sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

COVID-19, BUDEȘTI. Dorința ”PREOTESEI” Nănăștean, secretara primăriei: “Doamne dă să vă INFECTEZ!”. Detectivul a sunat la 112 și i-a făcut 3 PLÂNGERI

COVID-19, BUDEȘTI. Dorința ”PREOTESEI” Nănăștean, secretara primăriei: “Doamne dă să vă INFECTEZ!”. Detectivul a sunat la 112 și i-a făcut 3 PLÂNGERI

Detectivul de Presă ȘOC! a participat, joi, 9 iulie 2020, la ședința Consiliului Local unde a fost apostrofat pentru că relatează aspectele mafiote ale grupului de șemecheri din jurul primarului Liviu Tămaș.

Pentru asta, consilierul Gheorghe Borodi va fi acționat în judecată atât de către Detectivul de Presă ȘOC! dar și de o altă persoană vizată de deșeurile bucale pe care le-a deversat în spațiul public în loc să facă ceva bun pentru cetățeni. Doar așa, el va învăța, cu vârf și îndesat, o vorbă din bătrâni: “Gura bate curul!” sau ceea ce se spune mai în zilele noastre, cuvintele costă, uneori, prea mult.

Trecem peste asta și ne îndreptăm atenția asupra faptului că cei care au organizat ședința nu au ținut cont de nicio regulă privind distanțarea socială în spațiul închis. Păi, nu? Legea pentru cei care o încalcă frecvent nu mai reprezintă, de la un moment dat, nimic.

Maria Nănăștean, zisă “preoteasa” este un porsonaj pestriț. Se victimizează când i se arată că a încălcat legea, când umilește oamenii prin neluarea unor decizii favorabile lor, când votează, de atâtea ori, împotriva budeștenilor și pentru clientela mafiotului Liviu Tămaș.

Devine bolnavă și emotivă la critici dar nu are nici pe dracu atunci când nu pune în aplicare o sentință judecătorească, de exemplu, și am scris despre aceste aspect.

Și de această data a vrut să păcălească atât poliția cât și asistența, evident, dintre ei pe cei care nu cunosc legea. A mințit prin omisiune, fiind aprobată de polițiștii ajunși la ședință pentru că nu a vrut să poarte mască.

Nenea polițist, care ai spus da, da, da, la tot ce vomita Nănăștean, trebuie să știi și tu și “sfânta” Nănăștean că nepurtarea măștii de către persoane cu anumite afecțiuni, se poate face doar în anumite condiții și, OBLIGATORIU, persoanele în cauză trebuie să poarte asupra lor ADEVERINȚĂ de la medic, cu precizări în acest sens. Ați înțeles? ADEVERINȚĂ la purtător! “Sfânta” Maria Nănăștean NU AVEA pentru că o doare în figurile ei de șmecheră!

Pentru nepurtarea măștii și, mai ales, pentru lipsa adeverinței medicale dar și pentru afirmațiile sale, Detectivul de Presă ȘOC! i-a făcut încă 3 plângeri care să dovedească adevărul. Sute și sute de maramureșeni au fost amendați în ultimele luni pentru că nu aveau la ei adeverințele necesare în starea de urgență.

Pentru afirmația “Sper să vă inectez”, urmează ceva mai serios.

În materialul de față avem alte persoane care au refuzat efectiv să poarte mască sau o aveau și nu o foloseau corect ori o foloseau din când în când.

Printre ei, primarul Liviu Tămaș, care după intervenția polițiștilor în cadrul ședinței, și-a luat efectiv masca de la gură și a vorbit în continuare. Asta înseamnă să te ștergi în dos cu legea și cu polițiștii. Vă place domnilor de la IPJ Maramureș? Băi, nici nu i-au băgat în seamă pe polițiști! Nici ei nu s-au uitat prin sală. În dreapta imaginii, la 1-2 metri de doamna polițist care vorbește, un nene… fără mască. Nu l-a văzut. Mai încolo, altul. De ce-i lăsați să-i umilească, domnilor care conduceți IPJ Maramureș? Măcar în astfel de momente, când v-o trag pe față, arătați-le cine reprezintă legea. Dar treaba voastră, așa este și credibilitatea pe care o aveți.

Mai vorbim și de vicele Ion Ciceu, viteazul fără glorie Gheorghe Borodi și alți invitați și cetățeni. A, după ce a plecat poliția, “sfânta” Maria Nănăștean, cea cu gânduri dumnezeiești de genul “Sper să vă infectez” s-a întors fără mască și tot fără adeverință. Doamne ajută!

Previous SFARA TOURS Baia Mare este în GRECIA pentru TINE. Află ce se întâmplă dacă mergi aici în CONCEDIU chiar în variantele când ești depistat INFECTAT cu COVID-19, cu sau fără SIMPTOME
Next VIDEO - ȘOC! În atenția DNA. “Cu o poliție CORUPTĂ și pădurari CORUPȚI am fost depășit de situație”. Viceprimarul din Budești ARUNCĂ TOTUL în aer. Este vorba de administrarea și paza PĂDURII comunale

About author

You might also like

Dezvaluiri 3 Comments

Video. ȘOC! OZN-uri filmate deasupra Maramureșului. Un COLABORATOR ne-a trimis FILMULEȚUL! Dacă ai FILMAT și tu, trimite-ne imagini să afle toată lumea

Mai mulți maramureșeni susțin că în seara acestei nopți, cu puțin după ora 18:00, au văzut, din diferite puncte, OZN-uri deasupra județului Maramureș. Un grup de prieteni, aflați la vânătoare,

Dezvaluiri 0 Comments

ȘOC! Mihai Marian – MĂRTURIILE unui fost milițian și polițist care a anchetat moartea colonelului Ivan. Despre cum LUAU colegii ȘPAGĂ cu geamantanele și despre ANII petrecuți în STRĂINĂTATE. Unul dintre ȘPĂGARI a ajuns șeful POLIȚIEI Maramureș

Pe Mihai Marian l-am cunoscut la Stremț, Maramureș, unde prin intermediul Asociației Culturale “ION al ANEI”, a realizat alături de fratele său, Ionel Tămășan, o manifestare cultural artistică de excepție.

Dezvaluiri 0 Comments

Video-ȘOC! “Bătrânelul” BĂTUT de primarul din Cavnic RECUNOAȘTE că NU ARE NIMIC în ciuda actelor MEDICALE ce-l dau “LOVIT” 9 zile și spune că este BOLNAV PSIHIC!

Detectivul de Presă ȘOC! este singurul ziar care face o inestigație în cazul bărbatului care îl acuză pe edilul din Cavnic, Vladimir Petruț, de faptul că a intrat peste el

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply