sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților”

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților”

Din postura de președinte TNL, am avut o colaborare foarte bună cu Klaus Iohannis. Tinerii liberali au avut parte de sprijin constant din partea acestuia, indiferent de funcțiile pe care le-a ocupat. În imaginea alăturată, eram împreună cu președintele Iohannis la Școala de vară TNL din 2014.


După ce a fost ales președintele României, a devenit reperul de care noua generație are nevoie. Oricât de complicate au fost luptele cu PSD, președintele Iohannis a reușit să mențină România pe calea europeană.


Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților. PNL a reușit să revină la guvernare pe fondul strategiei președintelui Iohannis de a readuce România la normalitate.

Din nefericire, în ultimele zile, președintele României a devenit victima unor atacuri nedrepte. Trebuie să fim recunoscători președintelui Iohannis pentru salvarea României din mâinile corupților. Atacurile la adresa președintelui șubrezesc încrederea în PNL și destabilizează un parteneriat esențial pentru viitorul liberalismului românesc.

Parteneriatul dintre Partidul Naţional Liberal și Klaus Iohannis, bazat pe valorile democratice și pe încrederea în viitorul țării noastre, trebuie să continue! Printr-o colaborare strânsă cu președintele României, am convingerea că vom putea implementa reformele așteptate de cetățeni și vom putea moderniza toate comunitățile locale. Facem echipă pentru România! Facem echipă pentru viitor!

Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Guvernul Cîțu, decizie criminală pentru educația și sănătatea elevilor!
Next Noul pod din Mănăstirea, Giulești A FOST INAUGURAT. Senatorul Țâgârlaș: "Este un loc încărcat de tradiție și istorie"

About author

You might also like

Comunicate 0 Comments

Călin Bota: ”Vom folosi banii europeni pentru dezvoltarea României”

Ministerul Fondurilor Europene alături de întreaga echipă guvernamentală vor lansa o serie de proiecte care vizează dezvoltarea și modernizarea României pe plan local și național. Infrastructura, sănătatea și educația vor

Comunicate 0 Comments

SALVAȚI din zăpadă de către jandarmi

Datorită condiţiilor meteorologice din ultimele zile, caracterizate de ninsori însemnate cantitativ şi care afectează judeţul nostru, militarii jandarmi sunt pregătiţi pentru a interveni în sprijinul populaţiei civile şi a instituţiilor

Comunicate 0 Comments

Deputatul Alexe: Vești bune! NATO a aprobat Grupul de Luptă solicitat de președintele Iohannis și care va fi poziționat în țara noastră. Protejăm România! Protejăm Europa!

Vești bune! NATO a aprobat Grupul de Luptă solicitat de președintele Iohannis și care va fi poziționat în țara noastră. Protejăm România! Protejăm Europa! ➤ Klaus Iohannis: “NATO a aprobat

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply