sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților”

Deputatul Florin-Alexandru Alexe: “Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților”

Din postura de președinte TNL, am avut o colaborare foarte bună cu Klaus Iohannis. Tinerii liberali au avut parte de sprijin constant din partea acestuia, indiferent de funcțiile pe care le-a ocupat. În imaginea alăturată, eram împreună cu președintele Iohannis la Școala de vară TNL din 2014.


După ce a fost ales președintele României, a devenit reperul de care noua generație are nevoie. Oricât de complicate au fost luptele cu PSD, președintele Iohannis a reușit să mențină România pe calea europeană.


Fără rezistența președintelui Iohannis în fața forțelor iliberale, România devenea captivă intereselor corupților. PNL a reușit să revină la guvernare pe fondul strategiei președintelui Iohannis de a readuce România la normalitate.

Din nefericire, în ultimele zile, președintele României a devenit victima unor atacuri nedrepte. Trebuie să fim recunoscători președintelui Iohannis pentru salvarea României din mâinile corupților. Atacurile la adresa președintelui șubrezesc încrederea în PNL și destabilizează un parteneriat esențial pentru viitorul liberalismului românesc.

Parteneriatul dintre Partidul Naţional Liberal și Klaus Iohannis, bazat pe valorile democratice și pe încrederea în viitorul țării noastre, trebuie să continue! Printr-o colaborare strânsă cu președintele României, am convingerea că vom putea implementa reformele așteptate de cetățeni și vom putea moderniza toate comunitățile locale. Facem echipă pentru România! Facem echipă pentru viitor!

Florin Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Guvernul Cîțu, decizie criminală pentru educația și sănătatea elevilor!
Next Noul pod din Mănăstirea, Giulești A FOST INAUGURAT. Senatorul Țâgârlaș: "Este un loc încărcat de tradiție și istorie"

About author

You might also like

Comunicate 0 Comments

Mircea Cirț: “VICTORIE pentru cei care am luptat împotriva HOTĂRÂRII care a majorat impozitele cu 47%. Avem însă o lipsă de viziune privind partea economică a orașului Baia Mare”

𝐈𝐌𝐏𝐎𝐙𝐈𝐓𝐄 𝟐𝟎𝟐𝟏 𝐯𝐬. 𝟐𝟎𝟐𝟎 Dragi băimăreni, Azi in cadrul ședinței CL a fost aprobat proiectul de hotărâre prin care taxa pentru clădiri rezidențiale rămâne nemodificată față de 2020, mai exact

Comunicate 0 Comments

CU IA PE BICICLETĂ. Joi suntem invitați la o plimbare cu bicicleta prin municipiul Baia Mare. Cei care nu au ie, primesc

De Ziua Universală a Iei, Consiliul Județean Maramureș, prin Ansamblul Folcloric Național Transilvania, vă propune o activitate inedită ”Cu ia pe bicicletă”. Consiliul Județean Maramureș susține acțiunile de promovare ale

Comunicate 0 Comments

Departamentele franceze Aude şi Tarn cooperează cu judeţul Maramureș pentru a ajuta refugiaţii din Ucraina

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Ovidiu Bogdan, a prezentat oficialilor francezi starea de fapt de la punctul de frontieră Sighet și demersurile realizate în Maramureș de toți factorii implicați de

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply