sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

CUM SE PROCEDEAZĂ ÎN CAZUL ÎN CARE UN IMOBIL ESTE VÂNDUT ŞI NOUL PROPRIETAR DOREŞTE SĂ ÎNCHEIE CONTRACT CU S.C. VITAL S.A. ?

CUM SE PROCEDEAZĂ ÎN CAZUL ÎN CARE UN IMOBIL ESTE VÂNDUT ŞI NOUL PROPRIETAR DOREŞTE SĂ ÎNCHEIE CONTRACT CU S.C. VITAL S.A. ?

Conform alin. 6.10, art.6, cap. IV- Drepturile și obligațiile utilizatorului, din Contractul de furnizare/prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare, utilizatorul are obligația să solicite rezilierea contractului și încetarea furnizării serviciului în termen de 15 zile de la înstrăinarea imobilului.

Dacă persoana care vinde este o persoană fizică şi cumpărătorul de asemenea, contractul se încheie cu noul proprietar numai după ce debitul existent pe vechiul contract a fost achitat în totalitate şi condiţiile de furnizare a serviciilor rămân aceleaşi.

În situaţia în care se impune o redimensionare a branşamentului, noul proprietar va trebui ca înainte de încheierea contractului să obţină un aviz eliberat de S.C. VITAL S.A.
În situaţia în care cumpărătorul este o persoană juridică este necesar ca, înainte de semnarea noului contract, acesta să obţină un aviz de utilitati/contorizare din partea societății VITAL S.A. După obţinerea acestui aviz şi achitarea integrală a debitului de pe vechiul contract, poate fi încheiat contractul cu noul proprietar.

Legea nr. 51/2006 a serviciilor comunitare de utilități publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare prevede că utilizarea fară contract de furnizare/prestare a serviciilor de utilități publice de alimentare cu apă și de canalizare constituie contravenție în domeniul serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare și se sancționează cu amendă de la 500 lei la 1000 lei.

SC VITAL SA

Previous Florin Alexe, deputat PNL: proiect de lege privind prevenirea și reducerea risipei alimentare. În România, peste 150.000 de copii merg în fiecare seară flămânzi la culcare. În același timp, aruncăm anual 2,55 milioane de tone de mâncare
Next Ce PREMII pentru COLECTAREA GRATUITĂ a DEEE-urilor în Sighetu Marmației: spirator, cuptor cu microunde, coasă electrică, prăjitor de pâine, cafetieră, bormașină!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

BANI pentru CULTURĂ și TINERET. Consilierii județeni au APROBAT ieri proiectele

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș ne-a informat că în cadrul recentei ședințe extraordinare care a fost condusă de președintele Gabriel Zetea, consilierii județeni au votat cele patru proiecte

Actualitate 0 Comments

„Festival Madrigal în Maramureș” este în DESFĂȘURARE la Baia Mare

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” acum două zile, așa cum am mai anunțat, la Baia Mare, amplul proiect „Festival Madrigal în Maramureș”! În perioada 15 – 28

Actualitate 0 Comments

MĂRȚIȘOARE MEȘTEȘUGITE LA MUZEUL DE ETNOGRAFIE

Consiliul Județean Maramureș prin Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș organizează evenimentul ”Mărțișor meșteșugit / La muzeu a poposit!”. Acțiunea se va desfășura sub formă de ateliere practice

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply