sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Cu gândul la viitor…

Cu gândul la viitor…

Dragi maramureșeni, privesc în urmă și mă gândesc la tot ceea ce am făcut pentru Maramureș, dar și la tot ceea ce știu că mai pot să ofer județului nostru. Am luptat cu fiecare celulă a corpului pentru a răsplăti încrederea cu care maramureșenii m-au onorat acum patru ani de zile și închei acest mandat cu fruntea sus, dar și cu o dorință profundă de a-mi continua proiectele în interesul Maramureșului.

În timp ce unii ajung la finalul unei campanii electorale construită pe învrăjbire și atacarea sistematică a contracandidaților lor, eu ajung la finalul acestui mandat, mai sigur ca oricând că pot să ofer maramureșenilor O VIAȚĂ MAI BUNĂ. În timp ce unii au numărat zilele rămase până la momentul alegerilor, eu am numărat proiectele concretizate în beneficiul maramureșenilor.

Ultimele săptămâni de zile m-au adus mai aproape de maramureșeni, pe care, alături de familie, i-am pus mereu PE PRIMUL LOC. Toate acestea au venit însă cu un cost și dacă am ceva să îmi reproșez este că nu am fost suficient de prezent în viața soției mele, a fiului nostru nou-născut, Iacob și a fiicei mele, Nicole. Însă va sosi un moment când vor înțelege că toată truda aceasta, le-o dedic lor. Lor și intregii generații tinere, tuturor celor care merită să se bucure de un viitor luminos. Lor și tuturor maramureșenilor, care merită resect și demnitate din partea celor care îi reprezintă.

Din perspectiva de președinte al Consiliului Județean Maramureș, timpul capătă un alt înțeles. Patru ani de acțiuni concrete sunt insuficienți pentru a recupera inacțiunea perpetuată timp de 24 de ani, dar sunt suficienți pentru a dovedi dragostea, respectul și loialitatea pe care un reprezentant al administrației le are față de comunitate. Sunt suficienți pentru a demara proiecte mari, la care unii nici nu au îndrăznit să viseze. Pentru mine, cei patru ani au fost dublați de o muncă asiduă, de o încercare permanentă de a găsi soluții pe agenda încărcată cu problemele moștenite ale județului.

Mi-am asumat fiecare acțiune și proiect pentru Maramureș și am învățat să iubesc fiecare secundă a muncii mele. Am luat toate încercările de descurajare și dovezile de rea-voință care mi-au fost transmise de-a lungul timpului și le-am transformat în resurse de încredere si energie. Toți cei care vreme de patru ani au vrut să țină Maramureșul pe loc, doar pentru a lovi personal în mine, nu au reușit. S-au lovit de încăpățânarea unui maramureșean autentic, care a ales să lase deoparte orgoliile politice și să pună Maramureșul pe primul loc.

Ne desparte foarte puțin timp de ziua alegerilor, de ziua în care ne putem manifesta unul dintre cele mai importante drepturi democratice. Vă îndemn să vă exercitați acest drept, care este totodată o datorie morală față de întreaga comunitate. Ieșiți la vot și contribuiți direct la parcursul județului nostru pentru următorii patru ani. Nu vă lăsați angrenați în ura împrăștiată cu atâta nonșalanță sub forma unei campanii electorale și alegeți să nu puneți viitorul Maramureșului sub însemnul unor promisiuni electorale, ci sub unul al proiectelor concrete, pentru o viață mai bună.

Nu există dovadă mai puternică a dragostei pentru Maramureș decât contribuția directă la dezvoltarea sa, iar pe 27 septembrie vom vota pentru Maramureș, pentru o viață mai bună, pentru proiecte concrete și substanțiale! Pentru că punem Maramureșul pe primul loc!

Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș

(Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT MARAMUREȘ, cod mandatar financiar 21200019)

Previous COLTĂU. Text și video. Viceprimarul Ferencz Csolti, GOLĂNEȘTE: “Nu mă F**E pe mine la cap. Nu stau după P**A fiecăruia”. Primarul Cendeș Lajos a SUSPENDAT ajutoare sociale înainte de vot
Next Ce va face ALDE pentru români și maramureșeni. CE VOM FACE?

About author

You might also like

Politica 0 Comments

IRONIE. Deputatul Todoran: “Pușcărie cu Netflix și selfie!”

Deputatul PMP, Adrian Todoran ironizează pe pagina sa de Facebook, noul regim de închisoare. Parlamentarul devine chiar sarcastic atunci când vine vorba de cei care au sprijinit acest proiect legislativ.

Politica 0 Comments

PSD-iștii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. Iohannis: “PSD bagă în disperare pensionarii cu o minciună gogonată”

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că PSD se ”agaţă cu disperare de putere”. Șeful statului îi acuză pe social-democrați că, pe ultima sută de metri,   dau bani pentru ”baronii roșii”

Politica 0 Comments

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, numit secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului

Președintele PNL Maramureș, Ionel Bogdan, a fost numit astăzi în funcția de secretar de stat în cadrul Cancelariei Prim Ministrului Ludovic Orban, decizia apărând deja în Monitorul Oficial. ,,Mulțumesc premierului

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply