerea lucrărilor de modernizare a Gării Baia Mare

Deputatul PNL Călin Bota a depus astăzi o interpelare în care solicită ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, să precizeze când va demara licitația pentru executarea lucrărilor de modernizare a Gării Baia

Actualitate 0 Comments

Din Baia Mare DIRECT pe M3, Ungaria! Felician Cerneștean, consilier CNAIR: “Demersuri avansate pentru FINANȚARE EUROPEANĂ a Drumului Expres PETEA-SATU MARE-BAIA MARE”

Maramureșenii primesc vești bune din partea consilierului CNAIR, Felician Cerneștean, secretar executiv al PNL Maramureș în ceea ce privește un proiect extrem de important și uitat în sertarele guvernării trecute.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply