sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților”

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților”

Din postura de președinte TNL, am avut o colaborare foarte bună cu Klaus Iohannis. Tinerii liberali au avut parte de sprijin constant din partea acestuia, indiferent de funcțiile pe care le-a ocupat. În imaginea alăturată, eram împreună cu președintele Iohannis la Școala de vară TNL din 2014.


După ce a fost ales președintele României, a devenit reperul de care noua generație are nevoie. Oricât de complicate au fost luptele cu PSD, președintele Iohannis a reușit să mențină România pe calea europeană.


Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților. PNL a reușit să revină la guvernare pe fondul strategiei președintelui Iohannis de a readuce România la normalitate.

Din nefericire, în ultimele zile, președintele României a devenit victima unor atacuri nedrepte. Trebuie să fim recunoscători președintelui Iohannis pentru salvarea României din mâinile corupților. Atacurile la adresa președintelui șubrezesc încrederea în PNL și destabilizează un parteneriat esențial pentru viitorul liberalismului românesc.

Parteneriatul dintre Partidul Naţional Liberal și Klaus Iohannis, bazat pe valorile democratice și pe încrederea în viitorul țării noastre, trebuie să continue! Printr-o colaborare strânsă cu președintele României, am convingerea că vom putea implementa reformele așteptate de cetățeni și vom putea moderniza toate comunitățile locale. Facem echipă pentru România! Facem echipă pentru viitor!

Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Guvernul Cîțu, decizie criminală pentru educația și sănătatea elevilor!
Next Noul pod din Mănăstirea, Giulești A FOST INAUGURAT. Senatorul Țâgârlaș: "Este un loc încărcat de tradiție și istorie"

About author

You might also like

Comunicate 0 Comments

Noul pod din Mănăstirea, Giulești A FOST INAUGURAT. Senatorul Țâgârlaș: “Este un loc încărcat de tradiție și istorie”

Am participat, ieri, la ceremonia de inaugurare a noului pod din satul Mănăstirea, comuna Giulești, alături de Președintele Consiliului Județean Maramureș Ionel Bogdan, Primarul comunei Giulești Laurențiu Batin și de

Comunicate 0 Comments

Sprijin din partea Guvernului PNL pentru localitățile maramureșene afectate de inundații: 23.154.000 lei pentru 46 de localități

Guvernul României a adoptat, în ședința din 16 iulie, Hotărârea prin care s-au alocat județului Maramureș 23.154.000 lei cu titlul de despăgubire pentru pagubele provocate de primul val de inundații

Comunicate 0 Comments

Se ÎNTRERUPE APA pe Babeș, Delavrancea și Europa. Vezi exact unde și în ce interval

Azi, pe 3 străzi din Baia Mare, între orele 09:00 – 14:00 se întrerupe furnizarea apei de către SC Vital SA pentru lucrări de reparații, conform tabelului de mai jos:

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply