sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Curățenie și lucrări de întreținere pe drumurile județene din Maramureș

Curățenie și lucrări de întreținere pe drumurile județene din Maramureș

Având în vedere că avem o iarnă blândă și vremea ne permite, în aceste zile am început lucrările de întreținere și curățare a drumurilor județene, a acostamentelor, a șanțurilor pe DJ 171, DJ 109F, DJ 182B, prin societatea Drumuri și Poduri Maramureș SA.

Lucrările vor continua pe mai multe tronsoane de drumuri județene, atât timp cât temperaturile ne vor permite acest lucru.

Îi îndemn pe cetățeni să păstreze curățenia, pentru că doar prin acțiunile fiecăruia dintre noi putem să păstrăm un mediu curat și drumuri cât mai bune în Maramureș.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș

Previous Gabriel Zetea: Locuitorii din Băița de sub Codru - uniți în construirea a două capele care vor fi folosite de toate cultele religioase!
Next Senatorul Țâgârlaș: Începutul acesta de săptămână m-a găsit la Strasbourg, la sediul Consiliului Europei

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Se RETRAGE TĂRICEANU! Azi, Congresul extraordinar al ALDE a decis întreruperea demersurilor de fuziune cu PRO România. ALDE își ALEGE altă CONDUCERE!

Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) a organizat vineri, 26 februarie, lucrările Congresului Extraordinar pentru denunțarea protocolului de fuziune și întreruperea demersurilor de fuziune cu PRO România.  Delegații ALDE la congresul

Actualitate 0 Comments

HECTARE întregi INUNDATE în Libotin

Din cauza căderii unor cantităţi însemnate de precipitaţii şi topirii zăpezii din zona înaltă, aproximativ 10 hectare de teren agricol au fost inundate de apele Râului Libotin. Zona afectată este

Actualitate 0 Comments

Prof. Mihai Pop este noul inspector general al ISJ Maramureș

Prof. Mihai Pop, director al Liceului Tehnologic Agricol ”Alexiu Berinde” din Seini revine la cârma ISJ, pe cea mai înaltă poziție. Îl felicit pe prof. Mihai Pop pentru această detașare

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply