sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputat Adrian Todoran: Școlile din zonele neafectate trebuie lăsate deschise

Deputat Adrian Todoran: Școlile din zonele neafectate trebuie lăsate deschise

Închiderea școlilor și a grădinițelor de actuala guvernare a bulversat din nou o țară întreagă, în special pe elevi și pe părinții acestora.

Deputatul Adrian Todoran consideră că unitățile de învățământ din zonele neafectate nu trebuia închise și că era nevoie de o analiză responsabilă.

”Astăzi, Partidul Mișcara Populară susține că școlile și grădinițele din zonele care nu au fost afectate, nu trebuia închise. Rapoartele Organizației Mondiale a Sănătății spun clar că atât copiii de școală, cât și cei de grădiniță nu sunt o categorie atât de vulnerabilă în fața acestei pandemii. Trebuia făcută o analiză pe județe, nu poți să închizi toate școlile din țară, lăsând în aer toată România. Trebuia făcută o analiză clară, responsabilă, dar aici ține din nou de inspectorii de învățământ”, a declarat candidatul PMP Maramureș la Camera Deputaților.

PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ – Poziția 4 pe buletinul de VOT

Parlamentarul pune sare pe rana larg deschisă din sistemul de învățământ românesc, amintind de lipsa tabletelor și de incapacitatea liberalilor de a rezolva această situație, în contextul în care mulți părinți nu au posibilitatea de a le cumpăra copiilor tablete pentru orele online.

”Astăzi nu s-au pus în practică cele spuse de Guvernul României. Trebuia în primă fază să ajungă tabletele promise acelor categorii sociale mai afectate. Anul școlar este compromis total, din punctul meu de vedere, dar vreau să subliniez incapacitatea de gestionare a acestei probleme.

Această pandemie s-a vehiculat de la sfârșitul anului trecut, iar în martie a fost o chestie știută, prin carantină și alte aspecte. Noi, când am simțit acel mic semn, în secunda doi trebuia să facem procedurile clare de achiziție, licitație și acum în luna septembrie, octombrie să nu existe comunitate în care să nu fi ajuns o astfel de tabletă”, este concluzia deputatului Adrian Todoran.

Partidul Mișcarea Populară Maramureș
Realizat: Rivulus Activ SRL
Cod mandatar financiar: 11200012

Previous Gabriel Zetea (PSD): Proiectul consilierilor județeni PSD, ”Donează plasmă, salvează vieți!” NU s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței extraordinare a Consiliului Județean Maramureș
Next Cristian Niculescu Țâgârlaș, avocatul cu experiență îndelungată în administrația publică locală: „Voi avea o contribuție importantă în elaborarea proiectelor de care Maramureșul are mare nevoie”

About author

You might also like

Social 0 Comments

Despre reciclare, cu copiii de pe Pirită

Copiii de pe Pirită au dreptul la informare ca orice alți copii. Incluziunea socială se face cel mai ușor prin educație. Azi au învățat despre reciclare, separarea deșeurilor la sursă,

Social 0 Comments

Ionel Bogdan: Sprijinim cu măsuri active economia și angajații afectați de pandemia de COVID-19

Aceste măsuri vizează acordarea a 41,5 % din salariul de bază la revenirea din șomaj tehnic și sprijin pentru angajarea persoanelor de peste 50 de ani, tinerilor și a cetățenilor

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply