sfara tours orizontal va ureaza un 2021 plin de calatorii!

Călin Bota, deputat PNL: Fabrica de la Cicârlău, cu cea mai mare capacitate de producție de măști și echipamente de protecție din Sud-Estul Europei a beneficiat și de ajutor de stat din partea guvernului PNL

Călin Bota, deputat PNL: Fabrica de la Cicârlău, cu cea mai mare capacitate de producție de măști și echipamente de protecție din Sud-Estul Europei a beneficiat și de ajutor de stat din partea guvernului PNL

Împreună cu deputatul Florin-Alexandru Alexe, am fost într-o vizită de lucru la fabrica Techtex din Cicârlău, o investiție românească sută la sută, în care se produc textile medicale.

Techtex face parte din Grupul Taparo, o companie de top a județului, cu peste 1800 de angajați. Fabrica de la Cicârlău, unde lucrează circa 300 de maramureșeni, a fost ridicată cu o investiție de 30 de milioane de euro și are cea mai mare capacitate de producție de măști și echipamente de protecție din Sud-Estul Europei.

Producția realizată la Cicârlău merge în țară și la export, cererea de materiale textile medicale și de echipamente de protecție fiind extrem de mare în această perioadă de pandemie.

Am discutat cu președintele grupului Taparo, Ioan Filip, și cu directorul de producție de la Techtex, Adrian Belbe, despre investiția de la Cicârlău, care a beneficiat și de ajutor de stat din partea guvernului PNL. E important să susținem companiile românești, să susținem inovația, pentru că numai astfel putem dezvolta cu adevărat și Maramureșul, și România.

Călin Bota, deputat PNL Maramureș

Previous Gabriel Zetea, deputat PSD: "Criteriul vaccinării profesorilor reprezintă o sancțiune nedreaptă pentru elevi. Este total absurd să refuzi accesul la educație copiilor pe criteriul nevaccinării profesorilor"
Next Deputatul PNL, Florin-Alexandru Alexe: "Despre E-sports cu studenții liberali"

About author

You might also like

Actualitate 0 Comments

Ce PREMII pentru COLECTAREA GRATUITĂ a DEEE-urilor în Sighetu Marmației: spirator, cuptor cu microunde, coasă electrică, prăjitor de pâine, cafetieră, bormașină!

Sighetenii sunt așteptați vineri, 27 mai, și sâmbătă, 28 mai, să predea deșeurile electrice și electrocasnice. Se va colecta între orele 10:00 și 16:00 la mașinile de colectare care vor

Actualitate 0 Comments

PSD Maramureș: Bugetul de dezvoltare al județului Maramureș este direcționat în studii de fezabilitate fără acoperire

La ultima ședință a Consiliului Județean, aleșii județeni au adoptat bugetul Maramureșului, la propunerea președintelui PNL Ionel Bogdan. Un lucru care a fost remarcat de grupul consilierilor județeni PSD a

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply