sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

CUPȘENI, Maramureș. Lucia Chermezan, primar: Am promis, m-am ținut de cuvânt: bucurie, zâmbete și multă veselie de Ziua Internațională a Copilului!

CUPȘENI, Maramureș. Lucia Chermezan, primar: Am promis, m-am ținut de cuvânt: bucurie, zâmbete și multă veselie de Ziua Internațională a Copilului!

Și am sărbătorit, și în acest an, Ziua Internațională a Copilului în comuna Cupșeni. Am organizat o acțiune pentru cei mai mici locuitori ai comunei noastre cu câteva zile înainte de 1 Iunie, pentru că de joi urmează mini-vacanța și mi-am dorit să am alături cât mai mulți dintre minunații noștri preșcolari și elevi. Recunosc, am avut emoții că nu vor reuși să ajungă mulți dintre ”invitații mei”, pentru că sunt conștientă de faptul că este un context destul de greu încercat pentru întreg sistemul de învățământ. Mi-am spus, însă, că cei mici n-au nicio vină și nu trebuie să fie prinși în neînțelegerile celor mari, iar eu trebuie să îmi onorez toate promisiunile, așa cum am făcut în fiecare an. Și una dintre promisiunile mele a fost aceea că nicio dată de 1 Iunie nu va trece neonorată de mine, cât timp voi fi primar al acestei comune.

Le mulțumesc din suflet: doamnei secretar de stat, Antoaneta Bolchis, dlui inspector general ISJ MM, Mihai Pop, domnului director, Nechita Babut, doamnelor educatoare și învățătoare care ne-au ajutat să-i supraveghem pe micuții prezenți la acțiunea noastră, le mulțumesc colegilor din Primăria Cupșeni care, până la ultimul au fost alături de mine. Numărul copiilor care au venit să se bucure de un eveniment dedicat exclusiv lor s-a apropiat de 200, fapt pentru care se cuvine să aduc calde mulțumiri și mămicilor (părinților) care și-au adus personal odraslele la acțiunea pe care cu atât de mult drag am organizat-o și în acest an.

Profesorilor care nu au participat la eveniment le transmit întreaga mea înțelegere, pentru că știu că nu este deloc plăcut ceea ce se întâmplă acum și îmi doresc să știe că sunt solidară cu toate revendicările lor, pentru că fără profesori motivați nu putem avea copii performanți. Aș vrea să cred că anul viitor tot ce se întâmplă în aceste zile va fi deja istorie și voi vedea mult mai multe cadre didactice aproape de noi, pentru că nu de mine în calitate de primar ține rezolvarea revendicărilor pe care le au și pe care le înțeleg în totalitate.

Dragi copii, această zi a fost pentru și despre voi! M-am simțit iar copil în mijlocul vostru, m-am bucurat de fiecare bucurie a voastră, am râs și am discutat cu fiecare dintre voi, v-am îmbrățișat și v-am spus cât sunteți de speciali! Pentru că SUNTEȚI SPECIALI și prin prezența voastră m-ați ajutat să mă întorc, iar, pe dulcele tărâm al copilăriei! Voi sunteți cei care vin în urma noastră și avem încredere că, prin voi, viitorul nostru, al tuturor va fi unul mult mai bun!

Lucia Chermezan, primarul Comunei Cupșeni

Previous Bode NU A PLAGIAT! Cea mai înaltă instanță academică a decis acest lucru

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Deputatul PNL, Florin Alexe: Copiii și tinerii din Ucraina nu trebuie să fie sacrificați. Studenții din Ucraina se pot înscrie la universitățile românești

Indiferent de ce decizii iau adulții, copiii și tinerii din Ucraina nu trebuie să fie sacrificați. În acest sens, ministrul liberal al Educației a luat o serie de măsuri pentru

Actualitate 0 Comments

ANTONIO CHELBA ESTE MARAMUREȘEANUL CARE VA COORDONA CLUBUL ELEVILOR LIBERALI LA NIVEL NAȚIONAL

În cadrul ședinței Biroului Permanent Național al Partidului Național Liberal a fost votată numirea lui Antonio Chelba, președintele CEL Maramureș, pe postul de președinte interimar al Clubului Elevilor Liberali, după

Actualitate 0 Comments

În această lună au fost numiți aproape 10.000 de directori școlari interimari de la PNL!

Guvernanții de dreapta sunt disperați să-și pună oamenii la ciolan și să împartă funcțiile de conducere din învățământul de stat. Cui îi mai pasă să pregătească începerea noului an școlar

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply