sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Coaliția de guvernământ a ruginit prematur și scârțâie din toate încheieturile

Coaliția de guvernământ a ruginit prematur și scârțâie din toate încheieturile

Este din ce în ce mai evident că alianța partidelor care susțin guvernul condus de Florin Vasile Cîțu nu are nicio coeziune și nu se bazează pe unitate ideologică, strategică sau programatică. Contrele dintre liberali și useriști sunt din ce în ce mai frecvente și dinamice, dar, în același timp, ambele formațiuni sunt preocupate de luptele interne pentru supremație, fără a fi interesate de problemele cu care se confruntă românii.

Tonul reacțiilor beligerante dintre cele două entități politice, puse parcă cu forcepsul la guvernare de către președintele Iohannis, a fost dat chiar de liderul PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, comunitatea, afirmând însă că PNL are nişte parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România.

Iată cum, după ce le-a dat funcții în Guvern și i-a făcut parte din majoritatea parlamentară, Orban îi vede și el pe useriști așa cum sunt: interesați doar de binele propriu, apărători ai unor interese care nu au legătură tradițiile naționale, creștinismul și obiectivele României.

Consider că bătăliile interne din cadrul coaliției nu trebuie să afecteze în niciun fel guvernarea României. Dacă vor să se certe atunci să o facă, dar fără a afecta bunul mers al lucrurilor din țară și bunăstarea românilor.

Din păcate, exact la acest capitol populația țării are de suferit, aspecte vizibile prin numeroasele scumpiri din acest an, prin creșterii inflației, dar și prin scăderea drastică a puterii de cumpărare. Să nu ne mai mire faptul că primul ministru nu știe cât costă o pâine, iar ministrul Finanțelor habar nu are cât este salariul minim pe economie!

În aceste condiții, sunt convinsă de succesul moțiunii de cenzură anunțate de PSD, ce ar avea ca rezultat debarcarea guvernării defectuoase a dreptei, o reală ușurare pentru marea majoritate a românilor.

Vicepreședinte ALDE, CORNELIA NEGRUȚ

Previous Copiii noștri au nevoie de condiții sigure în școli, nu de politică!
Next Cine câștigă de pe urma desființării SIIJ?

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Călin Bota, deputat: PRIMA TRANȘĂ DIN PNRR, ÎN VALOARE DE 2,6 MILIARDE EURO, A FOST APROBATĂ DE COMISIA EUROPEANĂ

Misiune îndeplinită cu succes. Eforturile echipei guvernamentale conduse de premierul liberal Nicolae Ciucă au primit confirmare oficială de la Bruxelles, unde președintele Comisiei Europene, Ursula von Der Leyen, a anunțat

Politica 0 Comments

Diana ILUȚ (Sfara Tours Baia Mare) intră în BĂTĂLIA POLITICĂ. Alianța Pentru Maramureș și Alianța Pentru Baia Mare o au pe LISTE. Acceptă sau nu provocarea?

Se spune că este femeia cu cel mai mare succes în afaceri iar în domeniul său de activitate, turismul, este de departe pe primul loc. Munca asiduă și seriozitatea au

Politica 0 Comments

Senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș: Am RESPINS un proiect de lege privind finațele publice pentru că ÎNCĂLCA DOUĂ DISPOZIȚII legale

Propunerea legislativă de completare a articolului 30 din legea 500/2002 privind finanțele publice și completarea articolului 29 din OUG 83/2014 privind salarizarea personalului din fonduri publice din 2015 precum și

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply