sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Gabriel Zetea: Locuitorii din Băița de sub Codru – uniți în construirea a două capele care vor fi folosite de toate cultele religioase!

Gabriel Zetea: Locuitorii din Băița de sub Codru – uniți în construirea a două capele care vor fi folosite de toate cultele religioase!

În cadrul vizitei pe care am făcut-o în Băița de sub Codru am avut o întâlnire cu reprezentanții cultelor religioase și am fost impresionat de felul în care preoții și comunitatea colaborează pentru un interes comun, indiferent cărei confesiuni aparțin. Discuția pe care am avut-o cu Vasile Podină, Gheorghe Pop și Ioan Ciurdaș, reprezentanții celor trei culte penticostale, cu părintele greco-catolic Mihai Papariga și cu părintele ortodox din satul Urmeniș, Răzvan Romocea mi-a dovedit că umanitatea și credință există la cele mai înalte cote în Băița de sub Codru.

🙏Îi mulțumesc primarului Aurel Dumuța că a propus această întrevedere în cadrul căreia am aflat că, în Băița de sub Codru, preoții și comunitatea pun mână de la mână pentru a construi două capele, una în satul Urmeniș (a cărei construcție a început deja) și una în Băița, care a fost înălțată. Ambele capele se ridică cu susținerea comună a cetățenilor, care au fost de acord ca acestea să poată fi folosite de toți locuitorii comunei, indiferent de religia pe care o împărtășesc. I-am asigurat pe reprezentanții cultelor religioase că mă voi implica personal în a susține doleanțele lor la Secretariatul de Stat pentru Culte, pentru că o astfel de unitate trebuie apreciată și susținută de decidenți.

👏Transmit, și pe această cale, cele mai sincere felicitări comunității din Băița de sub Codru și reprezentanților cultelor religioase care pot fi un exemplu pentru multe alte localități. Totodată, îl felicit pe primarul Aurel Dumuța pentru modul în care administrația locală colaborează cu membrii fiecărei confesiuni religioase și pentru felul în care încearcă să găsească soluții pentru realizarea cât mai rapidă a proiectelor pe care aceștia le propun.

🤝Mă voi implica personal în susținerea proiectelor din Băița de sub Codru, așa cum fac în cazul fiecărei comunități din Maramureș!

Deputat PSD Maramureș, Gabriel Valer Zetea

Previous Deputatul PNL Călin Bota solicită Ministrului Economiei să îl demită pe directorul general interimar Conversim, care are cazier fiscal
Next Curățenie și lucrări de întreținere pe drumurile județene din Maramureș

About author

You might also like

Social 0 Comments

Respecți REGULILE, nu mai pui MÂNA pe bani. PLĂTEȘTI cu cardul la curier! HAMBURGER, noua bijuterie culinară de la Bucătarul Meu cu murături de casă și cartofi NECONGELAȚI

Restaurantul Bucătarul Meu din Baia Mare se adaptează nevoilor cetățenilor și pe timp de criză coronavirus. Recomandările medicilor ne spun, printre altele, să nu mai punem mâna pe bani sau

Social 0 Comments

Cristian Niculescu-Țâgârlaș: ”În calitate de parlamentar al Maramureșului și președinte al Comisiei Juridice din Senatul României am participat, la invitația prefectului Rudolf Stauder, la întâlnirea Comisiei de Dialog Social a Județului Maramureș”

În data de 3 februarie am participat la întâlnirea convocată de prefectul Stauder având ca scop dezbaterea propunerilor și solicitărilor formulate de filialele județene ale mai multor confederații sindicale naționale.

Social 0 Comments

Ionel Bogdan: “Gabriel Zetea nu îi mai poate dezinforma la nesfârșit pe maramureșeni. Guvernul PNL a acordat zeci de milioane de lei pentru proiectele de dezvoltare a Maramureșului”

Zi de zi reparăm greșelile făcute de guvernul PSD. În ultima ședință de guvern am acoperit găurile lăsate de guvernul Dăncilă în bugetele primăriilor. În Maramureș, primăriile au primit de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply