sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe: “Despre E-sports cu studenții liberali”

Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe: “Despre E-sports cu studenții liberali”

Am avut plăcerea să discut cu unul dintre studenții liberali despre E-sports.

➤ E-sport este termenul folosit de jucătorii de gaming care participă la competiții la nivel profesional. Este omologat în mai multe state cum ar fi: Korea de Sud, Suedia, Germania, China, Statele Unite Ale Americii, Finlanda, Brazilia si multe alte țări.

➤ Lenghel Antonio, student liberal, a avut ideea de a organiza competiții electronice. Acesta a avut un demers încă din decembrie a anului 2020 de a organiza turnee de Dota 2 si de Counter-Strike Global Offensive, unde au participat sute de tineri.

➤ Următorul eveniment va avea loc în luna decembrie, unde se vor ține două competiții de gaming, și anume, Counter-Strike Global offensive (fiind unul dintre cele mai jucate jocuri din lume) slși Dota 2 (cea mai bogată competiție din industria E-sports). Dota 2 a avut campionatul internațional la București, unde au avut premii in valoare de peste 40 milioane de dolari.

➤ Turneul ce se va realiza de către Clubul Studențesc Liberal se va desfășura online și va fi difuzat pe YouTube.

Florin-Alexandru Alexe, deputat PNL Maramureș

Previous Călin Bota, deputat PNL: Fabrica de la Cicârlău, cu cea mai mare capacitate de producție de măști și echipamente de protecție din Sud-Estul Europei a beneficiat și de ajutor de stat din partea guvernului PNL
Next Gheorghe Șimon, deputat PSD: Cîțu a amanetat viitorul României!

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A MUZEELOR. Intrarea este LIBERĂ azi la muzeele din Baia Mare

Consiliul Județean Maramureș vă invită prin instituțiile de cultură din subordinea sa, respectiv: Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, Muzeul Județean

Actualitate 0 Comments

SCHIMBĂ-ȚI ANVELOPELE! Redescoperă plăcerea de a CONDUCE cu DANI – Doctorul de JANTE. Dr. Jante-Dani: “Noi te ținem pe drum în siguranță”

Totul Despre Jante Dani SRL Cine alege serviciile noastre primește din partea noastră suporți de numere gratuity. Alege servicii complete de vulcanizare. T.D.J.: “Noi te ținem pe drum în sigurantă”

Actualitate 0 Comments

Bani pentru TERMINAREA Aeroportului Internațional Maramureș

În ședința de Guvern de joi, 14 decembrie 2017, Guvernul României a alocat județului Maramureș suma de 25 de milioane de lei din rezerva bugetară, pentru plata în continuare a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply