sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Coaliția de guvernământ a ruginit prematur și scârțâie din toate încheieturile

Coaliția de guvernământ a ruginit prematur și scârțâie din toate încheieturile

Este din ce în ce mai evident că alianța partidelor care susțin guvernul condus de Florin Vasile Cîțu nu are nicio coeziune și nu se bazează pe unitate ideologică, strategică sau programatică. Contrele dintre liberali și useriști sunt din ce în ce mai frecvente și dinamice, dar, în același timp, ambele formațiuni sunt preocupate de luptele interne pentru supremație, fără a fi interesate de problemele cu care se confruntă românii.

Tonul reacțiilor beligerante dintre cele două entități politice, puse parcă cu forcepsul la guvernare de către președintele Iohannis, a fost dat chiar de liderul PNL, Ludovic Orban. Acesta a declarat că liberalii trebuie să sprijine valorile tradiţionale ale românilor, precum familia, biserica, satul românesc, comunitatea, afirmând însă că PNL are nişte parteneri de guvernare care de multe ori se comportă ca şi cum nu s-ar fi născut în România.

Iată cum, după ce le-a dat funcții în Guvern și i-a făcut parte din majoritatea parlamentară, Orban îi vede și el pe useriști așa cum sunt: interesați doar de binele propriu, apărători ai unor interese care nu au legătură tradițiile naționale, creștinismul și obiectivele României.

Consider că bătăliile interne din cadrul coaliției nu trebuie să afecteze în niciun fel guvernarea României. Dacă vor să se certe atunci să o facă, dar fără a afecta bunul mers al lucrurilor din țară și bunăstarea românilor.

Din păcate, exact la acest capitol populația țării are de suferit, aspecte vizibile prin numeroasele scumpiri din acest an, prin creșterii inflației, dar și prin scăderea drastică a puterii de cumpărare. Să nu ne mai mire faptul că primul ministru nu știe cât costă o pâine, iar ministrul Finanțelor habar nu are cât este salariul minim pe economie!

În aceste condiții, sunt convinsă de succesul moțiunii de cenzură anunțate de PSD, ce ar avea ca rezultat debarcarea guvernării defectuoase a dreptei, o reală ușurare pentru marea majoritate a românilor.

Vicepreședinte ALDE, CORNELIA NEGRUȚ

Previous Copiii noștri au nevoie de condiții sigure în școli, nu de politică!
Next Cine câștigă de pe urma desființării SIIJ?

About author

You might also like

Politica 0 Comments

Klaus Iohannis, la depunerea candidaturii: ȘTIU ce trebuie făcut și împreună cu un guvern pro european, în jurul PNL-ului, vom face această muncă pentru români!

Președintele Klaus Iohannis, în aplauzele a 3000 de susținători, însoțit de președintele Partidului Național Liberal Ludovic Orban și mai mulți lideri ai partidului și-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidențiale.

Politica 0 Comments

PMP trebuie să își revizuiască politica de alianțe la nivel local

Conducerea PMP Maramureș ar trebui să analizeze cu seriozitate ultimele acțiuni ale PSD Maramureș, care a început să racoleze la bucată parlamentarii PMP, și să își revizuiască politica de alianțe

Politica 0 Comments

Deputatul PNL Călin Bota: PSD este groparul proiectelor cu fonduri europene în România. Moțiunea simplă depusă de PSD nu este altceva decât un exercițiu de demagogie și populism, fără nicio legătură cu realitatea

Deputatul PNL Călin Bota a prezentat în plenul Parlamentului punctul de vedere al partidului privind moțiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului investițiilor și proiectelor europene, Cristian Ghinea. Deputatul liberal

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply