sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților”

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților”

Din postura de președinte TNL, am avut o colaborare foarte bună cu Klaus Iohannis. Tinerii liberali au avut parte de sprijin constant din partea acestuia, indiferent de funcțiile pe care le-a ocupat. În imaginea alăturată, eram împreună cu președintele Iohannis la Școala de vară TNL din 2014.


După ce a fost ales președintele României, a devenit reperul de care noua generație are nevoie. Oricât de complicate au fost luptele cu PSD, președintele Iohannis a reușit să mențină România pe calea europeană.


Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților. PNL a reușit să revină la guvernare pe fondul strategiei președintelui Iohannis de a readuce România la normalitate.

Din nefericire, în ultimele zile, președintele României a devenit victima unor atacuri nedrepte. Trebuie să fim recunoscători președintelui Iohannis pentru salvarea României din mâinile corupților. Atacurile la adresa președintelui șubrezesc încrederea în PNL și destabilizează un parteneriat esențial pentru viitorul liberalismului românesc.

Parteneriatul dintre Partidul Naţional Liberal și Klaus Iohannis, bazat pe valorile democratice și pe încrederea în viitorul țării noastre, trebuie să continue! Printr-o colaborare strânsă cu președintele României, am convingerea că vom putea implementa reformele așteptate de cetățeni și vom putea moderniza toate comunitățile locale. Facem echipă pentru România! Facem echipă pentru viitor!

Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Guvernul Cîțu, decizie criminală pentru educația și sănătatea elevilor!

About author

You might also like

Comunicate 0 Comments

Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș: “Trebuie să facem în continuare totul pentru a scăpa de această guvernare ineficientă”

Mesajul președintelui PNL Maramureș, Ionel Bogdan, după ce moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă a fost respinsă de Parlament “Astăzi, partidele care susțin un guvern incompetent s-au unit în Parlament

Comunicate 0 Comments

Pe Gutâi S-A RELUAT CIRCULAȚIA

Restricţia din Pasul Gutâi a autovehiculor cu gabarit de peste 7,5 tone a fost ridicata la ora 12:00, însă se acţionează în continuare cu freză în vederea lărgirii carosabilului. Pe

Comunicate 0 Comments

Deputatul Zetea: Ultima lovitură dată de PNL și USR industriei HoReCa este renunțarea la voucherele de vacanță!

PNL și USR par să guverneze doar împotriva românilor. Supărați că nu au convins deloc în 2020, an pe care l-au petrecut la guvernare și dezamăgiți de votul pe care

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply