sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

COVID la o GRĂDINIȚĂ din Baia Mare. Copiii au intrat în online

COVID la o GRĂDINIȚĂ din Baia Mare. Copiii au intrat în online

Se spune că varianta Omicron a Covid 19 atacă mult mai mult copiii decâte celelalte de până acum. Acest lucru se observă destul de ușor după numărul mare de copii și adolescenți infectați deja în noul val.

Părinților de la Grădinița cu program prelungit “Micul Prinț” din Baia Mare au aflat ieri, când s-au dus după cei mici, că unul dintre copii este infectat cu Covid 19, abia când au văzut că cei mici primesc toate lucrurile pentru acasă, inclusiv cele care rămâneau de obicei la grădiniță.

Public nu se spune nimic despre acest caz iar părinții se întreabă cum a fost descoperit micuțul pentru că teste gratuite nu s-au mai primit.

Sursele Detectivului de Presă ȘOC! spun că cineva din familia copilului a fost depistat pozitiv și ca urmare a testării întregii familii și copilul a fost depistat infectat.

Așadar întrega grupă mixtă, mică și mijlocie “Buburuzele” au intrat în online pentru 14 zile cu posibilitatea de a reveni începând cu a opta zi prezentând un test PCR sau nazofaringian în ultimele 24 de ore.

Până marți, în Maramureș au fost depistați infectați 97 de elevi și 36 de angajați. Un număr de 47 de clase intraseră în online și 7 în hibrid.

Previous Vezi de când se preiau CERERI pentru acordarea BILETELOR de TRATAMENT prin Casa Judeţeană de Pensii Maramureş
Next Deputatul Călin Bota, președinte PNL Baia Mare: Primăria Baia Mare blochează aflarea adevărului despre banii plătiți de cetățeni pentru salubrizare

About author

You might also like

Social 0 Comments

Cu VITEZĂ spre MOARTE! Un tânăr de 22 de ani nu a mai avut RĂBDARE cu viața

În urma unui naccident, polițiștii care au intervenit la fața locului au stabilit că un tânăr de 22 de ani, din comuna Mireşu Mare, care conducea un autoturism pe raza

Social 0 Comments

ALDE. Norica Nicolai: “Eu cred că decizia activării Articolului 7 împotriva Ungariei este greșită”

Parlamentul European a votat miercuri începerea procedurii de sancţionare a Ungariei pentru încălcarea regulilor democratice, anunţă Reuters. După un vot tensionat, majoritatea parlamentarilor europeni au susţinut moţiunea de a activa

Social 0 Comments

Nuțu Fonta: “Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură şi armonie în suflet”

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat! Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă linişte, căldură

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply