Adrian Todoram Camera Deputatilor

Cornelia Negrut Senator de Baia Mare

Lucian Morar Senator de MaramuresCristian Tagarlas Candidat Senat

Lucian Angheluta Camera Deputatilor

SFARA TOURS Baia Mare este în GRECIA pentru TINE. Află ce se întâmplă dacă mergi aici în CONCEDIU chiar în variantele când ești depistat INFECTAT cu COVID-19, cu sau fără SIMPTOME

SFARA TOURS Baia Mare este în GRECIA pentru TINE. Află ce se întâmplă dacă mergi aici în CONCEDIU chiar în variantele când ești depistat INFECTAT cu COVID-19, cu sau fără SIMPTOME

Reprezentanții Agenției de Turism Sfara Tours din Baia Mare se află în aceste zile în Grecia pe insula Creta, nu în concediu ci într-o ședere de lucru și documentare. Asta tocmai când știrile din țara noastră dau ca variantă posibilă intrezicerea turiștilor români în Grecia, lucru neadevărat, conform oficialilor eleni.

Iată care este mesajul Dianei Iluț, managerul Sfara Tours Baia Mare:

“Dragii mei prieteni. Sunt in #Grecia #Creta și vă mulțumesc pentru urările de concediu plăcut dar, pentru cei care nu știu, #TURISMUL este munca mea. De mai bine de 18 ani lucrez in acest domeniu frumos, dar care cu siguranță este extrem de afectat de situația actuală. Si, tot pentru serviciu sunt si acum in #Grecia.

Am dorit să mă lămuresc eu personal cum funcționează lucrurile. Am fost testată la Aeroportul din Chania (o procedura de 2 secunde similara unui exudat faringian dar mult mai puțin neplăcut-deci doar din gât, cu un bețișor flexibil), toată lumea e cu zâmbetul pe buze, calmi, liniștiți. Totul extrem de curat, lumea păstrează distanțarea, totul se dezinfecteaza permanent. Ni s-a recomandat ca până la sosirea rezultatului să nu ne îndepărtăm prea tare de hotel.

În seara aceasta am cinat cu directorul hotelului. Deci clar nu se “temea” de noi “românii covid isti “deși încă nu avem rezultatul testelor. Si ne-au asigurat că, dacă se întâmplă să fii pozitiv (pentru că există și o astfel de posibilitate din păcate, oricât de prudent ai fi – dar esti cu virus din România nu din Grecia – da?), și in acestă posibilitate nefavorabilă esti mutat la un hotel special pentru cei pozitivi. Esti tot la mare, doar că hotelul este dotat cu personal medical si dedicat acestui scop.

Dacă esti asimptomatic rămâi la acest hotel dedicat persoanelor pozitive covid până la obtinerea unei testari cu rezultat negativ iar apoi vei merge cu un zbor spre casă pe cheltuiala statului grec. Dacă simptomele se agravează vei fi tratat in sectii speciale ale spitalelor grecesti, tot pe cheltuia lor. Familia celui pozitiv poate alege dacă rămâne la hotelul ales original sau îl însoțește pe cel pozitiv la hotelul dedicat.

Aștept autoritățile române să găsească o soluție similară…să îmi demonstreze de ce ar fi mai sigur pentru mine să merg in concediu în țara mea unde numarul creste alarmant, decât intr-o țară care arată respect și grijă atat față de proprii cetățeni cât și față de turiști. Vreau să fiu #turistînțaramea dar #vreauoțarăcaafară.

Vreau ca și în Romania gradul de ocupare maxim al hotelurilor să fie 50%, nu să stea om peste om pe plajă, la masă, cu grad de ocupare peste 100% că mai punem și paturi suplimentare în camere. Și nu, nu îmi spuneți povești cu carantina! Ca să fie clar: România nu poate introduce izolarea la domiciliu sau carantinarea atâta vreme cât țările din care vin turistii sunt cu numar mic de covid.

Astfel de masuri de iau față de țări mai riscante nu mai sigure! Iar azi, suntem cea mai nesigură țară din UE. E trist. Iar campaniile de presă denigratoare la adresa turismului adevărat făcut cu respect față de client și de sănătatea lui nu fac decât să ne insulte inteligența.”

Găsiți Sfara Tours, pe Facebook, AICI și pe www.sfaratours.com

Previous Administrare DEZASTRUOASĂ. PĂDUREA budeștenilor luată de la Mara și dată la Romuli. Consilierul Simion Pop: “Proprietarii de terenuri forestiere trebuie AJUTAȚI nu PURTAȚI pe drumuri”
Next COVID-19, BUDEȘTI. Dorința ”PREOTESEI” Nănăștean, secretara primăriei: “Doamne dă să vă INFECTEZ!”. Detectivul a sunat la 112 și i-a făcut 3 PLÂNGERI

About author

You might also like

Social 0 Comments

Sighet. STRADĂ fără nume, OAMENI ai NIMĂNUI, domnule primar Scubli? Consilierul Daniela Onița – Ivașcu, REACȚIONEAZĂ

Ca urmare a ultimelor articole care vizează viața sighetenilor, un grup de cetățeni s-au adresat Detectivului de Presă ȘOC!. Oamenii sunt disperați de faptul că autoritățile își bat joc de

Social 0 Comments

PERICOL major. A DERAIAT Mocănița la Vișeu de Sus. Printre VICTIME este și un copil. Autoritățile ASCUND faptul că zilele trecute a mai DERAIAT un vagon. Viețile turiștilor, în PERICOL!

Mocănița este unul dintre punctele de atracție cele mai apreciate de către truriștii sosiți în zona Maramureșului istoric. Azi, locomitiva Mocăniței a deraiat de pe șine iar cei 200 de

Social 1Comments

ZAPADĂ de Vară. A NINS în Maramureș

Un val de frig a cuprins mai multe țări europene inclusiv România. O vreme accentuat de rece s-a înregistrat la finele săptămânii trecute și în Maramureș. Până și Agenția Națională

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply