sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

CORONAVIRUS. Exclusiv! POVESTEA celor 7 BORȘENI din 8 ajunși din TRENTO în CARANTINĂ la Azilul de bătrâni și apoi INTERNAȚI aseară în spital

CORONAVIRUS. Exclusiv! POVESTEA celor 7 BORȘENI din 8 ajunși din TRENTO în CARANTINĂ la Azilul de bătrâni și apoi INTERNAȚI aseară în spital

Știrea că un număr mare de Borșeni au ajuns să fie internați, fiind depistați pozitiv cu noul coronavirus a speriat lumea și iar situația a pus autoritățile județene pe jar.

Detectivul de Presă ȘOC! este singura publicație care, azi, a dat cifrele reale ale internărilor în ceea ce privește numărul celor care au ajuns sub supravegherea cadrelor sanitare de la Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare.

Tot în exclusivitate, Detectivul de Presă ȘOC! vă spune ceea ce nu o să aflați niciodată de la oficialități adică povestea borșenilor care au ajuns să creeze panică în județ.

Exact acum două săptămâni, au ajuns în țară, însoțiți de la vamă, în convoi, de forțele de ordine, polițiști și jandarmi, 8 prieteni, 4 femei și patru bărbați. Ei s-au întors acasă tocmai din Trento, un oraș din regiunea Tirolul de Sud al Italiei, cu aproximativ 100.000 de locuitori, care nu s-a aflat în zona roșie afectată de coronavirus.

Șapte dintre ei lucrau în Tronto, al optulea, un tânăr de 23 de ani din Borșa, le-a asigurat doar transportul spre casă.

Au intrat în carantină, la Borșa, la Azilul de Bătrâni.

Li s-au recoltat probe pentru testele coronavirus. Totul părea în regulă mai ales după ce, ieri seară, au aflat că testele sunt negative adică nu sunt infectați.

Numai că după aproximativ o oră s-a produs un șoc iar viața lor avea să se schimbe la puține zile distanță de a ieși din carantină.

Un telefon de la DSP i-a anunțat că trebuie să fie transportați de urgență la spital în Baia Mare, lucru care s-a și întâmplat. Două ambulanțe i-au dus la Spitalul de Boli Infecțioase unde se află și acum internați, asimptomatici și se simt bine. Fără simptome au fost și pe parcursul perioadei de carantină.

Ciudat este că doar 7 din cei 8 au fost duși la unitatea medicală, o persoană rămânând în continuare în carantină.

Autoritățile județene nu au scos un cuvânt despre toate aceste lucruri și nici despre cifra internaților publicată doar de Detectivul de Presă ȘOC!

Cei internați sunt îngrijorați de faptul că nu știu sigur dacă sunt infectați cu coronavirus sau nu și așteaptă alte rezultate ale testelor de specialitate.

Citește și:

Previous VIZIBILITATE redusă în Pasul Prislop. Vreme deosebit de rece AZI cu temperature între -7 si -4 grade
Next BUDEȘTENII, fără APĂ în plină pandemie sau cu APĂ NOROIOASĂ la robinete. Asta după ce MAFIA primarului Liviu Tămaș a TOPIT 90 de miliarde lei vechi pe rețele nefuncționale!

About author

You might also like

Social 0 Comments

Inițiativă – Proiect. ȘCOALĂ PUBLICĂ pentru copii și tineri cu AUTISM

Consilierul municipal Simion Bizău dorește să implementeze la nivelul Băii Mari un proiect foarte greu și foarte util pentru copii și tineri cu AUTISM. Iata ce a scris pe pagina

Social 0 Comments

Ionel Bogdan (PNL): “Efectele măsurilor luate de guvernul PNL în economie sunt pozitive”. Despre INFLAȚIE, CARBURANȚI și DOBÂNZI

Economia răspunde pozitiv la măsurile economice adoptate de Guvernul PNL, a spus într-o conferință de presă, Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș, secretar de stat în cancelaria prim-minitrului Ludovic Orban.  

Social 0 Comments

Deputatul Călin Bota: TREI PROIECTE IMPORTANTE PENTRU MARAMUREȘ SUNT PE LISTA INVESTIȚIILOR APROBATE DE GUVERN PENTRU 2022

Pe lista investițiilor aprobate de guvern pentru a fi finanțate anul viitor se află și trei proiecte importante pentru dezvoltarea Maramureșului. Sunt proiecte începute, care trebuie finalizate, dar și un

1 Comment

  1. Borșan
    March 26, 19:45 Reply
    Bai fraților, îs minciuni goale, oamenii aceștia mai aveau câteva zile și le dădea drumul din carantina, au întrebat asistenta cum este testul, li sa spus ca e negativ, testul fiind făcut cu 10 zile în urma, și dintr-o data cam mai aveau un pic și scăpau a venit ambulanță la 12 noaptea și ia luat sa i ducă la Baia Mare ca au corona virus, tot pe ascuns. Iau dus acolo și lea dat tratament pentru SIDA, au plecat sănătoși, fără nici o simtoma din Borșa și după tratament nu mai putea nici sa se ridice din pat. Ce se întâmplă, ce i cu vrăjeala asta, cine răspunde dacă se întâmplă ceva, nici nu te lasă să vorbești, nici sa îți spună ce sa întâmpla, nu te baga nimeni în seama, fac experimente doctori. Bine au corona, dar aratale testul sa vadă, bătaie de joc, cine va răspunde dacă cineva o sa aibă consecințe după, medici și asistentele, mai zic sa donam și sa ajutam spitale ca ei sa te poată omori. Primarul din Borșa de ce nu zice nimic, știe ce se întâmplă și tace, e interesant dacă lumea iese pe drum, da cum prosti sa stea în casa numa smecheri sa iasă pe drum, i corect sau nu. Doamne ajuta la toată lumea, sa ne ferească bunul Dumnezeu de necazuri.

Leave a Reply